• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Eve ya da benim ihtiyacıma harcadığını yıllardır burnumdan getiriyor.eve bakıyor ama bir ihtiyacım var desem ya da eve bir eşya almak istersem hakkım yok kavga,şiddet.kendine sadece bir köle istiyor.çocuklara iyi davranır.

Cocuklara iyi davranmak bence en basta cocuklarin ilk bag kurduklari kisi olan annesiyle iyi gecinmekten gelir.
Eminim cok korkuyorlardir.
Kiyamam.

Calismaniz problem olacak mi?
Eger hicbir sekilde siginma evi ya da baba evi dusunmuyorsaniz o zaman kesinlikle bir ise girmelisiniz.
2,5 yasindakine anneniz bakabilir mi?
K.valide falan neredeler, hic mi dur diyen yok bu adama?

Senede iki kere sadce kafami yumrukluyo diosunz ya o garip geldi bu olay senede iki keremi oluyo yoksa hergunmu boyle canim cicim yokmu esinizden size karsi mesela

Benzer durumu ben de garipsedim ancak az buldugumdan degil.
Tüm evlilikleri boyunca bir kez olması bile benim için yeterli. Adamın zihniyeti ortada. Bugun dursa yarın yine vurur.

Ayrıca belli aralıklara bir insan, gözü dönüp eşinin kafasını yumruklayacak kadar canileşebiliyorsa diger zamanlarda da farklı bicimlerde de olsa şiddet uyguluyordur.

Sıgınma evine neden gitmiyorsunuz? Neden boşanmıyorsunuz hala?
Kocanızın dayagının oldugu ev daha mı konforlu geliyor?

Eşinize uzaklastırma verildiyse nasıl hala sizi dövebilecek kadar yakınınızda oluyor?
Bu durumda onu şikayet etmeniz bile yeterli.
Ayrıca boşanmadan da eşinizi evden uzaklastırabilir, hatta faturalarınızı ödetebilir ve tedbir nafakası talep edebilirsiniz.

Raporu alıp sonra boşanmayıp öylece yaşadıklarınızla kalıyor, kendi kendinize söylenmeyle yetiniyorsunuz.

Çalışmayı istemeniz en azından iyi bir gelişme.
Ancak evde oturarak beklemek yerine sıgınma talep ettiginizde cocuklarınıza da bir süreligne ucretsiz kres imkanı saglanır.
Büyümelerini beklemeden yine çalışırsınız.
Geçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri iki kez şiddet gösterdi kafamı yumruklayarak.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.

Son düzenleme:
Tüm evlilikleri boyunca bir kez olması bile benim için yeterli. Adamın zihniyeti ortada. Bugun dursa yarın yine vurur.

Ayrıca belli aralıklara bir insan, gözü dönüp eşinin kafasını yumruklayacak kadar canileşebiliyorsa diger zamanlarda da farklı bicimlerde de olsa şiddet uyguluyordur.
Evet haklisiniz ama konu sahibinin anlatis tarzi garip geldi yanlismiyim sizce sadece senede 2 kere kafami yumruklayarak siddet goruyorum dio

Geçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri ikinci şiddeti kafamı yumruklayarak yaptı.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.
Attir o zaman neyi bekliyosun canindan degerlimi

Şiddet göstermediği zamanda iyi değiliz zaten.sürekli sinirli gergin ve bana karşı iyi değil.ama ben duymamazlıktan,görmemezlikten gelmek zorundayım,hep susmaliyim o aileme küfürler ederken.herşeyi unutup sevgi dolu olmamı istemesi ayrı bir şiddet,baskı...

Geçen sene evi terkedip darp raporu alıp şikayetçi oldum,uzaklaştırma aldı.ama ailem geri dönmemi istedi ve yine döndüğümden beri ikinci şiddeti kafamı yumruklayarak yaptı.kimsenin haberi yok olsa da umurlarında değil.sığınma evi değil ama bu adamı evden attırıp,çocuklarımla yaşamayı çok isterim.

Sanırım bu şiddet olayı da yeni gerçekleşmiş. Hemen darp raporu alın tekrar.
Bulundugunuz ilin barosundan da ucretsiz avukat talep edin. O sizi yönlendirir.

Yani siz kendi rızanızla barıştınız. Yine de uzaklastırma almışken şartları vs bellidir.
Hukukçu olmadıgım icin bu durumda su an eşinize uygulanabilecek yaptırımlar hakkında bir şey diyemiyorum.

Adamı evden attırıp cocuklarınızla yaşamayı istiyorsanız dedigim gibi harekete gecin.

Ayrıca sıgınma evi şansınızı da direkt elemeyin. Yine cocuklarınızla beraber yaşayacaksınız. Kreşe verebileceginiz için cocugunuzun buyumesini beklemeden çalışma imkanınız olacak.
Orda kaldıgınız süre icinde de düzeninizi kurduktan sonra da eşinizden uzak ayrı bir yaşam tekrar kurabilirsiniz.

Aynen allah yardim etsin esim bana bir kere vurdu olcem sandm agladm utandim konusamadm yaklasmadim bakamadim yuzune sonra geldi ozur diledi yalvardi cok pismandi ama hep korktm yine olcak die o zamanlar skmazsan bir daha da onunr gecilmiyo

Ne gibi bir derdim olabilir?
Kisisel olarak hic tanimadigim bir hanimla ne alip veremedigim olabilir?
Konu sahibi arkadasi da tanimam etmem.
Yorumunuz inciticiydi ve haksizlik karsisinda susmam, hepsi bu.

Ilmek ilmek de arastirmadim.
Konu sahibinin size yazan kisi oldugunu bile yorumunuzdan sonra anladim.
Sizi de nice'nin konusundan biliyorum.
Ancak siz konu sahibinin konusuna gelip yazdiginiza gore siz arastiriyor olmalisiniz.

Mune abla cagrildi madem, diyorum ki keske sadece tartismadan degil, kotu hareketlerden de ban yense.
Kötü hareket derken siz misiniz karar merci ?
Ayrıca konusunu guncelleyen baskalarıydı ve gırdım baktım kı zaten oda fark etmıstır , neyse kısısel olarak benı sevmedıgınızı dusunuyorum ısabet oluyor , zıra bende sıze hıc pozıtıf bakamıyorum oldukca takıntılı duruyorsunuz? Meslegınız var mı avukat olsanız keske..
Ayrıca konu sahıbınıde ıncıttıgımı dusunmuyorum

Shinox hanim yazdignizi soyluyorum anlamiyosunuz amaciniz ne diyosunuz benin tanimadigim bayanla ne amacim olacak
Bana hergün şiddet görüyorsunuz dedi bir kullanıcı ben de hergün değil ama sene de iki kez kafamı yumrukluyor dedim.siz hala garip diye diretince amacınız nedir?diye sordum.

Şiddet göstermediği zamanda iyi değiliz zaten.sürekli sinirli gergin ve bana karşı iyi değil.ama ben duymamazlıktan,görmemezlikten gelmek zorundayım,hep susmaliyim o aileme küfürler ederken.herşeyi unutup sevgi dolu olmamı istemesi ayrı bir şiddet,baskı...

Tamam işte, bugune kadar sizin sacınızın teline bile dokunmamış olsaydı ama sürekli hakaret etse, asagılasaydı bu da şiddettir.
Ne siz ne de cocuklarınız böyle bir hayatı haketmiyorsunuz.
Lütfen kocanızın caniligine boyun egmeyin. Hayatınızı düzeltmek icin bu sefer daha köklü adımlar atın.

Eger baroya nasıl basvuracagınızı bilmiyorsanız ayrıntılı şekilde sitesinde var ama yine de kadın danısma merkezlerini veya herhangi bir kadın örgütünü arayarak yardım talep edebilirsiniz, sizi tüm aşamalar için bilgilendirirler.
Kimse de hesap sormaz, sizi suclamaz. Sadece siddete maruz kaldıgınızı belirtmeniz yeterli.

Bana hergün şiddet görüyorsunuz dedi bir kullanıcı ben de hergün değil ama sene de iki kez kafamı yumrukluyor dedim.siz hala garip diye diretince amacınız nedir?diye sordum.
Buda garip adamin pskolojik sorunu var o zaman senede 2 kere nie yapio sana yazik degilmi boyle yapmasida sana pskolojik siddet uyguluyo insallah daha kotu olmadan bosanirsin neyi bekliyosun merak ediyorum

Ayrıca konusunu guncelleyen baskalarıydı ve gırdım baktım kı zaten oda fark etmıstır , neyse kısısel olarak benı sevmedıgınızı dusunuyorum ısabet oluyor , zıra bende sıze hıc pozıtıf bakamıyorum oldukca takıntılı duruyorsunuz? Meslegınız var mı avukat olsanız keske..
Gelip konuma, derdinizi anladım demeniz hiç hoş değil tabi ki.kırıldım ama ne yapayım artık...

şimdi ben çözümleri beğenmeyen konu sahiplerine de uyuz oluyorum. aileme gidemem, çalışamam , yapamam , edemem.. ee burdaki insanları dinlemeyeceksen neden konu açıp üzüyorsun ki bizi. çaresizlik nedir az çok herkes bilir. yani bilmeyen yoktur. ama çaresizlik içinde illa ki bişeyler de vardır.
misal benim de 2,5 yaşında oğlum var. onu bakıcıya bırakıyorum işe gidiyorum. onun okula gitmesini beklersen en az 3,5 yıl var yani. ki onda da tam gün okul bulman gerekecek onu da yapamayacaksın. git gide çöküp özgüvenin de yerle bir olacak. en kötü aile bile bu kocadan iyidir. hiçbir şey olmasa çocuğunu götürüp annene bırakacaksın. bir anneanne olarak değil bir insan olarak çocuğuma bakmak zorundasın de. benim ölüp gitmemi oturup izleyemezsiniz de. bırak çocuğu başla bir işe. evden çok da sağlıklı işler yapamazsın. çocuk bak, temizliğe git, pazar tezgah kur, çaycılık yap. yani ben üniversite mezunuydum daha gencecik 19 yaşımda idealleri olan biri olarak yaptım bunları. yapılabilecek işler. biraz psikolojini toparlayınca gidip çocuk da bakabilirsin. hem kendi çocuğunu da götürürsün. kreşlere yardımcı ablalık yapabilirsin.
kesinlikle ha deyince iş bulunmuyor ama böyle oturup şikayet etmekle de olmuyor. bismillah de başla. Allah var kimsesizlerin kimsesi. mutlaka birşeyler çıkar karşına.

Ay cok hossunuz :)
Avukat degilim ama haksizlik gibi gorununce bana susamiyorum iste, yapcak bir sey yok, korumaci bir yapim var.

Bir kere daha diyeyim kisisel olarak sizi sevmeme durumum yok, tanimiyorum cunku.
Oyle olsaydi cok komik ve onyargili olurdum bence.
Ayrica emin olun, eger size soylenmis olsaydi soyleyene de tepki gosterirdim.
Cunku sahis degil, olay bagliyor beni.
Bunu kesinlikle kisisellestirmeyin artik, demek icin yazdim.
Sadece sozleriniz ikidir, fazla sert geliyor ve soyluyorum, hepsi bu.

Neyse, daha fazla uzatmak istemiyorum.
Hoscakalin.

Gelip konuma, derdinizi anladım demeniz hiç hoş değil tabi ki.kırıldım ama ne yapayım artık...
En azından sızı yormadım dımı , cunku ben dıger konudakı beceremedınız kelımesıne(tek basına bakınca sankı kufur gıbı duruyor ama cumle tam olarak suydu, 1 senedır bosanmayı beceremedınız ) takmıs olmanızı anladım ve uzatmadım

Eşin yurtdışında değilmiydi?
Onun iş hayatı berbat zaten bir dönem ticaret için kaldı ama döndü.burada da ortağının borçları bize kaldı.bir yandan onları ödüyoruz.

En azından sızı yormadım dımı , cunku ben dıger konudakı beceremedınız kelımesıne(tek basına bakınca sankı kufur gıbı duruyor ama cumle tam olarak suydu, 1 senedır bosanmayı beceremedınız ) takmıs olmanızı anladım ve uzatmadım
Tamam hanımlar hepinizi seviyorum seni de.ayyy uzatmayın kızlar zaten başım ağrıyor...

Back
X