- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
- Konu Sahibi Ismimlazimdegil
-
Adam kacip kendini kurtarmis helal olsun.Hayir yapismak degil. Istesem ceker giderim, ama etrafimdakiler bana dul diyecek, bakire degil bu nasil evlenecek diyecekler ve ben bunalima girecem. Ben hukuk ogrencisiyim. Kendimi ezdirmem. O benim cenemi yumruklamadan once ben onun kafasini yumrukladim sokak ortasinda. Etraftakiler helal olsun dedi. Bagirdimda bu cimri 2000 euroluk gelinlik alamiyor diye. Bunlar hos seyler degil, ama erkek ne olursa olsun siddet uygulamamali.
Sorun bence insanlarda.Demekki Avrupa sandiginiz gibi degilmis.
Aferin sana bide hukukcuyum diyosun adamı rezil edince bişey yaptım sanıyorsun galiba.
o seni,sen onu bi güzel rezil etmişsiniz .
kendine gel,kendini toparla adamı bırak okuluna sarıl.
bekaret nedir ya o senin kafanın içinde sana herkes soracak mi o adamla birlikte oldun mu diye,ayrıca bilseler nolur ki aklını başına topla
Hollanda'da okuyormus.Hukukçuyum mu yazmış bir de ahaha ya dalga geçiyor ya da adam kekliyor. Buradaki bütün hukukçulara hakaret resmen, Medeni Kanun'dan falan bihaber bir hukukçu...
Hayir yapismak degil. Istesem ceker giderim, ama etrafimdakiler bana dul diyecek, bakire degil bu nasil evlenecek diyecekler ve ben bunalima girecem. Ben hukuk ogrencisiyim. Kendimi ezdirmem. O benim cenemi yumruklamadan once ben onun kafasini yumrukladim sokak ortasinda. Etraftakiler helal olsun dedi. Bagirdimda bu cimri 2000 euroluk gelinlik alamiyor diye. Bunlar hos seyler degil, ama erkek ne olursa olsun siddet uygulamamali.
Hollanda'da okuyormus.
Kafam nerde bilmiyorum :-DHollanda'da da Medeni Kanun ya da benzeri bir kanun vardır herhalde ya, İsviçre'den almıştık biz de :) En azından adamlar imam nikahını evli diye kabul etmiyorlar yani ksjddj. Hukukçuyum diyorsa çok komik, gerçekten hukuk okuyorsa daha da komik.
Kafam nerde bilmiyorum :-DBen konuya inandim ama ya, Avrupa'da yasayan Turk profili belli cunku. Oyle tipler oyle okullar okuyor ki, hicbir seye sasirmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?