Siddet

İmam nikahını sizinle rahatça birlikte olmak için yaptığı o kadar açık ki.. Yaızk ki seni kullanmış.. İş ciddiye ne zaman binse annene göndercem der tabi... Çünkü seni karısı olarak görmesi için hiçbir sebep yok.. Senin de onu kocan olarak görmesi için bir sebebin yok.. Dul diyeceklermiş bakire değil bu derlermiş...! Rsmi nikahın olup da geçinemeseydin de boşanmak isteseydin yine aynj kafada mı olacaktın acaba? Bence hayır.. Niye çünkü yaptığının tutulur bir tarafı yok.. İmam nikahı nedir ya.? Önce resmi nikahı sonra da imam nikahını kıydıracaksınız.. Bekaretiniz sizin için bu kadar değerliyse böyle bir şeyi kabul etmeyeceksiniz...

Ben ortada sevgi falan göremedim. Adam libidosu yukselınce sana yazıyor. Sonra annene götürüyor falan filan. Bırak sen bunu bundan sana hayır gelmez

Adam kacip kendini kurtarmis helal olsun.

Aferin sana bide hukukcuyum diyosun adamı rezil edince bişey yaptım sanıyorsun galiba.
o seni,sen onu bi güzel rezil etmişsiniz .
kendine gel,kendini toparla adamı bırak okuluna sarıl.
bekaret nedir ya o senin kafanın içinde sana herkes soracak mi o adamla birlikte oldun mu diye,ayrıca bilseler nolur ki aklını başına topla

Hukukçuyum mu yazmış bir de ahaha ya dalga geçiyor ya da adam kekliyor. Buradaki bütün hukukçulara hakaret resmen, Medeni Kanun'dan falan bihaber bir hukukçu...

Pardon ama size niye dul desinler siz daha evli bile değilsiniz . Sevgilinizle yaşadıklarınızı vicdanen rahatlatmak için dini nikah yapıp geçmisşiniz . Türk medini kanununa göre siz hala bekarsınız . Hem başlığı şiddet diye açmışsınız ama tek taraflı bi mağduriyet yok sokak ortasında adamın kafasını yumruklamak cimri diye bağrınmak . Kusura bakmayın ama hakikaten önce karşı tarafa ne yapıyorsanız adamdan onu görüyorsunuz . Bu herşeyi oldu bittiye getirme çabanızda hiç hoş değil elalemin diyeceklerini yaptıktan sonra değil yapmadan önce düşünün madem bu kadar önemsiyorsunuz

Valla kafa mis gibi piril piril hukuk ogrencisi olduguna emin misin sen bizi trolluyosun galiba baska mantikli bir aciklamasi yok zihniyetininn, erkek siddet uygulamamali deil kadinda erkekte siddet uygulamamali ! Bakire deilmis dul kalirmis laf ederlermis iyi otur dayak yemeye devam ama ondan once sen onun kafasini bir guzel yumruklaa

Bence sen annene dönme. Belli ki annen seni layikiyla buyutememis. Biseyler ters gitmis. Birine vuruyorsan onun da sana vurmasini hos karsilaman lazim. Etki tepki. Bana kalirsa okuluna git konaklama icin yardim iste. Sonra devletten burs murs islerine basvurursun. Nerde kaliosun simdi. O ayiya da guvenme bi zahmet. Seni annenin evinin önüne atip basip kacmasi sen önce baslattigin icin yedigin iki yumruktan daha can sıkıcı bence :) kedi yavrusu musun sen.

Hollanda'da okuyormus.

Hollanda'da da Medeni Kanun ya da benzeri bir kanun vardır herhalde ya, İsviçre'den almıştık biz de :) En azından adamlar imam nikahını evli diye kabul etmiyorlar yani ksjddj. Hukukçuyum diyorsa çok komik, gerçekten hukuk okuyorsa daha da komik, hatta bu trajikomik. Zaten bu kafayla mesleğini falan yapabileceğini de zannetmiyorum, dayak yiye yiye üzerine 4. kumanın gelmesini falan bekler artık, kıyamam.

Kafam nerde bilmiyorum :-D Ben konuya inandim ama ya, Avrupa'da yasayan Turk profili belli cunku. Oyle tipler oyle okullar okuyor ki, hicbir seye sasirmiyorum artik.

Hollanda da Almanyada yurt dışında olması dini nikaha engel değil imamı buluyorlarda resmi nikah mı kıyamıyorlar .

Kafam nerde bilmiyorum :-D Ben konuya inandim ama ya, Avrupa'da yasayan Turk profili belli cunku. Oyle tipler oyle okullar okuyor ki, hicbir seye sasirmiyorum artik.

Okuyorsa harbiden trajikomik hiç mi bir şey öğrenmedin kız? Sevgilinle yumruklaşıcam diye Medeni Kanun'un anlatıldığı derslere girmedin herhalde. Zaten mezun olsa bile (-ki bu kafayla imkansız), mesleğini de yapamaz, üstüne 4. kuma getirir çok sevgili imam nikahlı kocişkosu, ondan sonra ikinci konusu "Kumalarım" şeklinde falan olur. Ay gerçekse hiçbir konu sahibine bu kadar üzülmemiştim, bir insan elindeki fırsatları nasıl çarçur eder, bir insan kendini nasıl değersizleştirir'in en güzel örneği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…