- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Ismimlazimdegil
Birşey diyeyim mi ne kadar annenle büyük sorun yaşasanda bir adama güvenip kaçmicaktın hadi kaçtın sadece imamnikahıyla birlikte olunurmu resmi nikahınıda yaptırcaktın yaşınmı küçük 18 dende aklını kullanamadın dicem ama o yaştakilerde zehir gibi.Merhabalar. Kadinlar Kulubunu takip ediyorum ve hikayeleri/yasananlari hep okuyordum, ama benim buraya yazacagim aklima gelmezdi.
Ben esime kactim, annemle sorun yasadigim icin (ozel). Gidecek baska yerim yoktu, ona sordum yanina gelebilirmiyim diye, oda okeyledi. Geldikten bir hafta sonra esim bana seni eve geri goturecem annenle barismalisin dedi, bende hayir hazir degilim felan dedim. Bu arada esim Almanyada ben Hollandada yasiyoruz. Bu bir hafta icerisinde imam nikahi kiydik. Bunu annemgil duydu tabi.
Okulu birakacakmisin diye sordu (okulum uzakta, Hollandada). Bende hayir dedim, nasil devam edeceksin ozaman diye sordu. En iyisi seni annene geri goturmek dedi. Herneyse bende okeyledim.
Annemgile vardik, annem bize sordu beraber oldunuzmu diye, bizde evet dedik. Ozaman senin yerin kocanin yani dedi annem bana. Ceyizleri felan indirdiler, esimin arabasina goturmek icin. Esim valizimi arabasina dogru goturdu. Yengem ceyizleri arabaya dogru gotururken, valizimin disarda oldugunu ve esimin arabayla basip gittigini gordu. Sonra onu aradim niye boyle yaptin felan diye, oda bu oynanan oyun hic hosuma gitmedi felan dedi. Ortada oyun moyun yoktu?! Neyse.. Bir hafta sonra bu bana yazmaya basladi seni seviyorum felan filan diye. Baristik vs. Sonra annemle yine buyuk bir sorun yasadik, kimsem olmadigi icin, esime sordum beni alirmisin diye. Aldi ve Almanyaya goturdu.
Suanda iki aydir imam nikahliyiz. Gelinlik giymek en dogal hakkim diye dusunuyorum. Gelinlik bakmaya gittik. Istedigim gelinligi sectim. Bu birden bana gelinligini alip seni annenin evine geri yollayacam dedi. Ben neye ugradigimi sasirdim. Bunu bi kenara cektim ve konustum derdin ne felan diye. Ailesi bana diyordu bu cimri diye, cimriliginden gelinligi almak istemedi. Ben cok sinirlendigim icin onu duvara dogru ittim. Arabaya dogru yuruduk, arabada iki kere cenemi yumrukladi. Bu olanlari anneme anlattim, senin sucun, dayagini ye ve sus otur dedi. Simdi size soruyorum hanimlar, ne yapmaliyim? Ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum.
Birbirimizi cok severken araya sogukluk ve tokatlar yumruklar girdi.
Turkcem icinde kusura bakmayin.
Benden tavsiye o adamdan hiçbirşey olmaz kendini harcamıssın canım hamile kalırsan napcam oda masraf bunun için seni ortada bırakırsa ne olucak.
Aile çok değerlidir annen herşekilde arkanda olurdu keşke böyle olmasaydı ama krşkelere çare yok.
Karşına al uyar bir otorite kur seni nikahına alsın kendini düzeltsin yoksa birşey olmaz