Şiddet

bir şiddet daha görmekten hatta öldürülmekten korkmalısınız şu durumda ne yazıkki.. aile desteğini neden istemiyorsunuz?

Ah be, geometrik olarak bulunan birer tane baştan ibaret içerisinde de zihin arayan insanlar var. Merak etme, evlenip çocuk yapacak olsaydım burada yardım istemezdim.

Evet kendini tanımlayabilmen çok hoş inşallah zihin bulursun. Yardım isteyecek ne var acaba ayrıl kurtul düşünemiyor musun bunu ? Sana şiddet uygulayan biri hakkında konu açmaya bile gerek yok ben de durmuş yorum yapıyorum yazık.

İlla süslü cümleler mi bekliyorsunuz anlamadım? Yazılan her yorum size yardım etmeye çalışıyor. Ekmeğe takılmışsınız da ne demek istediğini anlamak istemiyor gibisiniz. Şiddetin hafifletici sebebi olamaz.

Bak yavrucuğum, muhtemelen yaşın benden küçüktür. Sana bunu bir abla tavsiyesi olarak yazıyorum, ister dikkate alırsın ister almazsın.

Sana şiddet uygulayan bir insanın seni gram sevmediğine emin olabilirsin hani sen çok seviyorsun ya. Sen onun için kendini fiziksel olsun cinsel olsun rahatlatabileceği, elinin altındaki bir tatmin aracından ibaretsin ve anca kadına gücü yeten beş para etmez karaktersiz bir adamla berabersin. Kızım olsaydın kahrolurdum bunları bilsem, ben kızımı elin herifinden dayak yesin diye mi okumaya, meslek sahibi olmaya gönderiyorum? Ne düşünüyorsun, hak ettiğini mi düşünüyorsun dayakları? Yanılıyorsun o zaman, sen dayak yemeyi hak etmiyorsun. Küçük bir yer diye ona bağımlı olmak zorunda da değilsin. Üniversite okuyan koca kızlarsınız, yakıştırıyor musunuz kendinize böyle kapatma, sığıntı gibi yaşamayı?

O sevgilim dediğin dallamaya yol ver. Hiç mi dostun arkadaşın yok, senin şu halini görmüyorlar mı? Kendine şu kapatma hayatını layık görüyorsan sen bilirsin ama gözünüzü açın. Sizi sadece tatmin ihtiyacı için kullanan psikopatlarla birlikte olup onların kendisini bir halt sanmasına izin vermeyin. Sen istemediğin sürece sana kimse zarar VE RE MEZ.

bir şiddet daha görmekten hatta öldürülmekten korkmalısınız şu durumda ne yazıkki.. aile desteğini neden istemiyorsunuz?
Ailem çok narin. Komik gelebilir ama paramparça hissederler kendilerini. Bir haftaya bitecek sınavlarım tek istediğim onlarla vakit geçirmek zaten. Anladım ve bunu ona da söyledim kimse kimseyi bir anne kadar sevemez. Üzülür kahrından, hiç saklamadım bir şeyi ama bunu nasıl anlatabilirim ki? Bu tarz olayları birlikte dinlerdik, onlar cahillik bu derdi. Şimdi ben nasıl onlara farkında bir cahilim diyebilirim ki?

Babaları dövse bunları asi evlat olur çıkarlar.
Demek ki sevgili denilen insanimsilar nasıl tatlı dovuyorlarsa vazgecemiyorlar.
Yediği dayağı bile şiirsel bir ifade ile anlatip ama ile başlayan içeriği absurtlukten öte gitmeyen değişik bir ruh hali ile arkasında durabiliyorlar.
Yazık bunlara kimlerin çocuğuysa.

çekinmeyin ve hemen onlara anlatın başınızdan geçenleri. sizin çocuğunuz size anlatmasa başına gelenleri başkasından duysanız veya şahit olsanız nasıl hissederdiniz?

Yeni duzen kurmak zor demişsin de evli değilsin ki. Kaç kurtar kendini yada gitsin tedavi olsun

Sen herkesin kaçıp kurtulabildigini mi düşünüyorsun, bunu yapabilecek olsaydım yazar miydim? Daha da zarar görmeden, bunun nasıl bir duygu olduğunu daha da sindirmeden yalın nasıl sindirebilirim, nasıl devam edebilirim ölçüsünde olduğumun farkında değil misin? Basit kelime oyunları ile ego mu yaratıyorsun? Bunu her gün kendine deyip de, her gün zedelenen bir kalbin oldu mu? Yok evli değil, çocuğun mu var, ekmek mi bekliyorsun.. evet bunları yazabilecek bir kafa taşımıyorum ben, nice senin gibi zihinlerden ırak.

çekinmeyin ve hemen onlara anlatın başınızdan geçenleri. sizin çocuğunuz size anlatmasa başına gelenleri başkasından duysanız veya şahit olsanız nasıl hissederdiniz?
Bitirip, tekrardan kendime bir özgürlük tanıyacagim zira onca yorum hep benzer. Sonunda ölmeyi beklemeden, onları daha da uzmeden. Ama eger zora girerse, tehdit edilirsem ilk iş onlara anlatacağım.

Yazık, daha genceciksin.
Hayatını bu insanla yaşayarak mahvetme.
Uzak dur bu insan görünümlü adamdan.

Keşke benim gibi bir zihnin olsaydı da dayak yemenin normal bir şey olmadığını görseydin. Millet çoluğu çocuğuyla sığınma evine yerleşiyor be sen bi adamı bırakamayacak kadar güçsüzsen ne halin varsa ne gör bize ne? Ayrıca ne dememizi bekliyorsunuz herkes ayrıl demiş tamam duymak istediğini söylüyorum ayrılma bu adam seni çok seviyor oldu mu ? Kelime oyunu yapan da süslü cümleler kuran da sensin egoymuş pehhh. Hem öyle olsam ne olur sana ne benim egomdan herkes yanlış biliyor bir sen doğru bu yüzden bu haldesin dimi ?

Uyak ölçüsü de aradın mi? Tatlı dövmek? Sanirim senin uyguladığın bir metot, ya da benzer anlam taşıyan sözcük ölçüsünden olabildiğince uzakta olay örgüsü arıyorsun. Maalesef tatlı gelmedi hiçbiri, yalnız sizlerden biriyle sevgili olduğum için kahroldum şu an.

Baksana daha kurduğum cümlenin ne anlama geldiğini kavrayabilme yetkin yok. Bak sende demişsin, sanane. Ben keyif alıyor olsaydım bu kadar yorulur muydum, anlamı için ifade aramaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…