• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet.

Crokss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
20
19
18
26
Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
O kdar dayağı babanız atsa evde hala dururmuydunuz ??? Adam kuzenle evlendirmek istedi diye kaçmışsın milletin piskopatlarına kendinizi ezdiriyosunuz anca çocukda yokmuş niye kadın sığınma evine gitmiyosunuz ??? Şuanda herkes ayaklanmış durumda kadın derneklerine bile başvursanız sonuç alırsınız neden kendinizi düşünmüyorsunuz ????

Ne sevgisi ne aşkı bu kadar kendine saygı duymuyor olamazsın. daha çok gençsin koca bir ömür var önünde lütfen kendine gel sirkelen. Bir an evvel bir b planı yap ve uygulamaya koy sonrası çok daha kolay olacak.
güçlüsün ve her şeyi başarabilirsin önce buna inan

Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm fakat hissettiğiniz şey sevgi ya da aşk değil.
Kimse canına kasteden birine âşık falan OLAMAZ.
Gençsiniz, her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.
Polisi arayın, darp raporu alın, maddi-manevi tazminat alıp boşanın o adamdan. Bir işe girip çalışın.
Unutmayın, onurlu bir hayat için arkamızda birilerinin olmasına gerek yok.

Eee ne diyelim... Nasıl Bi akıl verelim... Yol gösterelim... Şimdi fake mi konu diycem millet gereksiz saldıracak ... Hikayede çok boşluk var.. Çok fazla... Neyse konu sahibi.... Gidemiyorum demişsin zaten.....seni evden tekme tokat kovarak göndereceği gün uzak değil gibi.... Ben başka yorum yapamıyorum.... Senin savcıyla görüşmen gerek....yapabileceğin şey belli.... Yapamam dedin... Seni rahatlatacak cümlem yok.... Kafana darbe almamaya bak dalga geçmiyorum başka bişey demiyorum

Bu gün bunu yapan yarın neler yapar çocuğunuz da yokmuş aile ne kadar kötü olabilirki bu şekilde davranan biri ile yaşamaktansa ailenenizin yanına gidip kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın iş bulup çalışırsınız böyle bir evliliği surdurmek dahami iyi sizce kendinize yazık etmeyin daha 24 yaşındasınız hiç bir şey için geç değil

Ya o adamla yada şu adamla mı evlenecektiniz evlilikten başka seçeneğiniz yokmuydu
Herkes tercihlerini kısmen yaşar siz şuan şiddet görsenizde bu adamın yanında kalmayı tercih ediyorsunuz
Bitti

Dün müge anlı bile dedi kurtar beni diyin kurtarayım elimden geleni yaparım diye ben böyle zor durumda olsam onu bile ararım yaa kasın sığınma evine başvurur onların aracılığı ile işe başlarım hiç bulamazsam zincir marketlerde işe girerim ama bir yol bulurum çünkü karşımdakine güvenim de biter sevgimde

Bu gün bunu yapan yarın neler yapar çocuğunuz da yokmuş aile ne kadar kötü olabilirki bu şekilde davranan biri ile yaşamaktansa ailenenizin yanına gidip kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın iş bulup çalışırsınız böyle bir evliliği surdurmek dahami iyi sizce kendinize yazık etmeyin daha 24 yaşındasınız hiç bir şey için geç değil
A olur mu elin oğlunun dayağını çekerler ailenin tribini çekmezler bu genelde böyle konu sahibinin ailesini bilmiyorum da genellikle konularda böyle Allah'ım akıl fikir versin

O kadar dayağa seviyorum dersen buraya millet 10000 bin cümle yazsa boş..... Kendime saygım yok diyorsun o zaman kim sana saygı duyar ki.......Bu Neyse dilerim eşin düzelir sanırım bunu duymak istedin hoşçakal...

Eee ne diyelim... Nasıl Bi akıl verelim... Yol gösterelim... Şimdi fake mi konu diycem millet gereksiz saldıracak ... Hikayede çok boşluk var.. Çok fazla... Neyse konu sahibi.... Gidemiyorum demişsin zaten.....seni evden tekme tokat kovarak göndereceği gün uzak değil gibi.... Ben başka yorum yapamıyorum.... Senin savcıyla görüşmen gerek....yapabileceğin şey belli.... Yapamam dedin... Seni rahatlatacak cümlem yok.... Kafana darbe almamaya bak dalga geçmiyorum başka bişey demiyorum
Evet bı saldırma durumu var burada .dün biri kocam eve geldi kavga ediyorduk adamın kulaklarindan çektim sinirle .öyle yapınca o da bana vurdu demiş.
Bende şiddetten şikayet eden de siddeti başlatan da sizsiniz dedim. Çokta haklıyım benimde kulaklarıma birden biri asilirsa bende ona dalarim.herkes önce bı kendine baksın yani . Uyanana kadar dünya yorum ve beğenmedim bildirimi gelmiş umrumdami hayır.millet koyun koyun devam etsin.

Bu kadar şeyden sonra aşk sevgi mi kalır allah aşkına. Sahipsiz olduğunuz için böyle davranıyor muhtemelen, biliyor çünkü başka gidecek yeriniz olmadığını. Adam olan sahip çıkar ama sizinki adam değil ne yazık ki. Aile sözü dinlemek her zaman iyidir; kaçmayıp kuzeninizle evlenseydiniz çok mutlu bir hayatınız olacaktı belki de. Aile daha iyi görebiliyor iyiyi kötüyü. Ne yapacağınıza kendiniz karar verin ama yapılacak şey belli. Çok geçmiş olsun, üzüldüm bu denli çirkin biriyle aynı evde olmanıza.

Back
X