• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet.

A olur mu elin oğlunun dayağını çekerler ailenin tribini çekmezler bu genelde böyle konu sahibinin ailesini bilmiyorum da genellikle konularda böyle Allah'ım akıl fikir versin
Benim anlamadığım uzay çağına gelmiş hălă kaçarak evlenmek neya 20 yaşında kaçana kadar okuyun okumuyorsaniz bir meslek edinin ki böyle şiddete boyun eğmeyin kadının maddi gücü olmalı yarının garantisi yok maalesef

Sizinki ask ve sevgi degil kendinizi kandirmayin. Eskiden vardi belki. Su anda emek verdim diye siddet gördügünüz halde devam ediyorsunuz. Benim bir tanidigim var. Cok severim kendisini. Oda evliliginde böyle siddet görüyordu. Günün birinde esi yolunu kesip hep kolunu kirdi hemde onu bicakladi. Sans eseri kurtuldu. Siddetin sonu yok. Aileniz destek olmayacaksa devlete siginin ayaga kalkana kadar

O kadar dayağa seviyorum dersen buraya millet 10000 bin cümle yazsa boş..... Kendime saygım yok diyorsun o zaman kim sana saygı duyar ki.......Bu Neyse dilerim eşin düzelir sanırım bunu duymak istedin hoşçakal...
Daha 40 posta dayak yiyip, ömnrunun en az 10 senesini heba edip, kucaginda cocukla bebekle dayagini yiyip oturunca, issiz mesleksiz gidecek bi kapisi olmatinca, bi 10 15 sonra akli basina gelicek, ama daha 40 firin dayagi var

Evet bı saldırma durumu var burada .dün biri kocam eve geldi kavga ediyorduk adamın kulaklarindan çektim sinirle .öyle yapınca o da bana vurdu demiş.
Bende şiddetten şikayet eden de siddeti başlayan da sizsiniz dedim. Çokta haklıyım benimde kulaklarıma birden biri asilirsa bende ona dalarim.herkes önce bı kendine baksın yani . Uyanana kadar dünya yorum ve beğenmedim bildirimi gelmiş umrumdami hayır.millet koyun koyun devam etsin.
Pardon ben anlamadım mesajımı alıntılayıp bu altına yazdığınız şeyi bu neyin konusu neyin beğenmedi sizin konunuzla bu kadının tekme tokat dayak yemesi ne alaka ki muhtemelen konu sahibi sürekli şiddete uğruyor

Aıle deseniz bos.... Bos aile, kufurbaz şiddet yanlısı bır hayvandan kat kat iyidir.

Yaşadıklarınız kolay şeyler değil neden buna izin veriyorsunuz?
Bence şu an da çıkıp gidin evden. ailenizin yanına gidin, daha ne kadar kötü olabilir.
Askeri ücretle de olsa hemen bir iş bulun ve ayaklarınızın üzerinde durun.

Neyse ya bana bildirim gelmesin kaçmak istiyorum bu konudan bu konu bitti benim için gitmem seviyorum dedi nokta... Savunma pozisyonu bilen varsa yardımcı olur.... Konu ciddimi biri gene bizi oyuna mı getiriyor bilemedim...... Ben kaçar 🙏

Sevgi, aşk hikaye sadece alışkanlık. Kendiniz demişsiniz bağımlılık diye. İstemediğiniz bir şey olduğunda evden kaçmışsınız şimdi neden duruyorsunuz? Yaşınız da genç çalışıp gayet güzel bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Ne zamana kadar dayak yemek istiyorsun?

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
Ankara calkalaniyo kızın birine olan bitenle biraz ders alın o kimde size şiddet uyguluyo lütfen anlatın ailenize ve o adamı da ölmeden terkedin

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
😔Cnm kadın sığınma evi var bende sevgi aşk aşk diye kalmıştım çocuk olunca gidmesi bir değil bin zor inan sinra hepsini göze aliyorsun ama çocuk olunca öyle zorr geçen haberde boşanmış bir çift çocukların velayeti babada çocuk annesine kaçmış polis gelmiş goturuyo çocuğu çocuk bagiriyo bırakın annesine sariliyo öyle ağladım ki ...çocuk olunca işte böyle çok zorr

Çocuk yokken kendinize hayat kurmak çok daha kolaydır. Bu şiddetin dozu zamanla artacak. Sizi de tv lerde görmek istemiyorum. Buna dur demeniz lazım

Burada sureklı kocasından şikayet edip sonra da neden gidemiyorum giden kadınlara hic uzulemiyorum nedense

Burada sureklı kocasından şikayet edip sonra da neden gidemiyorum giden kadınlara hic uzulemiyorum nedense
aşık çünkü seviyor. Boşanınca adamın başkasıyla birlikte olmasına katlanamadıkları için. Başkasına nasıl iyi davranır bana davranıyordu böyle dememek için boşanmıyorlar

Yaşınız 24. Mesleğiniz olmasa bile eğer çocuğunuz yoksa ekonomik olarak özgürlük sağlamak zor değil. Tezgahtarlık yapın, garsonluk yapın, kasiyerlik yapın. Bir şekilde iş bulunur.
Ama o adamdan kurtulmaya bakın. Darp raporu alın dava açın. Aşk sevgi dediğinizin içinde bunlar olmaz. Sizinki biraz öğrenilmiş çaresizlik. Küçümsemek için söylemiyorum. eğer yol yakınken bu işi bitirmezseniz sonunuzu düşünmek bile istemiyorum.

Pazar günü yazdığın mesajlarda eşinle mutlu olduğunu yazmışsın.
Bu ne perhiz ne lahana turşusu ?
Sevdiğim adamla evlendim, mutluyum şükür esten yana şanslıyım mesajları nedir peki?

Tam olarak o yasadiginiz duyguyu anlaya biliyorum. Bendede siddet, hakaretler, kufurler ve piskolojik siddet mevcuttu. Bende kendimi halen 'asik' saniyordum ve her hatasinda kendimi suclayarak benim sucum ondan boyle yapiyor diye bahaneler urettim. Ama sonunda maymun gozunu acti. Sizin yasadiginiz ask degil. Sanirim bu siddet yasayan butun kadinlarda var. Bende tam olarak anlayamiyorum nasil oluyorda seviyormussum diyorum kendi kendime simdi. Ayrildim asiri mutluyum. Kendine gel ve ayril boyle birinden bi halt olmaz.

Hala sevgi aşk mı? Bacım Allah akıl fikir versin bir şey diyemiyorum

Back
X