• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet.

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...

Üzücü bir durum.
Destek alın, muhakkak bir destek alın.
Çok gençsiniz, en güzel yaşlarınızı bir adamın gölgesinde, otur otur kalk kalk, uymadımı bir araba dayak... Geçmez.
Keşke kaçmasaydınız, tabii ailenizin de sizi zorla evlendirme isteği tuz biber olmuş ama yine de keşke kaçmasaydınız.
Bu konuları çok görüyor, duyuyor ve şahit oluyoruz malesef ki.
Allah yardımcınız olsun demeyeceğim (olsun tabii o ayrı) ancak kendi ilacınız kendinizde.
Silkinip toplayın kendinizi, bu hayata bir daha gelinmiyor, değer bilmeyen bir adamla ömür geçmez.
İyi ki çocuğunuz yok, umarım da olmaz. Ama bir an önce hayatınızı elinize almayı planlayın ve hayatınızı elinize alın.
Dünyada hiç birşey sizin hayatınızdan ve özgürlüğünüzden daha değerli değil.

Bu celladına aşık olma gibi bir şey

Hazır çocukta yok ayrıl ve psikolojik destek al Meslekte edinirsin daha yasın genç

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
Sevgi aşk kalmamış sen öyle olduğuna kendini ikna ediyorsun çünkü gitmeye cesaretin yok kalman içinse kendine söylemen gereken bir bahaneye ihtiyacın var. Sen de kendini sevdiğini zannederek kandırıyorsun.
Yoksa hiçbir canlı bak kadın demiyorum "canlı" kendisini sevmeyeni sevmez. Sen de sevmiyorsun.
Ama korkuyorsun.
Gitmeye korkuyorsun.
Yokluk çekmekten korkuyorsun. Parasızlıktan korkuyorsun.
Eğer kalırsan;
hiçbir zaman o adamı eskisi gibi sevemeyeceksin
her şey düzelse bile kalbinde bıraktıklarını unutamayacaksın
Çünkü bileceksin ki "Seven sevdiğinin canını yakmaya, bile bile kalbini kırmaya dayanamaz."
Ve her zaman boğazında bir yumru kalbinde korku ile boşu boşuna hayatındaki zamanını dolduracaksın.
Ve sen daha 24 yaşında gencecik bir kadınsın.
Ama eğer gidersen önce çok üzüleceksin.
Yalnız kalmak koyacak sürekli hayata lanet edeceksin
Ama bu bir dönem sonra geçecek çünkü iş hayatın olacak.
Kafan meşgul olacak
Ve belki gerçekten iyi bir adam çıkacak karşına.
Kalarak bütün şansını kaybediyorsun
Kalarak hayatını kaçırıyorsun
Ortalama 70 yıl yaşıyor bir insan
Geri kalanı kaçırmamak varken değmeyecek bir adama kum torbası mı olacaksın?

Hem ne demiş Şems-i Tebrizi:
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Not: Annem 47 yaşında babamdan boşanıyor. Hiçbir mesleği yok ve ilkokul mezunu. Ama çalışıyor. Ve hala dediği tek şey var:
"Bu benim hayatım."

Evet bı saldırma durumu var burada .dün biri kocam eve geldi kavga ediyorduk adamın kulaklarindan çektim sinirle .öyle yapınca o da bana vurdu demiş.
Bende şiddetten şikayet eden de siddeti başlatan da sizsiniz dedim. Çokta haklıyım benimde kulaklarıma birden biri asilirsa bende ona dalarim.herkes önce bı kendine baksın yani . Uyanana kadar dünya yorum ve beğenmedim bildirimi gelmiş umrumdami hayır.millet koyun koyun devam etsin.
Haklısınız çünkü bir kadının gücüyle erkeğin gücü eşit değil mi? Kadın kocasının kulağını çektiği için adamın onun boğazını sıkması gayet normal bir durum size göre demekki. Herkes koyun siz insansınız sanırım ha? İnsansı zihniyetinizi bir ara medeni hukukla da geliştirin. Taş devrinden yetişirsiniz belki

aşık çünkü seviyor. Boşanınca adamın başkasıyla birlikte olmasına katlanamadıkları için. Başkasına nasıl iyi davranır bana davranıyordu böyle dememek için boşanmıyorlar
Kesinlikle değişimden korktukları için. Aşktan falan değil. Meslek yok çalışmak zor geliyor. Parasızlık zor geliyor. Yoksa kendini dövecek de adamı sevip kıskanacak öyle mi? Ancak bir mazoşist bunu yapabilir.

Kimse böyle bir şeyi hak etmez ama "hala aşığım seviyorum" diye durmanız.. Seviyorsan aşıksan git uzakta baba evinde sığınma evinde yada kendine kuracağın evde aşkını çek. Ne güzel hem dayak yiceksin hem seviyorum diye hizmet edeceksin. Evet gerçekten hiç saygın yok kendine

Kesinlikle değişimden korktukları için. Aşktan falan değil. Meslek yok çalışmak zor geliyor. Parasızlık zor geliyor. Yoksa kendini dövecek de adamı sevip kıskanacak öyle mi? Ancak bir mazoşist bunu yapabilir.
İşte bu türler mazoşist oldukları için böyle adamları buluyorlar sonra ah vah

Gerçek olduğunu zannetmiyorum
Önceki konular ortaya dökülmüş. Gerçekse bile zerre üzülmedim. Kendin etmiş kendin bulmuşsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakit kaybetmeden bulunduğunuz yerdeki kadın derneklerine gidin, size ücretsiz avukat hizmeti sağlayacaklardır. Darp raporu da alın ve derhal sığınma talebi isteyin. Aşk ve sevgi şiddetle gösterilmez, anlayın bunu artık!

Eklentiler

• IMG_20200918_170649.webp
    IMG_20200918_170649.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 18
3 yıllık evliyim
Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.
22 yaşımdayım
ı aşçılığı kazanarak taçlandırdım.
aşçılığı kazandım
Sırayla okumanızı sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim.

Senin hayatın ben gitmeni öneririm ama sakın ama sakınnn çocuk düşünme sakın

Back
X