• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet.

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
Lütfen bu cümlelerimi dikkate alın. Madem çocuğunuz yok lütfen sizi döven canınıza kast eden bu adamdan kurtulun. Çocuğunuz olsa daha da zor ve karmaşık olacaktı. Daha çok gençsiniz lütfen o adamdan kurtulun..

Konu sahibi eğlenmek için yazıyor bol bol gülmüştür yorumlarımı za bende zaten en başta fake olabilir demiştim.... Zaten.... Bı hanımefendi eski konularınızı bulmuş orda yaş farklı meslek var bende size gülüyorum şu an lakin a... La değil 😂😂😂😂😂biliyormusun uz kafadan attığınız bizle dalga geçtiğiniz her konunun kendini gerçekleltirme özelliği var belki bu utfurduğunuz konuyu cidden yaşarsınız konu sahibi.... Umarım iyi eğlenmilsinizdir

Engelliyorum sizi fake konu açmak bizimle dalga geçmek en basit tabiriyle terbiyesizlik size baştanda saygı duymadım gene yabılmamışım dilerim yorumlara ihtiyaç duyarsınız bir gün 🦂🦂🦂

Merhaba ilk önce akılda bitireceksin bunu bir yapan iki yapan devamlı olarak yapar. Git kendine darp raporu al şikayetçi ol koruma talep et baska semtten bir ev tut oraya taşı esyalarını komplee.. aç Boşanma davanı gir bir işe çalış bak kendine gencsn sana değer vermeyene kendini ezdirme

Kaçarak evlendim. 4 yıllık evlilik.Son bir yıldır şiddet. En sonuncusu dün gece. Küfür,kötü üslup, sürekli telefonla oyun oynama...
Ama gidemiyorum. Yapamıyorum. Çocuğum yok. Yaşım 24.Meslek yok aile deseniz boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim dün akşam kocam boğazıma yapıştı ve göğsüme tekme attı. Kollarım mor.Neden gidemiyorum.Sevgi aşk neden hala hepsi var. Neden kendime saygım, gururum yok. Neden bu kadar bağımlıyım.Babam kuzenim ile evlenememi istediği için sevdiğim insana kaçtım.Böyle mi olacaktı. Bir sürü emeğim, sabrım...
Senin canını yakan birine hala sevgi duyman cok üzücü benimde basımdan gecti 1 yıl once kollarımı sıktı evden gideceğim diye kapıya yönelince itti beni ayrılmadık ama keske onu tanımasaydım diyorum bugun bana dese çocuklar sende kalsın tamam bitti diye neden diye bile sormam ama oyl÷ bir şansım yok malesef beni çocuklarımla sınar asla rahat bırakmaz onun isteyeceği günü bekliyorum senin çocuğun yokken daha niye katlanıyorsun

Back
X