psikolojik siddeti de normal siddeti de once o cikarmis yazik adama yaniAcınız ortak. Sadece siz mi üzgünsünüz?
Adama hakaretler etmişsiniz.
Gönlü kırık, bırakın da bir kaç gün küs kalsın.
Kendini toplasın.
Bir düşünün dünya hakaret edip de konuşacaksın benle diye kavga çıkarsa kocamız hangimiz he canım diyebiliriz.
Şiddet çok çirkin ancak psikolojik şiddet de en az o kadar çirkin. Bunu başlatan da sizsiniz.
Eğer böyle şımarıklık edecekseniz sadece kendi duygularınızı umursayarak. ...
Boşanın evet.
Böyle ikinize de yazık.
Sizi anlıyorum gerçekten, şiddetin bi bahanesi vs de olamaz ama karşı tarafı sürekli sürekli tahrik etmişsiniz adam odadan çıkarken bile sırtına yumruk vs diye devam etmişsiniz. Asla onun yaptıklarını onaylamiyorum ama o ne kadar çirkin bi hareket içindeyse siz de aynı çirkinliğin bi parçasısınız. Evlat kaybetmek çok büyük bi acı ama sanki kaybettiginiz çocuk başka adamdan da babası eşiniz değil yani aynı acı eşinizin de acısı değilmiş gibi davranmissiniz. Artık ona dokunamam sevdiğimi söyleyemem vs ile bitiriyosunuz ya peki eşiniz bunları yapabilecek mi? Bebeğinizin kaybında eşinizi suçlayan bi tavır icindeymissiniz gibi. Bence evliliginizi bitirmek yerine çözüm üzerine düşünün . Evlilik terapisi gibi. Evlat kaybı büyük bi acı destek almanızda fayda var. Toparlanmayacak bi evlilik değil.Nerden başlasam bilmiyorum..6 aylık evliyim. Bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce. Ruh halim iyi değil o yüzden. Mutsuzum sürekli. Bu bebeği istememiştim o yüzden mi gitti benden? Eşimle kavgalıydık 1 haftadır. Aynı evin içinde küstük birbirimize. Ettiğim hakaretler yüzünden konuşmuyordu benimle. Kontrol edemiyorum öfkemi. İçim yangın yeri gibi . Bugün eve geç geldi. İşleri uzamış. İsteyerek tartışma çıkardım itiraf ediyorum. Bana destek olman gerekirken işi bahane edip eve gelmiyorsun dedim. Beni yapayalnız bırakıyorsun dedim. Tartışma hiddetlendi. İtti beni tökezledim düştüm. Arkasını dönmüş odaya giderken sırtına yumruk attım. Döndü tokatladı beni. Sonra ben ona tokat attım. İyice sinirlendi yere kapakladı beni. Ellerimden tutup yumruk attı. Boğazımı sıktı nefes alamadım. Bi an bacaklarım titredi şuurumu kaybetmek üzereydim tuttu yatağa fırlattı . Bana Allah belanı versin. Hayatımı s.ktin. Boşanacağım senden gibi laflar etti . Sinirden ağlıyordu . Ailesini aradı gelip beni zorla evlerine götürmek istediler . Bir yere gitmeyeceğim ben evimde kalacağım dedim . Oğullarını alıp gittiler yarın gelip seni götüreceğiz bi süre bizde kalın dediler. Ben gitmek istemiyorum hiç bir yere. Eşimle çok severek evlenmiştik . Bana dokunmaya kıyamayan insan nasıl bana karşı vicdanını bu denli yitirdi? Kalçama sırtıma tekme attı ben yerde yatarken. Hiç mi içi sızlamadı ? Annemle konuştum son zamanlarda çok üstüne gittin sen hatalısın diyor. Boşanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra diyorum bana açık kapı göstermiyor . Babamın hele hiç haberi yok. Olsa da biliyorum ki gel demeyecek . Ben ne yapacağım? İçimde öfkeden nefretten başka bişey kalmadı. Saygım sevgim kalmadı. Bu evlilik artık toparlanır mı? Bunca şeyden sonra devam edebilir miyiz? Gram pişmanlık yoktu yüzünde. Kurtulmak istiyordu benden adeta. İçim çok acıyor. Babası beni kötüleyip durdu sen kendini toparlayamadın evliliğini mahvettin diye. Ben ben yapacağım bundan sonra? Ne kadar kötü olursam olayım şiddeti hakettim mi? Evli kalsakta birdaha dokunamayacağım ona. Seni seviyorum diyemeyeceğim. Yüzüne gülemeyeceğim. İçimden bişeyler koptu gitti sanki..
adam uzak dursun diye itiyor muhtemelen sinirini ve durumu baskilamak yani daha kotu bsy olmasin diye kadin gidip yine tokat atiyor hani adam mahkemeye gitse nefsi mudafaa olur kendini korumus derler adama yani kadin o derece haksiz sonra da hala sakin kalsin istiyor olduuuAynen oyle birde hakaret ediyormus zaten kadin. Birde erkek onu itmiş buyuk ihtimal uzaklastirmak icin .Itmek ne zamandir yumruktan kotu oldu. Konuyu okumasak adama hakaret edecek konumda olurduk.
Olaylar nasil değişiyor valla Allahtan kulaktan kulaga oynamiyoruz.
bence istemeden hamile kaldigi icin esim benig hamile birakti ben istememistim sonuc olarak onun yuzunden hamile kaldim diye dusunurken bi de bebek kaybedilmis o yuzden esini sucluyor ve hıncını alıyor gibi geldi yoksa baska aciklamasi olamaz bu durumunSizi anlıyorum gerçekten, şiddetin bi bahanesi vs de olamaz ama karşı tarafı sürekli sürekli tahrik etmişsiniz adam odadan çıkarken bile sırtına yumruk vs diye devam etmişsiniz. Asla onun yaptıklarını onaylamiyorum ama o ne kadar çirkin bi hareket içindeyse siz de aynı çirkinliğin bi parçasısınız. Evlat kaybetmek çok büyük bi acı ama sanki kaybettiginiz çocuk başka adamdan da babası eşiniz değil yani aynı acı eşinizin de acısı değilmiş gibi davranmissiniz. Artık ona dokunamam sevdiğimi söyleyemem vs ile bitiriyosunuz ya peki eşiniz bunları yapabilecek mi? Bebeğinizin kaybında eşinizi suçlayan bi tavır icindeymissiniz gibi. Bence evliliginizi bitirmek yerine çözüm üzerine düşünün . Evlilik terapisi gibi. Evlat kaybı büyük bi acı destek almanızda fayda var. Toparlanmayacak bi evlilik değil.
Yaranizi psikolojik destekle tedavi ettirin yoksa bosanmaniz size çözüm olmaz. Başka biriyle de aynı şeyleri ya da benzerlerini yaşarsınız. Allah kolaylık versin Allah sabır versin
Olabilir ama ne olursa olsun yanlış mantık yürütme yapmış her türlü tedavi şart. İnşallah toparlarlarbence istemeden hamile kaldigi icin esim benig hamile birakti ben istememistim sonuc olarak onun yuzunden hamile kaldim diye dusunurken bi de bebek kaybedilmis o yuzden esini sucluyor ve hıncını alıyor gibi geldi yoksa baska aciklamasi olamaz bu durumun
insallahOlabilir ama ne olursa olsun yanlış mantık yürütme yapmış her türlü tedavi şart. İnşallah toparlarlar
Benden size tavsiye bende yeni evliyken çocuğumu kaybettim sizle aynı şeyleri yaşadim ama inanin şiddet kesilmiyor. Hemen barişinca cocuk fılan yapmayın biraz ayrı kalin eşiniz sakinleşince terapistene gidin ayrı ayrı birde beraber çocuklarimiz şiddetle buyumesin deyın biz daha yeni evliyız bunlari yapiyorsak ilerde daha kötü olur deyın ama eger eşiniz kinci inat ve merhametsiz bir insansa ben bişey diyemiyomNerden başlasam bilmiyorum..6 aylık evliyim. Bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce. Ruh halim iyi değil o yüzden. Mutsuzum sürekli. Bu bebeği istememiştim o yüzden mi gitti benden? Eşimle kavgalıydık 1 haftadır. Aynı evin içinde küstük birbirimize. Ettiğim hakaretler yüzünden konuşmuyordu benimle. Kontrol edemiyorum öfkemi. İçim yangın yeri gibi . Bugün eve geç geldi. İşleri uzamış. İsteyerek tartışma çıkardım itiraf ediyorum. Bana destek olman gerekirken işi bahane edip eve gelmiyorsun dedim. Beni yapayalnız bırakıyorsun dedim. Tartışma hiddetlendi. İtti beni tökezledim düştüm. Arkasını dönmüş odaya giderken sırtına yumruk attım. Döndü tokatladı beni. Sonra ben ona tokat attım. İyice sinirlendi yere kapakladı beni. Ellerimden tutup yumruk attı. Boğazımı sıktı nefes alamadım. Bi an bacaklarım titredi şuurumu kaybetmek üzereydim tuttu yatağa fırlattı . Bana Allah belanı versin. Hayatımı s.ktin. Boşanacağım senden gibi laflar etti . Sinirden ağlıyordu . Ailesini aradı gelip beni zorla evlerine götürmek istediler . Bir yere gitmeyeceğim ben evimde kalacağım dedim . Oğullarını alıp gittiler yarın gelip seni götüreceğiz bi süre bizde kalın dediler. Ben gitmek istemiyorum hiç bir yere. Eşimle çok severek evlenmiştik . Bana dokunmaya kıyamayan insan nasıl bana karşı vicdanını bu denli yitirdi? Kalçama sırtıma tekme attı ben yerde yatarken. Hiç mi içi sızlamadı ? Annemle konuştum son zamanlarda çok üstüne gittin sen hatalısın diyor. Boşanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra diyorum bana açık kapı göstermiyor . Babamın hele hiç haberi yok. Olsa da biliyorum ki gel demeyecek . Ben ne yapacağım? İçimde öfkeden nefretten başka bişey kalmadı. Saygım sevgim kalmadı. Bu evlilik artık toparlanır mı? Bunca şeyden sonra devam edebilir miyiz? Gram pişmanlık yoktu yüzünde. Kurtulmak istiyordu benden adeta. İçim çok acıyor. Babası beni kötüleyip durdu sen kendini toparlayamadın evliliğini mahvettin diye. Ben ben yapacağım bundan sonra? Ne kadar kötü olursam olayım şiddeti hakettim mi? Evli kalsakta birdaha dokunamayacağım ona. Seni seviyorum diyemeyeceğim. Yüzüne gülemeyeceğim. İçimden bişeyler koptu gitti sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?