- 23 Aralık 2013
- 259
- 207
- 303
- Konu Sahibi Ayline parlak
-
sendıka uyesi iseniz özel durumdan dolayı sendıka başkanınız ile görüşünEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Eşi de polis bir yerde yazmıştıDiyelim ki kötü bir polise denk geldiniz muhtemelen. Eşinin mesleği nedir diyoruz cevap vermiyorsun öneri söylüyoruz olmaz diyorsun. Bence sen fakesin
Öyle bi carlıyorlar kiKonu sahibi burda atarlandiginiz kadar esinize karsi da disli olun iste. Is cözülür.
O zaman konu sahibi aşırı cesaretsiz birisi seni şikayet ederim mesleğin yanar dese bak nasıl pısarEşi de polis bir yerde yazmıştı
Anlaşmalı boşanmaya ikna etEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Cimer den Şikayet edebilirsin? İç işleri bakanlığına hakkında soruşturma açarlar memurluktan uzaklaştırırlar? Uzaklaştırma kararı çıkartsın? Özel nedenle şehir değiştirebilirsin bir sürü hakkın var? Haklarını kullanmak yerine neden insanlara saldırıyor beddua ediyorsun çok ilginç...Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Aynen öyle bunlar ilk tokadı affeden tayfa, ilk tokatta o evden gitseydi bunlar olmayacaktı..Siz eve polis cagirip pencereden konusunca polis zorla eve girip sizi alsa miydi? Bu sefer ne bicim polis derdiniz. Siz poliste, onda bunda suc aramayi birakin once derdinizi anlatmayi deneyin. Dayak yiyen siz, zahmet edip camdan konusup bir sey yok diyen siz. Polis ne yapsin? Sonra kalkmis polisin canina minnet diyorsunuz. Cagirdiniz gelmediler mi?
Yok siz cesur olmayin bence. Defalarca siddet gorup basiniza silah dayaninca mi sasirdiniz? Kalkmis siz daha cesur olurdunuz herhalde diyorsunuz. Dayak yediginiz yerde israrla kaliyorsaniz polisi ve beni degil kendinizi sorgulayin derim.
Evet sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar ağladım olay çok sıcak herşeyi yapmak istiyorum ama Bi yandan da hayatıma devam etmek zorundayım işe gelmek çocuğu okula götürmek gibi mecburiyetlerim var ağza alınmayacak küfürler hakaretler cabası kafamı toplayamıyorum zerre uyuyamadım ama bu memuriyette böyle bir durum olduğunu bilmiyordum bunu araştırcam ama onun kulağına gitmemesi lazım öyle evden de rahat çıkan birisi değilim yani
Evet korkuyorum haklısınHayırdır yaa noluyo! Insanlar iyiliğin için yardımcı olmaya çalışıyo sana. Bu atar gider ne böyle. Ha dayağını yiyip oturmaya razıysan buyur çek derdini. Madem buraya konu açtın millete saygıyla cevap vermek zorundasın! Ayrıca çok korkak bi kadınsın!
O anda bana daha psikolojik baskı yapıyorPolis cagirinca bir sey yok diyen siz polise dil uzatanda siz napsa yaranamiyor bu adamlar bu ülkeyebunca dayagi rapor etseydiniz tayininizi bu adamin olmadığı biyere aldirmaz sansiniz olur
Önerileri kulak ardı etmiyorum araştırıyorum tabiki ama yani bazı yorumlar ülke gerçeğinden çok uzak ve beni eleştirircesine kimsem yok psikolojim bozuk daha buraya geleli 1 hafta olmadı bir yeri bilmiyorum VS vs yani evet belki giderim öğrenirim ama yani şu anda gerçekten desteğe ihtiyacım var anlaşılmak istiyorum aileme söylüyorum damarına basma diyor neyin karşılığı dayak ölüm tehditi olabilir hangi damar?Sizin sinirleriniz bozulmuş o yüzdendir ki her yoruma yaşamayan bilemez diye çemkiriyorsunuz haklısınız yaşamayan bilemez ama burası da kocasından şiddet görenler kulübü değil herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor biraz sakin olsanız belki de önerileri kulak ardı etmeseniz bir çıkış yolu bulunur önce bir sakin olun sakin...
Ben tayin durumunu bilmiyordum araştırıyorumDiyelim ki kötü bir polise denk geldiniz muhtemelen. Eşinin mesleği nedir diyoruz cevap vermiyorsun öneri söylüyoruz olmaz diyorsun. Bence sen fakesin
Ne kadar kırıcı... Bu mu yani komik miÖyle bi carlıyorlar kiadama yapsalar adam pıçak falan çekemez.
Ne gibi bir şey? Üye yerine yetkililere haber vermek gibi bir şey mi?Mune bu konuda bir şey yapabilir misiniz ?
Komik olan ne biliyor musunuz ? Burada ki insanları tersleyip , eşinize süt dökmüş kedi olmanız. Bakın aşağıda ki yoruma, Mune yazmış. Kades indirin ve kurtulun bu hayattan.Ne kadar kırıcı... Bu mu yani komik mi
Allah Allah…Ne gibi bir şey? Üye yerine yetkililere haber vermek gibi bir şey mi?
Yanlış ihbar denebilir, bize haddimiz olmayan işlere karıştığımız söylenebilir, ki vaktiyle erkek arkadaşı tarafından evde rehin tutulduğunu ve şiddet gördüğünü söyleyen bir üyenin evine Kazen bey tarafından polis gönderildi, yakın bölgede ikamet eden bir üyemizde hanımefendiyle bizzat ilgilendi, olayı okuyan üyelerin gözüne uyku girmedi topikte sabahı sabah ettiler ama sonuç olarak üyenin gözünde pek de hora geçmedi bu davranış.
O yüzden KK yönetim kimse adına böyle bir misyon üstlenmez, okuduğum kadarıyla hanımefendi polis eşi, şiddet halinde yapması gerekenleri, izlemesi gereken prosedürü biliyordur.
KADES uygulamasından, 155 polis hattından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ulaşılabileceğinden, eşinin üzerine zimmetli devletin silahını şiddet için kullandığını şikayet edebileceğinden vb haberi bilgisi vardır
Ailenin yanina taşin. Yani ailen nasil seni orada birakiyor anlamiyorum. Aklim bir turlu almiyor. Çocuklari manavdan mi aliyor bu insanlar. Her an kizinin canina kiya bilecek adama gucu yeten bir aile buyuyun yok mu? Benim babam tüm sulalesini mahveder bana birşey yapsa kocam. Git ailenin yanina. Polise haber verirken de gizlin ver. Ve evden uzaklaş o zaman. Kadin siğinmaya gitEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?