Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sendıka uyesi iseniz özel durumdan dolayı sendıka başkanınız ile görüşün

Ailenizin yanına gidip şikayetçi olacaksınız boşanma davası açacaksınız sağlıklı düşünemiyorsanız Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğüne danışın. Biliyorsunuz şikayetçi olmak yeterli olmuyor aynı evi paylaşıyorsunuz şikayetçi olduğunuz için de şiddet görebilirsiniz tekrardan. Kanıt olmadan bir şey yapmazlar. İfadesini alır bırakırlar maalesef.

Sizin için çok çok üzüldümayrıca çocuğunuz için daha çok üzüldüm o çocuk kim bilir nelere şahit oluyor? Buradan söylemesi kolay başına bir şey gelmeyen bı insan için ama lütfen cesaretinizi toplayıp, kendinize güvenin. Yapabileceğiniz birçok şey varken lütfen sinmeyin. Televizyon kanallarına başvurun gerekiyorsa, daha çok sesinizin duyulmasına sebep olur. Allah yardımcınız olsun

Anlaşmalı boşanmaya ikna et

Cimer den Şikayet edebilirsin? İç işleri bakanlığına hakkında soruşturma açarlar memurluktan uzaklaştırırlar? Uzaklaştırma kararı çıkartsın? Özel nedenle şehir değiştirebilirsin bir sürü hakkın var? Haklarını kullanmak yerine neden insanlara saldırıyor beddua ediyorsun çok ilginç...

Aynen öyle bunlar ilk tokadı affeden tayfa, ilk tokatta o evden gitseydi bunlar olmayacaktı..
Pardon ya çocuğu var dayak yiyen kadınlarımızın sığındığı liman bu çocuğum var bahanesi

Küçücük bir yavru dilerim annesiz kalmaz.

Evet korkuyorum haklısın

Benim komsum şiddet görüyor polis gelince hicbir sorun yok diyor onlar da geri dönüyor. Polisler ne yapsın Allahaskina! Sorun yok diyen kadın da hıc aramasın polisi meşgul etmesin! Memur kadınmışsın ise gittiğinde git karakola kac kurtul. .

Polis cagirinca bir sey yok diyen siz polise dil uzatanda siz napsa yaranamiyor bu adamlar bu ülkeye bunca dayagi rapor etseydiniz tayininizi bu adamin olmadığı biyere aldirmaz sansiniz olur
O anda bana daha psikolojik baskı yapıyor
Önerileri kulak ardı etmiyorum araştırıyorum tabiki ama yani bazı yorumlar ülke gerçeğinden çok uzak ve beni eleştirircesine kimsem yok psikolojim bozuk daha buraya geleli 1 hafta olmadı bir yeri bilmiyorum VS vs yani evet belki giderim öğrenirim ama yani şu anda gerçekten desteğe ihtiyacım var anlaşılmak istiyorum aileme söylüyorum damarına basma diyor neyin karşılığı dayak ölüm tehditi olabilir hangi damar?

Korkuyorum diyene kadar biraz cesaret mi toplasanız?

Mesleğini kaybetmeyi göze alır mı bilemem ama tehditleri sadece sindirmeye çalışıyor gibi..

Mune bu konuda bir şey yapabilir misiniz ?
Ne gibi bir şey? Üye yerine yetkililere haber vermek gibi bir şey mi?
Yanlış ihbar denebilir, bize haddimiz olmayan işlere karıştığımız söylenebilir, ki vaktiyle erkek arkadaşı tarafından evde rehin tutulduğunu ve şiddet gördüğünü söyleyen bir üyenin evine Kazen bey tarafından polis gönderildi, yakın bölgede ikamet eden bir üyemizde hanımefendiyle bizzat ilgilendi, olayı okuyan üyelerin gözüne uyku girmedi topikte sabahı sabah ettiler ama sonuç olarak üyenin gözünde pek de hora geçmedi bu davranış.

O yüzden KK yönetim kimse adına böyle bir misyon üstlenmez, okuduğum kadarıyla hanımefendi polis eşi, şiddet halinde yapması gerekenleri, izlemesi gereken prosedürü biliyordur.

KADES uygulamasından, 155 polis hattından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ulaşılabileceğinden, eşinin üzerine zimmetli devletin silahını şiddet için kullandığını şikayet edebileceğinden vb haberi bilgisi vardır

Allah Allah…
Mune kimseye yardım etmeye gelmiyor cidden En iyisi kötülüğe devam

Ailenin yanina taşin. Yani ailen nasil seni orada birakiyor anlamiyorum. Aklim bir turlu almiyor. Çocuklari manavdan mi aliyor bu insanlar. Her an kizinin canina kiya bilecek adama gucu yeten bir aile buyuyun yok mu? Benim babam tüm sulalesini mahveder bana birşey yapsa kocam. Git ailenin yanina. Polise haber verirken de gizlin ver. Ve evden uzaklaş o zaman. Kadin siğinmaya git

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…