- Konu Sahibi mercimek67
-
Ailem arkamda ama ailemde yapamam .. diye başlayan cümlelere bir ben mi sinir oluyorum yaa .2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
çocuk neden yaptınız ? hatta çocuklar ?evet aslında daha cok olduguda oluyodu azda benı sevdıgını düşünüyodum ama bunları görunce artk inanmıyorum elımde meslegım olsa boyle olmazdı
Çocuğun rızası varsa zorla değildirNasil yani? En buyuk cocugunuz 9 yasinda + 9 ay hamilelik. 14 yasinda mi evlendiniz? O pislik size zorla mi biseyler yapti da gebe kaldinix
Pis adam tüylerim diken diken oluyor ya böyle insanlar evlenmemeli asla şiddete meyilli kimse yuva kurmamalieşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında artk dayanamıyorm napıcamı bilmiyorum bıde haklıymıs gıbı bı haftada konusmuyo dayak yiyen oymus gıbı
25 yaşındasınız ve 9 yaşında çocuğunuz mu var ?haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Çocuğun rızası varsa zorla değildir
Adını deli koyup çocuklarının önünde karısını döven,ağlarsan daha çok döverim diyen adama ne yapılır da neyse doğrusunuz belli dengesiz bu adam kadına ne yapacağı belli olmaz.En güzeli darp raporu alıp adamdan kurtulmak.Amaaa konu sahibinin bunu yapacağını ne yazık ki sanmıyorum.Kabullenmis çaresizligi.Sadece ağlarsan daha çok döverim demesi bence sana güç vermeli!O kim
24 yaşında görünüyorsunuz? 14 yaşında mı evlendirildiniz?9 ve 5
O evden çocuklarını alıp git,her türlü ailen daha iyidir.Çocukların büyümüş,işe girer çalışırsınyok içki içip gelmıyo kavgada ufak bişeyden kavga cıkıyo ve susarsam uzamaz dıyo bende haklıyken susmak istemıyorum ve dayak yiyorum içten içe yanıyo içim keske kalkıp bende dovsem onu dıyorum ama
25 yaşındasınız ve 9 yaşında çocuğunuz mu var ?
nasıl oldu bu evlilik ?
kocanizin hapiste olması lazım şuan pedofiliden
Lütfen harekete geçin. Ailenizin yanına gidin.Ama ilk iş darp raporu alın. Kendinize yeni bir hayat kurun.haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Kaç yaşında evlendiniz?yok zorla deyıldı
Darp raporu alıp sikayette bulun. Boşanma davasını aç. Ailenle cocuklarla yapamam diyorsan kadın sığınma evinde bir süre kalıp hayatına ne şekilde yön vereceğine karar ver. Ki kızının arkasinda olup bunca yıl dayak yemesine göz yuman aileyi de anlamıyorum. Gerçekten arkandaysa çocuklarına da sahip çıkarlar.eşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında artk dayanamıyorm napıcamı bilmiyorum bıde haklıymıs gıbı bı haftada konusmuyo dayak yiyen oymus gıbı
Ben de 14-15 yaşında ki çocuklarını evlendiren aileleri anlamıyorum.Darp raporu alıp sikayette bulun. Boşanma davasını aç. Ailenle cocuklarla yapamam diyorsan kadın sığınma evinde bir süre kalıp hayatına ne şekilde yön vereceğine karar ver. Ki kızının arkasinda olup bunca yıl dayak yemesine göz yuman aileyi de anlamıyorum. Gerçekten arkandaysa çocuklarına da sahip çıkarlar.
15 yaşında hamile kalmış hocam , direkt adli vakadır bu,Yanlis hatirlamiyorsam hukukta 15 ve 16 yas duzenlemesi vardi. 16 yasindaki kucugun evlenmesine mahkeme karari ile onay veriliyor, ergin kiliniyor cocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?