şiddet

"KADES" uygulaması üzerinden ona hiç çaktırmadan yardım isteyin lütfen ve şikayetçi olun kesinlikle neyi bekliyorsunuz böyle devam ederse yarın bir gün haberlerde kadın cinayeti olarak sizide göreceğiz kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen

2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Ailem arkamda ama ailemde yapamam .. diye başlayan cümlelere bir ben mi sinir oluyorum yaa .
Telefonunuza KADES indirin. polise başvurun onlar sizi darp raporu için yönlendirirler.
uzaklaştırma alırsınız önce, boşanıp ailenizin yanına gidin. İş bulup Kendi düzeninizi kurana kadar idare edersiniz .
Çocuklar varken o adamın yanında olmanız ailenizin yanında olmanızdan daha mı iyi?

yok içki içip gelmıyo kavgada ufak bişeyden kavga cıkıyo ve susarsam uzamaz dıyo bende haklıyken susmak istemıyorum ve dayak yiyorum içten içe yanıyo içim keske kalkıp bende dovsem onu dıyorum ama

Pis adam tüylerim diken diken oluyor ya böyle insanlar evlenmemeli asla şiddete meyilli kimse yuva kurmamali

haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
25 yaşındasınız ve 9 yaşında çocuğunuz mu var ?
nasıl oldu bu evlilik ?
kocanizin hapiste olması lazım şuan pedofiliden

En doğrusu sikayetci olmak bence. Bu manyak adam kadin aglayinca bile sussun diye daha cok vuruyormus. Konu sahibi de vursa daha kotu seyler olabilir.

yok içki içip gelmıyo kavgada ufak bişeyden kavga cıkıyo ve susarsam uzamaz dıyo bende haklıyken susmak istemıyorum ve dayak yiyorum içten içe yanıyo içim keske kalkıp bende dovsem onu dıyorum ama
O evden çocuklarını alıp git,her türlü ailen daha iyidir.Çocukların büyümüş,işe girer çalışırsın
Ama şuan onu şikayet etmeyeceksen daha fazla kışkırtma derim ben.Tabii polis çağırmanı tercih ederim ama sanırım sen bunu yapmayacaksın.
Bu böyle devam etmez,sinirlendirdiğin susmadığın için dövülmüyorsun o adam karaktersiz olduğu için şiddet uyguluyor.Kendini suçlama ama biran evvel kurtul bu durumdan evlatlarına yazık sana yazık

15 yaşında anne mi oldunuz yani?
14 yaşında hamile miydiniz?
Eğer anlattığınız gibiyse o yaşta sizi evlendiren yani o mantıkta bir aile size şimdi 2 çocukla size kucak açmaz bana kalırsa..
14 yaşında evli miydiniz hamile kaldığınızda yoksa okula filan giderken mi oldu?
Nerde yaşıyorsunuz?

haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Lütfen harekete geçin. Ailenizin yanına gidin.Ama ilk iş darp raporu alın. Kendinize yeni bir hayat kurun.

O sana vuruyorsa sen de ona vur önerisini kesinlikle uygulamayın.

Ailem arkamda çocuklarla olmaz demenizi anlayamiyorum. Bir gün adamin elinde ölürseniz 2 çocuğunuzun öz babası olduğu için zavallılar onun eline kalacaklar. Bu sefer de onlar sizin çilenizi çekecekler.

Kades indirin, rapor alın, ailenize ya da kadın sığınmaya gidin.

Darp raporu alıp sikayette bulun. Boşanma davasını aç. Ailenle cocuklarla yapamam diyorsan kadın sığınma evinde bir süre kalıp hayatına ne şekilde yön vereceğine karar ver. Ki kızının arkasinda olup bunca yıl dayak yemesine göz yuman aileyi de anlamıyorum. Gerçekten arkandaysa çocuklarına da sahip çıkarlar.

Ben de 14-15 yaşında ki çocuklarını evlendiren aileleri anlamıyorum.Konu sahibi bu yaşlar da evlenmiş.16 yaşında anne olmuş.Şu an 25 yaşında.

Yanlis hatirlamiyorsam hukukta 15 ve 16 yas duzenlemesi vardi. 16 yasindaki kucugun evlenmesine mahkeme karari ile onay veriliyor, ergin kiliniyor cocuk.
15 yaşında hamile kalmış hocam , direkt adli vakadır bu,
troll konu olduğunu düşünüyorum tespit edilip yakalanan çok oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…