- 21 Ağustos 2022
- 3.141
- 5.684
- 88
- Konu Sahibi mercimek67
-
Ailen arkanda ise çık git yanlarına iyi kötü bir iş bulup düzenini kurabilirsin.2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Neden yapamazsın? Ailen arkandaysa niye elin adamından dayak yediğini izletiyorsun çocuklara?2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Cocuklarinizin yaşı büyükmüş. Birisi zaten okula gidiyor, digerinide yarim gun devlet kresine verip calisabilirsiniz. Ailenizde destekmis. Ne cocuklar siddete sahit olsun ne sizin caniniz acisin.2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Ailen arkanda ise çık git yanlarına iyi kötü bir iş bulup düzenini kurabilirsin.
O meleklerin günahı ne Allah aşkına yapmayın.
Cocuklarinizin yaşı büyükmüş. Birisi zaten okula gidiyor, digerinide yarim gun devlet kresine verip calisabilirsiniz. Ailenizde destekmis. Ne cocuklar siddete sahit olsun ne sizin caniniz acisin.
Siddetin sonu yok maalesef. Yukarida o vuruyorsa sizde vurun demis bir hanimefendi. Boyle bisey yapmayin. Onun esi karsilik vermemis ama siz bir vursaniz beş yeme ihtimaliniz var. Fiziksel guclerimiz eşit degil maalesef.
Şu anda neredesin?
Şiddet açıklaması yok. Lütfen polisi arayıp ivedilikle şikayetçi olun.
Çocuklarınızın sağlığını düşünün. Sessiz kalmayın.
O pis adam evde yokken valiz hazırlayıp çocukları alıp hastaneye gidin darp raporu alın. Hastane görevlileri polis çağıracaktır, polise ifade verin ve şikayetçi olun. Sonra da hemen çocuklarla beraber ailenizin yanına gidin. Koskoca darp raporu varken aileniz arkanızda olacaktır. İş bulursunuz sonra. Market, kasiyerlik, fabrika işi falan ne olursa. Canınız ve çocuklarınız tehlikede derhal kaçın.
Peki su an polisi arayarak ise baslayin.aynen karşılık versem daha delırır dedıklerınızde cok haklısınız denıyecegım her dedıgınızı Allah yardımcım olsun cok saol
Çocuklar 9 ve 5 yaşında yazmışsınız. sizin de yaşınız 24 yazıyor. 14 yaşında evlenip hemen çocuk mu yaptınız önce bunu anlamak istiyorum.2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
9 ve 5
2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Mesaj tekrari.haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Ah canım ya,içki içip gelip dövenlerden mihaklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Nasil yani? En buyuk cocugunuz 9 yasinda + 9 ay hamilelik. 14 yasinda mi evlendiniz? O pislik size zorla mi biseyler yapti da gebe kaldinixhaklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Adını deli koyup çocuklarının önünde karısını döven,ağlarsan daha çok döverim diyen adama ne yapılır da neyse doğrusunuz belli dengesiz bu adam kadına ne yapacağı belli olmaz.En güzeli darp raporu alıp adamdan kurtulmak.Amaaa konu sahibinin bunu yapacağını ne yazık ki sanmıyorum.Kabullenmis çaresizligi.Sadece ağlarsan daha çok döverim demesi bence sana güç vermeli!O kimCocuklarinizin yaşı büyükmüş. Birisi zaten okula gidiyor, digerinide yarim gun devlet kresine verip calisabilirsiniz. Ailenizde destekmis. Ne cocuklar siddete sahit olsun ne sizin caniniz acisin.
Siddetin sonu yok maalesef. Yukarida o vuruyorsa sizde vurun demis bir hanimefendi. Boyle bisey yapmayin. Onun esi karsilik vermemis ama siz bir vursaniz beş yeme ihtimaliniz var. Fiziksel guclerimiz eşit degil maalesef.
Ah canım ya,içki içip gelip dövenlerden mi
Yoksa kavga ederken mi oluyor
Kavga etmemeye çalış canım şimdilik
İş bul kurtul o adamdan
Zor ama imkanısz değil kurtulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?