- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi mercimek67
Ama yaş çok küçüktü. O vahşi kaç yaşındaydı?yok zorla deyıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yaş çok küçüktü. O vahşi kaç yaşındaydı?yok zorla deyıldı
haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
eşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında
Koca koca adamların yanına çocukları atıyorlar sonra da efe efe gelinlikle çık kefenle gel diyorlar. Hatta dayak yeyip sığınınca bir de aile vurup geri gönderiyor. Özellikle kırsal yerlerde hala çok hakim maalesef.Ben de 14-15 yaşında ki çocuklarını evlendiren aileleri anlamıyorum.Konu sahibi bu yaşlar da evlenmiş.16 yaşında anne olmuş.Şu an 25 yaşında.
En kötüsü de bu zincir hiç kırılmıyor.Kadınlar da doğurdukları çocuklarını kocalarına karşı koruyamıyorlar.Koca koca adamların yanına çocukları atıyorlar sonra da efe efe gelinlikle çık kefenle gel diyorlar. Hatta dayak yeyip sığınınca bir de aile vurup geri gönderiyor. Özellikle kırsal yerlerde hala çok hakim maalesef.
Kesinlikle...O yüzden kız çocukları okumalı.En kötüsü de bu zincir hiç kırılmıyor.Kadınlar da doğurdukları çocuklarını kocalarına karşı koruyamıyorlar.
Bu ezilen kız çocukları da keşke oğullarını böyle kocaları gibi yetiştirmeseler.Kesinlikle...O yüzden kız çocukları okumalı.
Keşke arkadaşım keşke.Ama ilginçtir erkek aldatınca elinin kiri diyen,o erkek diyen,koca sever de döver de diyen kadınlarda çok. Hatta kahkahalarla güleni duydum "kadının karnından sıpayı,sırtından sopayı eksik etmemeli"sözüne. Diyen de gülen de kadındı!Bu ezilen kız çocukları da keşke oğullarını böyle kocaları gibi yetiştirmeseler.
Genelleme yapmak istemiyorum ama bu ülkede kadınlar acı çekmeyi seviyor.Ne kadar çok acı o kadar çok sevgi olarak algılıyorlar.Kendilerine acı çektiren,kötü davranan erkeklere bağlanıp kalıyorlar.Algılarımız da sorun var heralde.Umarım bu bir gün düzelir.Keşke arkadaşım keşke.Ama ilginçtir erkek aldatınca elinin kiri diyen,o erkek diyen,koca sever de döver de diyen kadınlarda çok. Hatta kahkahalarla güleni duydum "kadının karnından sıpayı,sırtından sopayı eksik etmemeli"sözüne. Diyen de gülen de kadındı!
UmarımGenelleme yapmak istemiyorum ama bu ülkede kadınlar acı çekmeyi seviyor.Ne kadar çok acı o kadar çok sevgi olarak algılıyorlar.Kendilerine acı çektiren,kötü davranan erkeklere bağlanıp kalıyorlar.Algılarımız da sorun var heralde.Umarım bu bir gün düzelir.
Insallah oyledir ya15 yaşında hamile kalmış hocam , direkt adli vakadır bu,
troll konu olduğunu düşünüyorum tespit edilip yakalanan çok oldu çünkü
16 yasında mı anne oldun?haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Ve hala evliler!Bir arkadaşım benzer bir durumu yaşadı. En sonunda kesme tahtasıyla eşinin kafasına vurmuştu. Sonra adam yere düşünce o cinnet haliyle heryerini tüm gücüyle tekmelemişti. Sonuç: bir daha kocası şiddet uygulamadı.
Ne yapsın bu kadın şimdi boşanmak çözüm olmuyor ki hadi boşandın gittin dul psikolojisi ile yaşamak ta kötü geliyor insana.. ailesine gitse kim kapıyı açacak kim destek çıkacak kalsa bi dert kalmasa bi dert kadın için çok kötü bir durum kim ister yuvam yıkılsın çocuklar da var üstelik Allah yaşatmasın kimseye aslında oda bu durumdan memnun değil zaten sadece çıkış yolu arıyor işte en zoru da bu karşısındaki adam keşke biraz yola gelse .... insanlar neden birbirlerini anlamak yerine birbirini kırıp dökmeyi tercih ediyor bazen anlayamıyorum 3 günlük dünya git karına sarıl git çocuklarına sarıl ne biliyim git başını okşa yarın hayatta olmamizin bir garantisi var mı?Ve hala evliler!
Bunlar nasıl evlilikler yahu!
O zaman böyle devam ederse ona artık boşanmak durumunda kalacağınızı söyleyin belki insafa gelir dicem ama Allah büyük...eşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında artk dayanamıyorm napıcamı bilmiyorum bıde haklıymıs gıbı bı haftada konusmuyo dayak yiyen oymus gıbı
Mükemmel çözüm, ideal evlilik.Bir arkadaşım benzer bir durumu yaşadı. En sonunda kesme tahtasıyla eşinin kafasına vurmuştu. Sonra adam yere düşünce o cinnet haliyle heryerini tüm gücüyle tekmelemişti. Sonuç: bir daha kocası şiddet uygulamadı.