Şiddet...

okumuş ve ekonomik özgürlüğünü eline almış ve bir çocuk annesi olmuş bi kadın olarak kendimden ve bu yaşadıklarımdan utanıyorum.heleki etrafımdaki herkesin bu adamı bir melake olarak bilip bana inanmamalarından çok daha fazla utanıyorum acizliğimden utanıyorum oğlumdan utanıyorum ailemden yaptığım yanlış tercihler için utanıyorum dengim olmayan birile evlenip hiç bir zaman ulaşamayacağı ve yapamayacağı şeyleri yapıp bide altına araba çekip sonrada nankörlük gördüğümden utanıyorum ben başıma gelenlerin tek sorumlusuyum ben kendimden UTANIYORUM YAZIKLAR OLSUN BANA....

hiç öyle düşünme sen eşindi seviyordun seviliyordun yaptın..
ha zamanla adam değişti bu hale geldi sana vuracak kadar alçalabildi sende bundan sonra ona göre davranacaksın..
İleride başımıza neler geleceğini hangimiz biliyoruzki .. sen eşine güvenen inanan bir kadın gibi davrandın sadece..
ama artık o adamın birşeye değmiyeceğini anladın..
Yaptıgı çok kötü birşey en gurur kırıcı şey..
sen karşısında ezilme büzülme.. gerekiyorsa vazgeçmeyi bileceksin çünkü sen kabul edip oturursan gelirsi kesinlikle gelecektir...

öfff cok sınır oldum su an kocanıza ne demek şiddet ya ne sanıyolar kendılerını sen acız felan değilsin tamamı acız olan o sölicek kelmısı olmayan kendı ifade etmekten yoksun olup şiddete basvuran ınsan acızdır benım gözümde kendini ifade edebilen insan konusarak sorunlarını çözer konusmaktan yoksun insan şiddete basvurur daha yenı doğum yapmıssın senın hekrsden cok ılgıye ıhtıyacın olduğu,ona bı evlat doğurduğun için sen el üstunde tutması gerek bı dönem ama ne yazıkkı erkekler bunu anlayabılecek kapasıteye gelemedıler henuz ne yazık tabı butun erkekler ıcın sölemıyorum ıstısnalar elbette vardır.ama okadar az kı ozellkıle aldatmalar hamılelık ve dogum sonrası yasanıyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum.Bayan kuaförü eşi olanlar kızmasın bana lütfen yıne ıstısnaları ayrı tutup sölüyorum bır cok bayan kuaforunun esını aldattığı vakaları gördüm tabı kı de sadece bu meslekte olanlar degıl hangı meslekte olursa olsun kişiliğ oturmamış zayıf karakterlı erkeklerın coğu yapıyo.
sen kendınden emın ol guclu ol bebeğin cok kucuk oldugundan fazla vakıt ayıramıyo olabılırsın kendıne ama bıraz zaman tanı kendıne ve toparlan

biraz öyle zaten bayan kuaförü yetrince kadınlarla haşir neşir abiside öyleşu an eşini aldatıyor babası desen yine öyle yani genlerinde var bi gün başıma geleceği belliydi yani tam olarak aldatmıyorsada son zamanlarda eve gelince huzur istediğini falan söylüyor zemin hazırlıyor tıpkı abisinin lafları offfff anlatacak o kadar şey vark,i yersiz değil bu kaygılarım inann

canım benim kıyamam sana vurmasına izin verme eğer vurursada ailene söyle sakın utanma iş büyüyecek diye düşünme sen sustukça emin ol daha fazla şiddet uygulayacaktır..:58:

allah yardımcınız olsun zor bır durum ama bebegınız ıcın guclu olmalısınız ben emınım sız bu konunun altından gelırsınız hakkınızda hayırlısı olsuuuun :70::70::70:

birisi seni kandırdığında hatalı olan kandırandır ancak ikinci kez kanarsan hata sendedir. ortada utanacak bir durum yok. asla kendini suçlama, herkesin başına gelebilir. sadece herkesin vereceği tepki farklıdır. doğru tepkiyi verirsen kendini yine iyi hisseder yine mutlu olursun. geçmiş gitmiş olsun umarım.

canım benim bencede seni aldatıyo olabilir o yüzden acaba sen kendinimi i hmal ediyosun bebekde olunca malum adamın genlerinde var madem ama bu sana vurmasını haklı çıkarmaz tam son noktaya gelirsen birgün o sana vurunca sendeo klavayı al eline neresine dek gelirse anlasın can yakmak nasıl mış ne adamlar var ya

Son düzenleme:
rabbım şu mubarek cuma gunu senı uzuntulerınden arındırsın canım.cok uzucu bırsey hem yenı dogum yapmıssın cocugunla sana daha cok ılgılı olacagı yerde yaptıgına bak.

şiddeti asla kabullenme canım.bir erkek ne kadar sinirlensede eşine el kaldırmamalı :20:o an çok mu öfkelendi çıksın gitsin evden sakinleşip gelsin.
anladığım kadarıyla maddi imkanın var.bu adama dersini ver boşanmayı düşünmüyorsan bile iyice burnunu sürt gözünü korkut gerekirse şikayetçi ol ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın:50:

Sakın ama sakın eğer evliliği devam ettirmek istiyorsan asla karakola şikayet etme ASLA bunu yapma
ama eğer devam etmesin diyorsan ki öyle diyebildiğini hiç sanmıyorum o zaman hiç durma şikayet et şuan kanunlar tamamen kadından yana eşine kanun nazarında çok zorluklar çıkarabilirsin ama dediğim gibi bunu bir kez yapabilirsin yaparsan da bir daha barışmayı aklından çıkar erkekler gururlu oluyor şiddeti eğer abartmıyorsa eğer ki sen onu kızdırdığında yapıyorsa durup dururken üzerine gelmiyorsa sen alttan almayı dene hem de her konuda alttan alttan fikirlerini benimsetmeye çalış allah kadınlara bu özelliği vermiş erkeklere kabalığı sabalığı gücü bizlerede onları dize getirecek ince zeka ve iletişim dilini bu dili kullan ama zıttına hoşuna gitmeyen durumları tamamen yok et biraz böyle dene göreceksin herşey düzelecek.
Şiddeti oluşturan aslında biz kadınlarız inan bana buradakiler yok öyle dövülür mü edilir mi filan diyorlar çok haklılılar ama öfke anında zaten kafa çalışsa bu dünyada katiller diye bir kavram olmazdı geçimin altın kuralı seviyeli tartışabilmektir.
Ayrıca şiddet konusu için ivedilikle psikoloğa gidin hatta ikinizde ama sakın bekletmeyin
gerekli ilaçları var hem eşin hem de sen kuzu gibi olursunuz
Ben yaşadım bu süreçleri işleri daha da zor hale soktum sen yaşama diye yazıyorum

Kardeşim, Allah kolaylık versin sana.. Ekonomik özgürlüğün de varmış madem daha fazla şiddet görme derim. Allah kocana akıl fikir versin inşallah.

Insanlar artik bu konuyu reklamlarda bile dile getiriyor. Cok güzel bir reklam var hani "Sizde bu filmde bir erkek göremiyorsaniz bizim gibi düsünüyorsunuz demektir, cünkü bizce kadina siddet uygulayan erkek degildir". Acaba esin bu reklam filmini gördükce kendinden utanmiyormu?

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler eşime meraklı olduğumdan değilde iznim bitince biraz çalışıp toparlanmayı düşünüyorum bu arada oğlumda biraz büyümüş olur ama şun sıradada ona hayatı zindan etmeyi düşünüyorum ilk icraatimide yaptım dün ondan sonra eve geldim yemek falan yapmadım onun çamaşırlarınıda yıkamayı düşünmüyorum ailemlede konuştum ama şiddeti anlatamadım üzülürler die çünkü maalesef şu an ablamda boşanmanın eş,iğinde ve onlarda ama yinede her zaman arkamdalar.dünde sen yemek yapmazsan bende çıkar dışarda ayerim dedive çıktı ama 2 dakika sonra geri gelip evde kendine bişeyler hazırladı blöf yani eşşekler gibi pişman ama bende bunu yiyecek göz yok yeter artıkbunu sineye çekmek bana yakışmaz...

Back
X