Burada zamanında bi konu acilmisti. Konu sahibesi hepimizi cildirtmisti. O resmen dayak yemek için cabalamis.
Normal bi insan dayak atmaz ya psikolojisi bozuktur ya da hakikatten agir tahrik edilmiştir.
İki tarafa da bagli şiddetin bitmesi bence.
Aynenalışkanlık yapıyor sanırım bir süre sonra... sigara gibi bişey
asla bi defa dovdu diye tekrari gelecek diye bi kural yok... her insan hata yapar. eger adam kendine ceki duzen verecegine soz verir ,esinin kalbini kazanmaya.calisirsa neden ilk hatada bozulsun ki evlilik. ama duzelme yoksa elbette bosanma en dogru secim ...
siddet sadece dayak degildir ayrica, hakaret, olumsuz davranis bicimleri hatta bazen bi bakis bile siddet ile ayni etkiyi yaratabiliyor...
Nefret ediyorum dengi olmayana el kaldırandan. Çocuğunu da karısını da dövenler umarım 4 misli beter dayak yerler, tez zamandan!! Ne olmuşda bu kadar sinirlenmiş açabilir misiniz? Nasıl tepki vermiş arkadaşınız?cok sevdigim bi arkadasim cok asik olarak evlendigi esinden evlendikten 2 ay sonra bir tartisma sonrasi siddete maruz kaldi. Sorum su 1 kere döven hep döver mi,bunu bir hata olarak degerlendirip affetmek cözüm mü? icinde böyle bir duygu varsa bunu hep yapar mi? affeder miydiniz siz?
asla bi defa dovdu diye tekrari gelecek diye bi kural yok... her insan hata yapar. eger adam kendine ceki duzen verecegine soz verir ,esinin kalbini kazanmaya.calisirsa neden ilk hatada bozulsun ki evlilik. ama duzelme yoksa elbette bosanma en dogru secim ...
siddet sadece dayak degildir ayrica, hakaret, olumsuz davranis bicimleri hatta bazen bi bakis bile siddet ile ayni etkiyi yaratabiliyor...
Canım yanlış anlama, gerçekten meraktan soruyorum sen gördün mü bir kere ile kalanı? Buna bir kere cesaret eden adam, her fırsatta aynı tepkiyi veriyor maalesef. Benim gördüğüm hep defalarca dayak yiyen kadınlar. Adam bir de 2 aylık karısına el kaldırmış, gider diye korkmadan.asla bi defa dovdu diye tekrari gelecek diye bi kural yok... her insan hata yapar. eger adam kendine ceki duzen verecegine soz verir ,esinin kalbini kazanmaya.calisirsa neden ilk hatada bozulsun ki evlilik. ama duzelme yoksa elbette bosanma en dogru secim ...
hic aksi görülmemistir mi bu durumun cidden hep 1 kere yapan devamini getiriyor mu
cok sevdigim bi arkadasim cok asik olarak evlendigi esinden evlendikten 2 ay sonra bir tartisma sonrasi siddete maruz kaldi. Sorum su 1 kere döven hep döver mi,bunu bir hata olarak degerlendirip affetmek cözüm mü? icinde böyle bir duygu varsa bunu hep yapar mi? affeder miydiniz siz?
Bir kere döven hep yapıyor. Eş değil, sevgilin bile olsa yapıyor bunu. Ben sevgilimden ayrılmak istediğimde dayak yedim. Yalvardı yakardı, tehdit etti. Bir daha yapmayacağım dedi zorla döndürdü beni, sonra yine yaptı. Ben de aileme haber vermek zorunda kaldım kurtulmak için. Düşün bunu sadece sevgilim yaptı. Ben bir kere dövüp de pişman olup bir daha yapmayan hiç duymadım. Kaldı ki sevgilim eşinden ona dayak attığı için boşanmıştı. Akıllanacak adam bir daha bunu yapar mı? Bu zamana kadar bir kere dövüp pişman olan, bir daha asla yapmayan erkek duymadım. Ama inşallah yapmaz.cok sevdigim bi arkadasim cok asik olarak evlendigi esinden evlendikten 2 ay sonra bir tartisma sonrasi siddete maruz kaldi. Sorum su 1 kere döven hep döver mi,bunu bir hata olarak degerlendirip affetmek cözüm mü? icinde böyle bir duygu varsa bunu hep yapar mi? affeder miydiniz siz?
Canım yanlış anlama, gerçekten meraktan soruyorum sen gördün mü bir kere ile kalanı? Buna bir kere cesaret eden adam, her fırsatta aynı tepkiyi veriyor maalesef. Benim gördüğüm hep defalarca dayak yiyen kadınlar. Adam bir de 2 aylık karısına el kaldırmış, gider
siz o sekli ile gormussunuz ben bu sekli ile. cevremde 1defa siddete maruz kalmis ve defalarca pismanligini dile getirip tekrar etmemis cok kisi gordum. ha kendi uzerimden ornek veremem boyle bi durum yasamadim, mantik kisinin bildiginden ibarettir. ben boyle dusunurum siz oyle...bu durum,sizin benim fikrimi elestirme hakkini vermez
Canım yanlış anlama, gerçekten meraktan soruyorum sen gördün mü bir kere ile kalanı? Buna bir kere cesaret eden adam, her fırsatta aynı tepkiyi veriyor maalesef. Benim gördüğüm hep defalarca dayak yiyen kadınlar. Adam bir de 2 aylık karısına el kaldırmış, gider
siz o sekli ile gormussunuz ben bu sekli ile. cevremde 1defa siddete maruz kalmis ve defalarca pismanligini dile getirip tekrar etmemis cok kisi gordum. ha kendi uzerimden ornek veremem boyle bi durum yasamadim, mantik kisinin bildiginden ibarettir. ben boyle dusunurum siz oyle...
bahsettiğimiz şey dayak hanımefendi basit bi hataymış gibi bahsediyorsunuz şu yuva bozmama meselesini biraz da erkeklere anlatsanız?
ayrıca ben hiç bi kere dövüp sonra durulan erkek görmedim aksine oh nasıl olsa yanımda diye daha da azıtıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?