- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Acaba mı??bipolar mı ya ?
ben acaba demedim ki . Öyle mi yoksa ?A
Acaba mı??
Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor.
bibolar bu değilben acaba demedim ki . Öyle mi yoksa ?
bu yorum bipolar olduğu düşüncesi yarattı bende :) anlaşılması psikiyatrisler için çok zor bir hastalık ama ben şüphe ettim yani ...
çift uçlu bozukluk . mutluyken çok mutlu mutsuzken çok mutsuz olmak . Dediğim gibi şüphelendim sadece :)bibolar bu değil
Bu şiddet mi diyor açıp netten sana göstereyim diyor ne şiddet görenler var diyor. Sen kendin zorluyorsun tutamıyorum kendimi diyor. Ailemde uzakta onada her şeyine rağmen çok iyi davranıyorlar. Onun ailesi de benim kuyumu kazıyor.ille de öldüresiye dövmesi mi gekendin rmuş şiddet sayılması için.
hem sözlü hem fiziksel şiddet var.
zamanla daha da ileri gidebilir üstelik bu hakaretlere ailenizi diline dolamasına ne kadar daha tahammül edebilirsiniz?
ayrıca sıkar o biraz ne o tavuk mu kesiyomuş o kadar kolay.katliam yaparmış peehh.
hem çocuk filan vermezler ona merak etme.
sizin yazınızı okuduğumda çok sevdiğim bir arkadaşım geldi aklıma neredeyse birebir anlattıklarınız onun kocası itip kakmayla kalmıyor dövüyordu da.arada alkol ama genelde madde kullanıyordu üstelik.hep korkutup pıstırarak kadını yıllarca sindirdi.tehditleri seni değil ailenden birini vururum ömür boyu seni de o vicdan azabıyla yaşatırım tarzında psikopatçaydı.daha neler neler.Bu şiddet mi diyor açıp netten sana göstereyim diyor ne şiddet görenler var diyor. Sen kendin zorluyorsun tutamıyorum kendimi diyor. Ailemde uzakta onada her şeyine rağmen çok iyi davranıyorlar. Onun ailesi de benim kuyumu kazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?