Şiddet :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Mrb arkadaşlar. Eşimle bi iyi bi kötü gelgitli bi evliliğimiz var. Çok büyük sorunlar yaşadık ailelerde dahil olmak üzere. Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor. Hem çok ağır konuşuyor ( yok sen hastasım sorunlusun dengesizsin böyle gitmez bıktım bitti senin gibisini görmedim) hem aileme dil uzatıyor (sizin ailede dengesizlik genetik galiba gibilerinden) en zoruma gidende hırpalıyor kabul etmesede şiddet uyguluyor. Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum. Aileme de dönemem çocuğu vermemekle tehdit ediyor almaya geleni de katlederim diyor. Bende hata yok diyemem elbette var her evlilikte oluyor ama şiddete mi başvurmak gerekiyor.bu çift karakterli adamla ben napacağım?

Boşanmaktan başka çareniz Yok
Eşiniz size şiddet uyguluyorsa o evlilik bitmiştir güzel Zamanlarımız var diye avutmayın kendinizi
Size bir daha şiddet uygularsa polise şikayet edip darp raporu alın boşanın gözünün yaşına bakmayın görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
Bebeğinize yazık edersiniz asıl bu adama katlanarak

Böyle bir babanın elinde büyümesine izin vermeyin size şiddet uygulayan büyüyünce çocuğunuza da şiddet uygular
Kendinize ve bebeğinize bunu yaşatmayın kurtarın kendinizi

Boyun eğmeyin lütfen

Seni korkutmak istemiş sende yemissin ama o dediği okadar kolay değil uzaklaştırma aldirirsin sıkıyorsa yaklassin hapisi boylar korkma cesaretli ol çocuğun için

ille de öldüresiye dövmesi mi gerekiyormuş şiddet sayılması için.
hem sözlü hem fiziksel şiddet var.
zamanla daha da ileri gidebilir üstelik bu hakaretlere ailenizi diline dolamasına ne kadar daha tahammül edebilirsiniz?
ayrıca sıkar o biraz ne o tavuk mu kesiyomuş o kadar kolay.katliam yaparmış peehh.
hem çocuk filan vermezler ona merak etme.

Bu şiddet mi diyor açıp netten sana göstereyim diyor ne şiddet görenler var diyor. Sen kendin zorluyorsun tutamıyorum kendimi diyor. Ailemde uzakta onada her şeyine rağmen çok iyi davranıyorlar. Onun ailesi de benim kuyumu kazıyor.

Blöf yapiyo sende fena inanmissin
Kendini ne saniyosa gerci senin sayende saniyo ne saniyosa
Cekememissin resti adam kendini bir halt saniyo

sizin yazınızı okuduğumda çok sevdiğim bir arkadaşım geldi aklıma neredeyse birebir anlattıklarınız onun kocası itip kakmayla kalmıyor dövüyordu da.arada alkol ama genelde madde kullanıyordu üstelik.hep korkutup pıstırarak kadını yıllarca sindirdi.tehditleri seni değil ailenden birini vururum ömür boyu seni de o vicdan azabıyla yaşatırım tarzında psikopatçaydı.daha neler neler.
uzun lafın kısası kız herşeyi göze aldı öldürecekse öldürsün elinden geleni ardına koymasın hergün öleceğime bi kez ölürüm dedi ve terketti.bir kaç zaman arayıp rahatsız etti sonunda kaderine razı geldi çekildi kenara.bunca yıldır korku belasına çekmişim keşke ilk yaptığında ayrılsaydım diye boşa geçen yıllarına yanıyor şimdi.

Nasıl hırpalıyor ? Tartışırken çok yakın durmayın. Belli ki eline koluna hakim olamıyor . Tartışmalar olduğunda çocuğunuz nerede oluyor ? Genelde konunuz ne ?

Bunu kabul etmemesi kötü. Kabul etseydi en azından cabalardi bir daha yapmamak için.

Size hirpaliyorsa ,darp izi varsa cagirin polisinrapor alin ufak bebegi zaten alamaz ama darp raporu varken ,hic alamaz ,
Tehditlerinide bildirin uzaklastirtma cikar ,
Yoiksa omur billah boyle cekersiniz

Katlederim ne demek ya...
Tehditten içeri attiririm ben bunu...
Mapus daminin kokusunu cekmemis belli..
Sahte Kabadayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…