- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Bir sorun yok. Alismissin yani boyle devam. Cocugu alet etme bari.Mrb arkadaşlar. Eşimle bi iyi bi kötü gelgitli bi evliliğimiz var. Çok büyük sorunlar yaşadık ailelerde dahil olmak üzere. Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor. Hem çok ağır konuşuyor ( yok sen hastasım sorunlusun dengesizsin böyle gitmez bıktım bitti senin gibisini görmedim) hem aileme dil uzatıyor (sizin ailede dengesizlik genetik galiba gibilerinden) en zoruma gidende hırpalıyor kabul etmesede şiddet uyguluyor. Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum. Aileme de dönemem çocuğu vermemekle tehdit ediyor almaya geleni de katlederim diyor. Bende hata yok diyemem elbette var her evlilikte oluyor ama şiddete mi başvurmak gerekiyor.bu çift karakterli adamla ben napacağım?
Çocuğunuda al git ama gitmeden önce suç duyurusunda bulun veya polise haber ver.Mrb arkadaşlar. Eşimle bi iyi bi kötü gelgitli bi evliliğimiz var. Çok büyük sorunlar yaşadık ailelerde dahil olmak üzere. Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor. Hem çok ağır konuşuyor ( yok sen hastasım sorunlusun dengesizsin böyle gitmez bıktım bitti senin gibisini görmedim) hem aileme dil uzatıyor (sizin ailede dengesizlik genetik galiba gibilerinden) en zoruma gidende hırpalıyor kabul etmesede şiddet uyguluyor. Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum. Aileme de dönemem çocuğu vermemekle tehdit ediyor almaya geleni de katlederim diyor. Bende hata yok diyemem elbette var her evlilikte oluyor ama şiddete mi başvurmak gerekiyor.bu çift karakterli adamla ben napacağım?
Cevap terk edeceksin. Alacaksin cocugunu guzel sakin bir yuva kuracaksin kendineMrb arkadaşlar. Eşimle bi iyi bi kötü gelgitli bi evliliğimiz var. Çok büyük sorunlar yaşadık ailelerde dahil olmak üzere. Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor. Hem çok ağır konuşuyor ( yok sen hastasım sorunlusun dengesizsin böyle gitmez bıktım bitti senin gibisini görmedim) hem aileme dil uzatıyor (sizin ailede dengesizlik genetik galiba gibilerinden) en zoruma gidende hırpalıyor kabul etmesede şiddet uyguluyor. Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum. Aileme de dönemem çocuğu vermemekle tehdit ediyor almaya geleni de katlederim diyor. Bende hata yok diyemem elbette var her evlilikte oluyor ama şiddete mi başvurmak gerekiyor.bu çift karakterli adamla ben napacağım?
Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum.
Gamzeli ,Deniz ,Canim seni okadar iyi anliyorum ki.. yazini okuyunca kendimi gordum resmenbndede ayni dert var yasim 20.. 4 senelik evliyim kacarak evlendim... benim esim birak aileme dil uzatmayi anneme gondermiyor beni kac senedir yuzunu gormuyorum hasret kaldim. bazen gizli gizli faceme giriyorum esimden gizli actim anneme yazmak icin. ordan konusuyoruz bazen. seni cok ozledim kizim diyor daha dun konustum. biraz daha dayan sabret ben yapacagimi biliyorum diyor oyle teselli ediyor beni. benim basimda bir de kaynana var kaynata elti 3 tanede kayin var. 3 yasindada oglum var eltimin bebegi var ve hepimz ayni evde oturuyoruz... 3 defa bosanmak istedim kapiyi cami kilitlesede siddetten bikmistim artik gozum donmustu her seferinde cesaret edip kactim.. cocugumu oylece uyurken birakip kactim cunku yanimda goturemezdim vururlardi beni.. en fazla evladimdan ayri 3 hafta dayandim. vermediler bna hep tehdit ettiler alamadim oglumu.. oldururlerdi korkuttular gozumu hep... gozlerim yasli bi sekilde istemeyerek mecburen geri dondum. ilk yaptigim sey evladima sarilmak kokusunu icime cekmek oldu benim esim daha ben hamileyken beni dovmeye basladi anama avradima soverdi hep halada yapiyor.. hakaretler diz boyu agzina ne gelirse cekinmez soyler bana... benim tek yaptigim sey susmak aglamak. cocugum icin. ayni senin dedigin gibi cocugum icin cevap veremem asla ona verince dahada beter vurur sover sayar.. ben onun icin annemi sildim ama o benim icin ailesini silemiyo 4 senedir anasinin agzini cektiriyor bana... ayri eve cikarmiyo olene kadar burda yasicaz diyor.. daha yasim 20.. gormedigim cekmedigim aci kalmadi.. kacarak cok kucuk yasta okadar buyuk hata yaptimki.. ustune birde cocuk yaptim sevgiyi bilmezken daha cocuk yapmayi bildim... hamileydim gercek yuzlerini gordum daha ozaman bosanmak istedim karnimdaki ne olcak babasiz buyumesin dedim. dogdu bu sefer bana vermediler oglumu. kanun devlet bilmezler mahkeme bana versede onlar vermez.. oldururler gozumun yasina bakmadan yine vermezler... daha ana kuzusuyken anneme rest cektim cocuktum cocugum oldu.. beraber buyuyoruz suanda. biyere gitsek kimse beni annesi sanmaz ablasi sanar babaannesini annesi saniyorlar hep buda zoruma cok gidiyor karnimda tasiyan doguran benim ustune alinan onlar.. cocugum bana anne demezdi kaynanama anne derdi hep adimi soyletirlerdi yeni yeni bana anne demeye basladi ona babaanne... suan cok uzgunum bunlari yazarken... cekecek cilem varmis diyerek avutuyorum kendimi... belki sen cektigin derdi buyuk saniyosundur ama oku halimi anla bak simdi senin derdinmi buyuk benimkimi...
Gamzeli ,Deniz ,
Dünyada hiçbirşey çaresiz değildir,hayata bir kere geliyoruz lütfen kendinizi daha fazla ezdirmeyin siz değerlisiniz,cesur olun biz inanılmaz güçlü varlıklarız..
Mrb arkadaşlar. Eşimle bi iyi bi kötü gelgitli bi evliliğimiz var. Çok büyük sorunlar yaşadık ailelerde dahil olmak üzere. Aramız iyiyken ondan düşüncelisi seveceni yok kötüyken resmen terör estiriyor. Hem çok ağır konuşuyor ( yok sen hastasım sorunlusun dengesizsin böyle gitmez bıktım bitti senin gibisini görmedim) hem aileme dil uzatıyor (sizin ailede dengesizlik genetik galiba gibilerinden) en zoruma gidende hırpalıyor kabul etmesede şiddet uyguluyor. Küçük bebeğim var onun için katlanıyorum. Aileme de dönemem çocuğu vermemekle tehdit ediyor almaya geleni de katlederim diyor. Bende hata yok diyemem elbette var her evlilikte oluyor ama şiddete mi başvurmak gerekiyor.bu çift karakterli adamla ben napacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?