Şiddet :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hiçbir şey yapamaz. Al bebeğini ve arkana bakmadan ka. ve asla geri dönme. Bir kere dönsen daha kötü olur emin ol. Bebeği senden alamaz o konuda için rahat olsun. Gitmemen için korkutma amaçlı öyle diyor.

Sen kendini ezdirmesende mutsuzluktan ölüyorsun işte..Çocuğun için katlanıyorsun anlıyorum ama o ortamda çocuk mutlu büyümez..Eşinde çok sıkıntılı huyuna gitmezsen olacaklar belli..Sen bunları yaşamaya mecbur değilsin..Ailenin yanına gidemez misin ?Sonrasında annen çocuğuna bakar sen çalışırsın en verimli çağların şu zamanlar..

zaten 3 defa boşanma aşamasına geldik evden kaçtım anneme her defasında beni kabul etti yine olsa yine kabul eder ama çocugumu almam mümkün değil bu yüzden sabrediyorum ben cnım cocugum olmasaydı 1 dkka katlanmazdımki sevdiğimden değil sadece cocugum için 3 defa kaçtım kurtulcaktım cocugumu vermediler özledim duramadım geri döndüm annesiz büyüsün istemiyorum... onu sevmediğimden bırakmıyorum buraya. eşim bazen başıma kakıyo çünkü. oğlumu cok özledim yada seviyorum desem heee kesin öyledir diyor manalı mnalı knusuyor sanıyoki çocugumu ona bırakmaya cok meraklıyım verse gözümü kırpmadan alır kaçarımki mecburyetten bıraktım oglumu ben.. 3 hafta annemde kaldım tam dava aççakken beni caydırdılar çocugun seni özlemiş elbiselerini koklayıp ağlıyomuş dediler dayanamadım hangi anne dayanırki bu söze

eger cocugumu alabilseydim annem bakardı ben çalısırdım tabikide zamanında cok çalıstım evlenmeden önce aileme çok baktım... ama vermiyorlar işte ondan ayrıda yaşayabilceğimi sanmıyorum.. sırf evladım için katlanıyorum bu insanlara. ama artık katlanılcak gibi değil canım damarıma basmalarını bekliyorum pişman edicem hepsini

Senin annelik duygularını kullanıyorlar..ayrıldığın takdirde mahkeme çocuğunu sana verecektir diye düşünüyorum.Hukuka kanuna karşı gelecek değiller herhalde..Öyle bir durumda da sen de kendi hakkını savunacaksın.bu kadar olmada da benze şeyler yaşadım ve kendimi kurtardım o çıkmazdan ve yurtdışındaydım üstelik..Bir gün inceldiği yerden kopacak bari hazırlıksız olmayın..

Hicbir cacık yapamaz.seni korkutmaya çalışıyor. Kanun var bu memlekette.siddet varsa ona göre bi yol ciz.ama korkma.sessizce hallet.degilse cocugu elinden almaya kalkar

ne kanunu...böyle adamlar eşini öldürmüyor mu?devletımız kadın korumayı bılmıyor

konu sahıbı arkadasım eşinle guzelce otur konus ve ofke kontrolu ıcın karsılıklı terapi almayı deneyın .tatlı dılle yap .1 2 3 diye dıye pes eder dıye dusunuyorum..cunku böyle ayıya dayılık sokmuyor

hazırlıklıyım canım herşeyim hazır çanta falan hazırladım kendime gizli.. mor çatı 183 falan bunları biliyorum ve o anda arayabilirim.. mahkeme versede o insanlar vermezz tanıyorum.

aynen canım çok haklısın dayılık yapınca dahada celalleniyor şiddet dahada artıyo. diyoki ben konusayım sen sus beni dinle cevap verme. bende öyle yapamıyorum sinirlenince agzımdan çıkanı kulağım duymuyor aslında cok suskun bi yapım var ezilmemin sebebide bu sustukca üstüme çıkıyorlar. ama damarıma basıncada agzım kapanmıyor... sakin tatlı dilde sökmüyo herife anacım ne yapçam şaşırdım artık. yaşım daha 20 ya bu yaşta insan bezermi hayattan

özür dilerim yazını üstüme alındım cnm çok pardon... :) konu sahibi sandım kendimi bi anda

ben acaba demedim ki . Öyle mi yoksa ?

bu yorum bipolar olduğu düşüncesi yarattı bende :) anlaşılması psikiyatrisler için çok zor bir hastalık ama ben şüphe ettim yani ...
Yahu bipolarla ne ilgisi var? Bipoların ne oldugunu biliyor musunuz. O zaman sinirlenen kavga eden henrkes bipolar???

Konu sahibi arkadasım bipoları falan seni ilgilendirmez her şeyden önce "katlederim" lafı çok midemi bulandırdı ben bile burdan korktum. O lafın icabına bak... "Bir daha öyle laflar etme seni şkayet ederim tehdit ettiğin için" de..

küçük bebeğim için katlanıyorum demişsin ama çocuk bikaç yaş büyüyp gözü görmeye başlayınca annesi hakaret işitip şiddet görürken eminim çok iyi bi çocukluk geçirmeye başlayacaktır.

küçük bebeğim için katlanıyorum demişsin ama çocuk bikaç yaş büyüyp gözü görmeye başlayınca annesi hakaret işitip şiddet görürken eminim çok iyi bi çocukluk geçirmeye başlayacaktır.

özür dilerim yazını üstüme alındım cnm çok pardon... :) konu sahibi sandım kendimi bi anda

no problem..ikiniz de aynı öküzlerden muzdaripsiniz nihayetınde..vallla canım ben sessız kaldıkca en efendı adamın bıle bı yerden yuz bulup sataştıgını cok kez gordum..

Yahu bipolarla ne ilgisi var? Bipolacümleyioldugunu biliyor musunuz. O zaman sinirlenen kavga eden henrkes bipolar???

Sadece polemik yaratmak icin yazdiginiz o kadar belli ki . suphe ettiğmi söyledim ve bana suphe ettiren cümleyi alintiladim. Altinada teshisinin ne kadar zor oldugunu filan yazdim. Ve sabirli olsaydiniz gorurdunuz baska bir arkadasa neden böyle düşündüğümde yazdım...

Bipolar : iki uçlu bozukluk anlamina gelir .kisi mutluyken cok mutlu mutsuzken cok mutsuzdur. Ani ruh degisimleri yasar . en basit belirti iceren tanimi budur . bilgim var miymis ?

hazırlıklıyım canım herşeyim hazır çanta falan hazırladım kendime gizli.. mor çatı 183 falan bunları biliyorum ve o anda arayabilirim.. mahkeme versede o insanlar vermezz tanıyorum.

Daha 20 yaşındasınız, bütün ömrünüzü neden böyle geciresiniz?
Her şeyin farkındasınız. Öyle de ya da böyle sonu ayrılık diyorsunuz zaten...
Ayrılmasanız bile hayatınızın baharında iskence gibi gecen bir evlilik ile ömrünüzü tüketmeyi planlıyorsunuz. Kendiniz için bir adım atmayı deneseniz artık?

Yahu bipolarla ne ilgisi var? Bipoların ne oldugunu biliyor musunuz. O zaman sinirlenen kavga eden henrkes bipolar???

Bu uyarınıza katılıyorum. Uzaktan kimse teşhis koyamaz ama diyelim ki gerçekten öyle. Adamın uyguladıgı şiddeti haklı çıkarmaz.

İyi o zaman benim de psikolojim bozuk, psikopatım, sadistim vs. alayım bir spoayı kalabalıga dalayım. Böyle bir mantık var mı?
İnsanların psikolojilerinin bozuk olması başkalarına zarar vermeleri için haklı gerekçeler olarak kabul edilmez. Suçsa suçtur.

Konu sahibi, sizi dövsem kaburgalarınızın kırık olup olmadıgını mı kontrol edersiniz yoksa vurup vurmadıgıma mı bakarsınız?
Şikayet etmeniz gerekir degil mi? Ya da benimle aynı evde yaşamak istemezsiniz ve cocugunuzu da olabildigince sakınırsınız.

Hakkınızı savunmayı ögrenin. Bunu, nikah bagınız olan kişiye de yapın bi zahmet.

Canim merak etme biz cok gorduk cocugunu vermem diyenleri...
Ayrildiktan sonraki gun cocugu oldugunu bile unutuyor cogu.
Bu senin bahanen gibi geldi bana.

Al çocuğunu git annengilde kal biraz hem senin sağlığın psikolojin için hemde göz nuru bebeğin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…