Şiddete uğrayıp rapor alan var mı?

cilekhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
102
40
98
41
Eşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?

Kenarda dursun diye rapor alınmıyor.
Hastaneye gidip darp raporu aldığınızda eşinizden şikayetçi olmuş oluyorsunuz
Eşinizi ifadeye çağırıyorlar ve sorna kamu davası açılıyor
Ben sikayetci olunursa aciliyor diye duymustum.o yüzden sordum. Bilmiyordum hepsine kamu davasi acildigini

Eşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Çok komiksiniz. .adam neden düzelsin?düzelmesi için sebep nedir.?ne güzel pata küte dönüyor! Polise gitmiyor,belki aileniz birşey demiyor. ..
Ne olur çocuk yoksa ,düzelir diye yapmayın.düzelmez. .
Niye kendinize bunu reva görüyorsunuz. .siz kum torbasımısınız?
Bizde sizi dövüp stres atabiliyormuyuz?😠

Kusura bakmayın ama şiddetin dozuna göre mi ayrılık kararı alacaksınız? Kollarımı ve boğazımı sıkıyor demişsiniz şikayetçi olmanız için sizi bıçaklamasını falan mı bekleyeceksiniz

Kenarda dursun diye rapor alınmıyor.

Hastaneye gidip darp raporu aldığınızda eşinizden şikayetçi olmuş oluyorsunuz.

Eşinizi ifadeye çağırıyorlar

Sonra eşinize, karısına şiddet uygulamaktan kamu davası açılıyor
Şikayetçi değilim dediği noktada kimse bişey yapmıyor. Sadece elinde raporun olur, kayıtlarda geçer.

Çok komiksiniz. .adam neden düzelsin?düzelmesi için sebep nedir.?ne güzel pata küte dönüyor! Polise gitmiyor,belki aileniz birşey demiyor. ..
Ne olur çocuk yoksa ,düzelir diye yapmayın.düzelmez. .
Niye kendinize bunu reva görüyorsunuz. .siz kum torbasımısınız?
Bizde sizi dövüp stres atabiliyormuyuz?😠
Cocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diye

Şikayetçi değilim dediği noktada kimse bişey yapmıyor. Sadece elinde raporun olur, kayıtlarda geçer.
Şikayetçi değilim dediğiniz noktada darp raporu diye bir evrak olmuyor ortada, iptal ediliyor çünkü.
Zaten hastane polisleri detaylı bir şekilde kocana dava açılacak diyince kadınlar korkup şikayetçi olmaktan vazgeçiyor
Kayıtlarda öyle birşey olmuyor

Cocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diye
Şu an size çok üzüldüm.neden suç sizde olsun..kendinizi suçlamayın...o zaman herkesin herkesi dövmesi gerekir.imkanınız varsa ayrılın

Kenarda duracak gibi görünüyor boşa zahmet etmeyin 🤦‍♀️

Peki ne tsvsiye edersin. Eşim belki düzelirse diye almak istemiyorum. Hani doktora ikna gibi ama .. bellide olmaz. Yani davayi gorunce düzeleceksede kinlenebilir iyice
Ben sana şunu yap bunu yap diye öneride bulunamam canım...

Senin durumunu en iyi bilen gören kendi ailendir.
Konuş anne-baba-abin-amcan ile, seni çekip alsınlar bu adamın elinden..

Eğer gerçekten adam olacaksa senin kaybetmekten dolayı değil, ailendeki erkeklerden korktuğu için adam olur..

O zaman yine kendin karar verirsin.

Senin durumunda olsam, hiçbir şeyi düşünmez canımı kurtarmanın derdine düşerdim...

Şu anda can güvenliğiniz yok farkında mısınız...

Ya bir gün adamın cinnet anına denk gelirse parmaklarını boğazınızda biraz daha sıkarsa ne olur düşündünüz mü

Back
X