Şiddete uğrayıp rapor alan var mı?

Başı belaya girecek diye korktu yapmayacağım diye söz verdi bir daha öyle şiddet uygulamadı bu sefer sağa sola eşya fırlatmaya başladı fakat ben her kavgada her tartışmada ellerini her ani hareket ettirdiğinde korktum. Dediğim gibi çok zor bir durum. Yapacak olan her türlü yapar o an gözünün kararması yetiyor ne yazık ki.
Allah hidayet versin esine arkadaşım. Cok zor yaşantılar. Bilgiler için sağolasin

Cocuk var. Ben ailesiyle ilgili yasadigim seylerde ofke krizi geciriyorum. Surekli konusuyorum. Ondan acaba benimmi suçum diye
Konuşmak suç mu? Konuştuğun için dayağı hak ettiğini düşünüyorsun senin psikolojin gitmiş artık 😧 rapor al boşan sende bi tedavi ol. Hiçbir davranış şiddeti hakettirmez. Birde bi insanın kendi kendine bunu yakıştırması... 😵🤯🤯

Siddet gosteren erkek duzelmez. Hatta siddet gosterir kopek gibi pisman olur aglar sizlar iskence cekiyormus gibi gosterir affedersin 3 gun sonra yine siddet gosterir. bu arada bogaz skmasi nedir :( bosanin bu adamdan o evden cenazenis cikmasin. Siddet cunku azalmaz tam tersine cogalir

Hakkında hayırlısı. Adam değişmemekte ısrar edince mecbur.... bende o yöne gidiyorum. Tüm iyi niyetime rağmen
Size şiddet uygulayan birine neden iyi niyet gösteriyorsunuz? o sizin boğazınızı iyi niyetten sıkmıyor. İyi niyet diye diye peşinizden ayrılmayıp yakanızı bırakmayacak biri olacak haberiniz olsun

Hakkında hayırlısı. Adam değişmemekte ısrar edince mecbur.... bende o yöne gidiyorum. Tüm iyi niyetime rağmen
Adam niye değişsin? İstesede kolay kolay değişemez şiddete yönelimi olan biri tedavi olması gerekir. Değişir diye bekleme allah aşkına ya boşuna beklersin

Eşimden malesef şiddet görüyorum. Yumruk, tekme , tokat değil. Kollarimi ve boğazımı sıkıyor. Kollarimda morluklar var. Terapist begendiremedim gidemedik. Bilmiyorum belki düzelir diyorum. Cok az bi ihtimal. Rapor aldigimda onun haberi oluyor mu acaba? Kenarda dursun duzelirse kullanmam artirirsa ayrilacagim?
Malesef eşin düzelmeyecek! Çocukluğunda yaşadığı travmalar hiç bitmeyecek. Kendini geçmişinden koparamayan biri kocan bu yüzden sana şiddet uyguluyor. Her kimden ne gördüyse onu uyguluyor affetmez geçmişini affetmiycek. O yüzden git sikayetçi ol ve ayrıl canından olmak istemiyosan

Ya benim de kocam küfür ediyor ama tam küfür de denmez .. bazen beni azarlıyor ama tam azar da denemez bazen ağzıma sıç...r ama tam sıç..mada denmez :KK62::KK62:

bu tür avuntular bir yere kadar bence kendinize gelin ve o caniden kurtulmaya bakın 👌. Can çıkar huy çıkmaz

Malesef eşin düzelmeyecek! Çocukluğunda yaşadığı travmalar hiç bitmeyecek. Kendini geçmişinden koparamayan biri kocan bu yüzden sana şiddet uyguluyor. Her kimden ne gördüyse onu uyguluyor affetmez geçmişini affetmiycek. O yüzden git sikayetçi ol ve ayrıl canından olmak istemiyosan
Her evde olur normal diyor. Babamda annemi dovdu 3-4 kez diyor nasilda bildin

Back
X