- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
- 103
- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
-
Selam kızlar. Konu başlığıma cevabı ben biliyorum aslında, tabii ki olmaz. Ama geçen gün erkek kuzenimle konuşuyurduk, kendisi bekar. Ve çok mülayim, sakin, asla sinirlenmesine imkan vermeyeceğiniz bir tiptir. Konu konuyu açtı ve dedi ki: Eğer benim gibi bir adam karısına günün birinde iki tane zarar vermeden ama canını acıtacak şekilde çakarsa o kadın hak etmiştir. Ne diyorsun kadına vurulur mu dedim. Eğer bana kişisel alan bırakmıyorsa bir saattir sus dediğim halde benimle kavga ediyor ve durdan anlamıyorsa, sürekli şikayet ediyorsa, bana psikolojik şiddet uyguluyorsa, aileme hakaret ediyorsa iki tokatı hak eder dedi. Ben şok tabii. Görüşlerinizi almak istedim bu tarz öküzler hakkında.
Ben de öyle dedim. Çocuğa vurulur mu vurulmaz bizden güçsüz. Kadınlar da senden güçsüz vurulmaz diye 3 yaş zekasına inip anlatmaya çalıştım. Yine anlamadı.Şartlar ne olursa olsun, kendisinden güçsüz birine el kaldıran birinde ne onur vardır ne şeref.
Evlilikte size sadakat yeminini eden Kocanız oldugu ıcın, dayagı hakeden bana kalırsa Kocanız.Şimdi bir kadin olarak her zaman bir kadinin arkasindayiz. Ama şahsen benim için kocamla bastigim kadin dayakliktironun haricinde kadina el kaldirilmaz.
Evlilikte size sadakat yeminini eden Kocanız oldugu ıcın, dayagı hakeden bana kalırsa Kocanız.
Iki tokat atınca hersey yolunami giriyormuş madem kaldıramıyor kucuk enişte boşasın bi zahmetSelam kızlar. Konu başlığıma cevabı ben biliyorum aslında, tabii ki olmaz. Ama geçen gün erkek kuzenimle konuşuyurduk, kendisi bekar. Ve çok mülayim, sakin, asla sinirlenmesine imkan vermeyeceğiniz bir tiptir. Konu konuyu açtı ve dedi ki: Eğer benim gibi bir adam karısına günün birinde iki tane zarar vermeden ama canını acıtacak şekilde çakarsa o kadın hak etmiştir. Ne diyorsun kadına vurulur mu dedim. Eğer bana kişisel alan bırakmıyorsa bir saattir sus dediğim halde benimle kavga ediyor ve durdan anlamıyorsa, sürekli şikayet ediyorsa, bana psikolojik şiddet uyguluyorsa, aileme hakaret ediyorsa iki tokatı hak eder dedi. Ben şok tabii. Görüşlerinizi almak istedim bu tarz öküzler hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?