- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
Merhaba ben yaklaşık 5-6 haftalık hamileyim. 3-4 gündür. Sabah ve akşam sağ tarafıma yattığımda şiddetli baş dönmesi yaşıyorum. Yataktan kalkamıyorum. Sadece soluma döndüğümde geçiyor. Hiç sol tarafıma yatıp uyuyamam. Dün akşam sağıma ve sırt üstü yatamadığım için soluma yattım. öylede uyuyamadım sinirden ağlamaya başladım. eşim hamilelikten olduğunu düşündü. ama bu kadar şiddetli olurmu diye tedirgin oldu. zar zor saat 1 e gelirken uyuya kaldım. dolayısıyla sabah işe kalkmakta zor oldu. ondan önce yataktan kalkmak daha zor tabi. Dünya dönüyordu yine. İşin ilginç yanı sırt üstü yatarken başım dönüyor aynı pozisyonda sadece kafamı sola çevirmek düzelmemi sağlayabiliyor. Neyse sabah baş dönmesinin getirdiği sarhoşlukla yamula yumula işe geldim. Karşıdan karşıya geçmekte çok zorlandım. öğlene doğru sıkıntı geçti.
Kadın hastalıkları doktorumu aradım. Gebelikle alakası olmadığını kulak burun boğaz doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Şimdi bu anlattıklarım neyin belirtisi bilmiyorum ama bu tarz şeyler yaşayan varsa ne kadar süre sonra düzeldiler. İlaç tedavisimi dinlenme ile mi geçecek. hamileyken nasıl ilaç kullanacağım.
iş yerinden izin alıp dr a gidemiyorum. acaba acile gitsem bakarlarmı?
Kadın hastalıkları doktorumu aradım. Gebelikle alakası olmadığını kulak burun boğaz doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Şimdi bu anlattıklarım neyin belirtisi bilmiyorum ama bu tarz şeyler yaşayan varsa ne kadar süre sonra düzeldiler. İlaç tedavisimi dinlenme ile mi geçecek. hamileyken nasıl ilaç kullanacağım.
iş yerinden izin alıp dr a gidemiyorum. acaba acile gitsem bakarlarmı?