- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
1 bucuk sene oldu. Gecenler de de konu acmistim. Nadiren iyi genelde kotuyuz. Balkondan asagi atasim geliyor bazen onu. :-D yipratti beni.Bir boşanma sebebi olarak "şiddetli geçimsizlik" diyoruz zaten. Anlayış, saygı, sevgi bittiyse bitirmek size kalmış. Ne kadarlık evlisiniz?
Konu acmistim yine. Esimin rahatligi, vurdumduymazligi, sinirlenince sacma sapan konusmasi, ufak ufak birsuru bisey.. Yipratti beni.. Yordu gercektenneyi paylaşamıyorsunuz Allah aşkına
hiç artısı yokmu sürekli negatifmi bu adam konunuzu okumadım burada açtığınız konu üzerinden yorum yapıyorum ,yani çoğu erkek böyle ,yeri gelir vurdumduymaz olur yeri gelir sinirlenir konuşur saçma sapan ,siz bunları yapmıyormusunuz?1.5 senede nasıl bu hale geldinizKonu acmistim yine. Esimin rahatligi, vurdumduymazligi, sinirlenince sacma sapan konusmasi, ufak ufak birsuru bisey.. Yipratti beni.. Yordu gercekten
1 bucuk sene oldu. Gecenler de de konu acmistim. Nadiren iyi genelde kotuyuz. Balkondan asagi atasim geliyor bazen onu. :-D yipratti beni.
Bir tane ömrümüz var. Bence mutsuzluk boşanmak için yeterli bir sebepKizlar yine ben.
Bu siralar durulmuyoruz. Surekli kavga..
Sunu merak ediyorum: Bence bosanmak icin illa dayak yemek, aldatilmak vs sart degil. Gecinemeyen iki insan da bosanabilir. Yanlis mi dusunuyorum? Siddeti artarak devam eden bir gecimsizlik hali var. Elle tutulur bir sebep yok ama yipranmislik cok. Bu durumda bosanma bir ihtimal midir sizce de? Yoksa con bunaldim da sacmaliyor muyum?
Var artisi tabi ki ama soyle soyleyim civiyi cakarsiniz. Sonra soksenizde izi kalir ya. O misal delik desik gibiyim..hiç artısı yokmu sürekli negatifmi bu adam konunuzu okumadım burada açtığınız konu üzerinden yorum yapıyorum ,yani çoğu erkek böyle ,yeri gelir vurdumduymaz olur yeri gelir sinirlenir konuşur saçma sapan ,siz bunları yapmıyormusunuz?1.5 senede nasıl bu hale geldiniz
Ilgi kavramina bagli aslinda. Geri donup baktiginiz icin tesekkurler.Eski konulara baktım şimdi. Geçen yıl da 3 haftalık evliyim 40 yıllık evli gibi monotonuz demişsiniz. Sizin ilişkide heyecan sorunu var sanırım. Kocanız ilgisiz biri mi?
Bende boyle dusunuyorum. Bir kez geldim dunyaya bunu mu cekmeliyim diyorum. Ama esim olmasa baskasi olsa yine ayni seyler olurdu. Klasik turk aile kavgalari. Turk erkegi iste 3 asagi 5 yukari. Ya bir omur bekar gezmeliyiz sanki. 2 kisilik bir dunya beni boguyor..Bir tane ömrümüz var. Bence mutsuzluk boşanmak için yeterli bir sebep
Aklima geldi bu fikir ama ben sensiz uyuyamam der ne kendi gider ne bir yere yollar.. Halbuki bence iyi gelecek bize biraz uzaklasmak.Biraz birbirinizden uzak kalsanız çözüm olabilir belki. Baktınız olmuyor, hiçbir şey düzelmiyor medenice ayrılırsınız.
Çok güzel söylemişsiniz. Bende onu diyorum. İstediğin gibi olmasa da işin gücün var. Evlenelim diyecek halim yok. Bugün evlenelim demiyorum. Ama ailemi ayaklandırdınız dedeme kadar konuyu aksettirdiniz. Bari bir yüzük takalım insanların içi rahat etsin diyorum. Yok yok yok. Ben ailemle her gün konuşuyorum kavga ediyorum sesimi yükseltiyorum ama ailem arkamda durmuyor. Hele biraz bekle oğlum diyolar diyor. Yahu insan bir telefon açar anneme. X hanım kusura bakmayın bir türlü arayamadık ama şu şu sebeplerden dolayı biraz erken buluyoruz. Çocuklar heveslenmiş ama bizce sınavı atlatsınlar bari, dese anlıcam yani.
Onun haricinde faturaları geç yatırır. Sınavına çalışmazz. Eline diken batsa psikolojim bozuk canım birşey yapmak istemiyor moduna geçer. Ben yapması gerekipte yapmadığı şeyler için kızdığımda da sürekli beni suçlar. Üzerime geliyosun der.
Bugün diyor ki yaşama sevincim kalmadı. Dedim ki esas ben güleryüzlü cıvıl cıvıl bir insandım şimdi kendimi tanıyamıyorum artık istemiyorum seni bitsin vs vs dedim.
Gerçkekten çok doldum.
Bu eski konumdan alinti sanirim. Huyu ayni. Duzelir diye de dusunmedim. Evlenmeye hayat emanet etmeye deger daha onemli huylari var dedim ve evlendim. Duzelecek dusuncesiyle iliskiyi devam ettirenlere de karsiyim zaten. Ama ailesi bizi cok cok yipratti. Baya borclandik dugun zamani. Hala debeleniyoruz. Esim biraz rahat davraniyor o bile beni cildirtiyor. Hem psikolojik olarak hem maddi olarak cok yiprandik ve 1.5 sene de toparlayamadik hala. Bu yuzden iliskimiz bi turlu duzen tutturamadi sanirim. 2 gun iyi 5 gun kotu yuvarlaniyoruz... Dedigim gibi her iliskide olan seyler bunlar belki ama ben kaldiramiyorum ya da evlilige alisamadim artik ne derseniz...Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş.
Evlenince düzelir diye mi düşündünüz?
2016 yılına ait mesajınız.Bu eski konumdan alinti sanirim. Huyu ayni. Duzelir diye de dusunmedim. Evlenmeye hayat emanet etmeye deger daha onemli huylari var dedim ve evlendim. Duzelecek dusuncesiyle iliskiyi devam ettirenlere de karsiyim zaten. Ama ailesi bizi cok cok yipratti. Baya borclandik dugun zamani. Hala debeleniyoruz. Esim biraz rahat davraniyor o bile beni cildirtiyor. Hem psikolojik olarak hem maddi olarak cok yiprandik ve 1.5 sene de toparlayamadik hala. Bu yuzden iliskimiz bi turlu duzen tutturamadi sanirim. 2 gun iyi 5 gun kotu yuvarlaniyoruz... Dedigim gibi her iliskide olan seyler bunlar belki ama ben kaldiramiyorum ya da evlilige alisamadim artik ne derseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?