Siemens yada bosch beyaz eşya tavsiye

Sanırım ayni durumlardayiz bizim vakit baya var simdiden taksite mi girmek yoksa para biriktirip yil sonu mu almak daha mantıklı oda ayri bi konu zaten sen ne dusunuyorsun bu konuda
Bizim daha soz bile yok düşün yani :-D yaza düşünüyoruz kısmet olursa. Ama nişanlandıktan sonra alıp taksit ödemeyi düşünüyoruz. Para biriktirebileceğimizi sanmıyorum. Eğer biriktirebilirseniz o şekilde de olur. Hem nakitte daha çok indirim yapıyorlar demiştin. Size bağlı aslında

Bizimde söz yok aynı şekilde bu yaz düşünüyoruz ama beyaz esyalar kışın daha uygun oluyo ölü sezonda diyorlar ondan ya simdi taksitlle yada yil sonu nakitle herkes farkli bisi soyledikce kafalar çorba oluyo az çok modeller belirlendi kafamda bütçeye göre secicez artık bakalim..

Öncelikle tesekkur ederim sizin çamaşır makinesi bosch diğerleri siemens sanirim baya fazla tutmus sizinki ama için de resimdeki ankastre de varsa normal tabiki fiyat.. Bana kiraci olacaksan evi görmeden fırın-ocak almayin dendi bazi evlerde hazir oluyormus o yüzden onu sona birakmayi düşünüyorum

Aslında nakit ya da taksit kış sezonunda alacaksın. Dediğin gibi fiyatlar daha makul oluyor.

Bizim aldıklarımızın hepsi Bosch canım kullanmadığımdan henüz bilemiyorum ama aklımda hep Bosch vardı o nedenle bu markayı aldım umarım memnun kalırız hepimiz aldıklarımızdan bikaç yerden fiyat almak pazarlık yapmak önemli onun dışında üç aşağı beş yukarı çok fazla değişmiyor fiyatlar bence

Umarim memnun kalirsiniz aldiklarinizdan güzel gunlerde kullanin benim ilk tercihim siemens olucak galiba modelleri belirledim butcemize hangisi uyarsa artik bizde para biriktirip yil sonu nakit almaya karar verdik teşekkürler ilginiz için

ben de siemens düşünmeye başladım yeni bakıyorum beyaz eşyaları ocağıda belirleyeceğim ama en son bırakacağım kiralanan evin durumuna göre.. hangi modelleri belirledin cnm yazabilir misin

ben de siemens düşünmeye başladım yeni bakıyorum beyaz eşyaları ocağıda belirleyeceğim ama en son bırakacağım kiralanan evin durumuna göre.. hangi modelleri belirledin cnm yazabilir misin
O zamana kadar fikrim degisirmi bilmiyorum canim ama kafamdaki modeller simdilik şunlar hem butceme uysun hem inox olsun hem de Enerji tasartufu olsun diyosan iq500 serilerine bakmani öneririm
BUZDOLABI kg56naı30n
BULAŞIK MAKINESI SN26L881TR yada SN26M832TR
ÇAMAŞIR MAKINESI WM12T460TR bunlara peşin 6000 gibi bi rakam çıkarılmıştı şubat ayında ocağa hiç bakmadim canım

cnm senin bulaşık makinesinde iç kısmı plastik mi çelik mi ben çelik istemiştim de bana sn 26 m 832 yi önerdi adam hafta sonu.. ben daha az proğramlı istedim içi çelik olan da en az 6 proğramdan başlıyormuş.
buzdolabı kg56naı30n ve kg56naı40n a baktım 40 olan daha tasarruflu a+++ özelliğinde tek fark o...
çamaşır makinesi de WM 14W 56X TR gibi birşeydi.. birde netten satan yerlere baktım 3 üründe bile nerdeyse 1.5-2 bin fark ediyor ama netten beyaz eşya alınır mı bilmiyorum.. bizim arkadaş bulaşık makinesi mi bir beyaz eşyasını aldı şimdilik memnun zaten servis gelip kuruyormuş.

Canim bulaşık makinesinde benimde ilk tercihim senin soyledigin modeldi zaten ama butceye gore digeri olabilir Şimdi digerini hatirlamiyorum açıkçası çelik miydi ben biraz a+++ olayina guvenemiyorum arastirirken okuduğum yorumlarda sudan kisicam elektrikten kisicam derken performansta düşebiliyor Ayni cihazlar ne kadar akıllı olursa o kadar hassas olmalari gibi ayni sekilde bi kaç bayi dolansan onlar zaten belli modelleri öneriyorlar Her zaman en iyisi en ust model olmuyor malesefki Internet ten çok alisveris yaparim ama beyaz esya olayinda pek guvenemiyorum daha önce iade edilmis tamir gorulmus ürün olma ihtimali var yani spot urun Birde beyaz esyada nerde üretildiği durumu var internetten aldiginda bunu tercih edemiyorsun Genelde alman üretim olanlar tercih ediliyor çünkü almanlarin standartlari daha yüksek daha fazla denetimden geciriyorlar vs. bence biraz bayi gezmek lazım Toplu alimda ve peşin parayla yine indirim olabiliyo özellikle kış aylari ölü sezon oldugundan daha pazarlığa açık oluyorlar

kış aylarını kaçırdık maalesef nişanlımda düğün öncesi alalım derdinde bakalım nasıl olacak.evet benimde belli kriterlerim var.A+++ olayı tammaen enerji tüketimi ile alakalı performansla alakalı bir durum değil zaten tüketilen enerji değerine de bakmalı nadir de olsa A++ ın A+++ den daha az enerji çektiği modellerde gördüm şaşırmıştım. ben tüketim değerine bakıyorum o yuzden...
mali konuda bizde kısmamız gerekebilir bakalım nasıl olacak.

En nihayetinde beyaz eşya birazda şans işi Ben A+++ larin ne olduğunu biliyorum zaten Benim söylediğim sikayet sitelerine bakarsaniz enerji tuketimi az olan ürünlerde performans sorunu yasadiklarinda servislerin verdiği cevaplarin bu yönde olmasiydi Benim acelem yok nişanlı olmadigim için kışı bekliycez Umarim sizinde gönlünuze göre olur..

anladım cnm şikayet sitelerine bakmadım ama dediğin gibi teknik servisleri bir arayıp bilgi almalı

Merhaba, bu ürünleri kullanmaya başladınız mı memnun musunuz acaba?

Kızlar bu yazdığınız modellerden hangilerini tercih ettiniz acaba tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…