14 tane ayet canım bunlar.her seferinde aynı cümleyle niyet ediyosun.1 ayeti okuyup secde ediyorun kalkıp selam veriyosun.diğerlerini aynı bu şekilde yapıyosun.ayetleri ezberleyebirsinde istersen görebileceğin göz hizasına koyup kitaptanda okuyabilirsin. ben öyle yapıyorum.inşallah kabul olur.inşallah bende doğru tarif etmişimdir.cnm özel bir duası var mı ben hiç yapmadım
21 tanemı oknuyor meryem suresı 21 farklı kısıye
FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS 3
YONCA 2
10 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur
bende şimdi çıkıp 2.yi bitireyim inşallah
yoncacım bizim değerleri yükselten şeyler önce proxeed şimdi argimax e vitamini c vitamini kore ginseng corex yeni aldık ara ara b vitamini omega 3 kızlar bebe aspirini almaya başladım eşimede 2 günde bir veriyorum yarın dr soracağım bazen onada folikasit veriyorum hurma ceviz keçiboynuzu süt yumurta yoğurt keçiboynuzutozu yeşil çayı
inşalla aşkım.bu arada ben de birazdan 2 tane okuyacağım.bir önceki gün de 1 adet okumuştum bugün itibariyle arunacııııma 3 ekle sen.sonraki günler de allah kerim.
3 de benden 10 :)
kızlar ben şimdi geldim eve, okumaya geçiyorum.öptüm sizleri..
tabi ki. ay hoca gibi oldum hee evde beni bir görseniz:) eşim bile şoktadır kesin :))ohhh maşallah ,süpersin valla ,dualarında banada dua edermisin şu başağrılarım geçsin çok zor böyle migrenle yyaşamak,öptüm canım iyigeceler
anaaa maşallah diyorum yavrumsana.ben şimdi herkes adına Tekvir suresini okumaya çalışıyorum , bunu da günde 7 kez okumak lazımmış dilekler için dualarımızınkabulu için.Rabbim kabul eder inşallah.canımcım ben 2 kere dada okudum benim toplam 4 oldu:)
yarında devam edicem arunacım için ...Allahım kabul etsin inşallah...
melish canım merhaba, listeye ben de katılmak istiyorum beni yönlendirir misin. Kimin için okumam gerekiyor bu akşam eve gidince 1 tane okurum, regli olmam yakın yarın da ona göre söylerim. Listenize beni de ekleyin. Tüp bebeğe başladım. 1. Deneme. Morfoloji problemimiz var.
Bitanem ben şuanda daha iğnelerimi yapıyorum transfere daha var yani.
merhaba canlarım canım arkadaşlarım sizden ayrı kalalı 11 gün geçmiş.inannın hiç fırsat bulamadım gelemedim yanınıza...eşim yeni işyeri açtı...gece gündüz ordayız..o kadar yorgun oluyorumki eşim pc ye geçince bende yatağa kendimi zor atıyorum..sahurda bile çok zor kalkıyorum.çok perişan durumdayız anlıcanız kızlar...
neyse size bugün müjdeli bi haber veriyim...eşimin genetik test sonucu belli oldu.az önce yolda eve gelirken erdal bey aradı sonuçların temiz olduğunu söyledi..kızlar inanlılmaz sevindim..yarın da Bülent hocadan gün alıp ameliyat için başlıcaz hazırlıklara..gerçi eşim ramazandan sonra olsun diyo bakaılm eve gelince bidaha konuşucam.......ALLAHIM inşallah m.tesede de sperm bulunur...kızlar hepinizi çooook seviyorum...sizin dualarınızın da sayesinde iyi olucak herşey...Rabbim hepimizi sevindirsin..
canımsınız yaaa,,,yadem yemin ederim seninde aramızda olmana çok sevindim
çok teşekkür ederim hepinize kızlar...
inşallah bitanem .....
sağol canım,neler yapmadım kidün aktardan naneli bir şey aldım onunla masaj yaptım,bu arada gözme felanda bulaştırdım :)) baş ağrısı + göz yanamsı birlikte oldu,bu sabahta biraz vardı ama çok şükür şu an biraz iyiyim
FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS
YONCA
arkadaşlar benim sayı olarak toparladıklarım yukarıda,sizlerde okudukça bu mesaja cevap yazarsanız sayıları eklerim,ben şimdi gidip namazımı kılıp sonrada söz verdiğim gibi 2 meryem suresi okuyayım,ilerleyen saatlerde görüşürüz inşallah
arkadaşlar biz keciboynuzu ve nohut kürünü tamamlamak üzereyiz şimdi incir kürüne başlayalım diyorum ama bide sogan kürü .bunlarun nasıl yapıldığı her sitede farklı yazıyor bunları yapan varmı nasıl yapayım?
günaydın kızlar nasılsınız
kizlar benim aldigim ürünlerin yaninda yetkili bana birde kurler önerdi..yaninda bunlari da yaparsan cok faydali olur dedi..
1. kür incir kürü yani bildigimiz
2. kür havuc kürü 72 gun boyunca 1 bardak taze SIKILMIS havuc suyuna 1 tatli kasigi zeytin yagi konulup icilir..
3.kür keci boynuzu kürü, hareketli sperm sayisini ve kalitesini artirici ve de erkeklerde iktidarsizliga karsi kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak atiniz.agzi kapali olarak hafif ateste 3 dk. kaynatiniz..kaynadiktan sonra ocagin altini kapatiniz,ve 20 dk. dinlendiriniz..sonra keci boynuzu parcalarini cikartin.dinlendikten sonra....yarisini sabah ac karina,,diger yarisini da aksam yatarken iciriniz...
bu uygulama 1 hafta boyunca hergun,,,bir haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yatmadan once 1 su bardagi icilecek...
4. olarakta hergun 1 litre princsiz sebze corbasi tüketilsin diyor....oradaki yetkili bey bana bunlari önerdi bende sizle paylasmak istedim....sifanin nerden gelecegini bilemeyiz,,insallah bizlere de faydasi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?