şimdi ben pekmezle aynı anda nohutu da yapsam bişi olurmu ki.bide nohut tam olarak sadece sayıyımı artırıyo yoksa kaliteyi yani morfolojiyde düzeltiyomu
FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 4
BAHARB 1
YADE 3
18 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur
morfolojiye etkisi varmı bilmiyorum,aynı anda yapsan birşey zararı olacağını sanmıyorum ,belki nohut biraz gaz yapar :)))
bende neden cvp vermiyon die yazmıştım düzelteyim hemenballı karışım aktarmı yapyıo fiyatı ne kadar başka neler var içinde.nohut suyuyla pekmezi aynı anda yapmayım mı yani ben şimdi zararı olur mu
Pycnnogenol 60 Kapsül diye bi kapsül varmış morfoloji için duydunuz mu.
1 tane de ben okuyum.çok yavaş okumasam 2 yi de alırdım ama baya yavaşım.zamanı varmı bitmesi için şu güne diye
aşkolsun cevap vermez olurmuyum,her akşam gelince bıraktığım yerden okumaya başlıyorum ve elimden geldiğince tüm arkadaşlara cevap vermeye çalışıyorum,dün biraz fazla şeyler yazılmış senin yazdığını yeni görmüştüm :))
ballı karışımı aktara yaptırıyorum,nişantaşında, 2 kavanoz bal kullanıyor sanırım iki kavanozu 900 gr felan geliyor,içine sperm artırıcı ne varsa katıyor :)) ben sürekli gittiğim için 350 tlye yaptırıyorum ama sanırım başka gidenlerede o fiyata yapıyordur da bana indirim yaptığını söylüyordur :))
daha önce dediğim gibi pekmezle nohutun bir zararı olacağını sanmıyorum,benim eşime yedirdiklerimi okumuşsun galiba çok şükür bir zararı olmadı,bir kaç gün dene baktın şikayet ediyor başka bir kür denersin,eşlerimizin bu tarz şeylere alışmaları biraz uzun sürebiliyor
şimdi ben pekmezle aynı anda nohutu da yapsam bişi olurmu ki.bide nohut tam olarak sadece sayıyımı artırıyo yoksa kaliteyi yani morfolojiyde düzeltiyomu
venvar sımdı sız dogalmı denıorsunuz tupemı gececeksınız ?
fundammmmmmmmm olur tabı vucudun c vıtamınınede ıhtıyacı var
canım merhaba senin moralini bozmak istemem ama sadece şunu söyleyim bende bu morfolojı illeti yüzünden 3 senedir anne olamıyorum hemde morfolojı 0 ciddi problem bizde nerelere gittik neler yaptık keçiboynuzu kürleri çerezler yemişler ne bileyim pekmezler proxses plus 8 ay kullandı bi dünya ilaç her spermıoğram testi sonucu morfolojı 0 değişmedi sonra ankarada bi dr gittik bize dediki biz erkek infertilitesinin nedenini bilmiyoruz ki ilacını verelim bütün bu ilaçlar yalnızca psikolojık (beyin bi hormon salgılayabilirmiş ve bi nebze düzelir diyeymiş) en sonunda canım baktım bi dünya masraf manevi çöküntü tüp bebek yaptırmaya karar verdik aslında tüp bebek de değil mikroenjeksiyon ilk denemem canım değerim biraz düşük ama olsun gebeyim tabi bilemem düşük riski yüksek değerin yükselmesi lazım felan ama en azından içimde taşıdığımı biliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inş kucaklarımız boş kalmasın:87::87:
ben kaçıyorum namaz kılıp 1 tane meryem surasi okumaya çalışıcam,sonrada yemek hazırlıcam,
arunayı çok merak ediyorum acaba doktorda ne yaptı ????
inşallah iyi geçmiştir doktoru ben önermiştim :44:
yemekten sonra gelmeye çalışıcam öpüyorummmmm
tabi ki. ay hoca gibi oldum hee evde beni bir görseniz:) eşim bile şoktadır kesin :))
anaaa maşallah diyorum yavrumsana.ben şimdi herkes adına Tekvir suresini okumaya çalışıyorum , bunu da günde 7 kez okumak lazımmış dilekler için dualarımızınkabulu için.Rabbim kabul eder inşallah.
Canım hoşgeldin.Birkaç foruma yazdım ancak gelen pek olmadı orda yapılmaktan yanalar anladığım kadarıyla.Şimdi 41 gün her gün birerdefaya mahsus okunması gerekiyor diye netten araştırdım ama ben 21 diyeduydum çevremden.Artık daha fazla da okusak bizim karımıza.sınırlamamak lazım . Tamam listeyi fundam yapıyor ekler o seni akşama.nekadar okumak istersen kabulumüz.Hoşgeldin canım tekrar dualarımıza.
Bahar transferin oldu mu ben mi kacırdım yoksa ? hayırlısı olsun.arunadan sonra sırasana gelsin o zaman :)
Bu arada haftaya eşimin tahlil günü ya öf şimdiden bana sıkıntılar bastı..
kızlar fundamın bahsettiği dr gittim çok kötüydüm ama en küçük plastik alet kullanıldı smearda yapılmadı çok kolay geçti ben sinirden ağladım yumurta takibine başlattı dr 13.gününde gittim 1 yumurtam gelişmiş bir sorun yok dedi ben hiçbirşey sormadım yumurta takibi ilaçsız yapıyorum eve yeni geldim eşimde 1 tane okuyor galiba benim bitmiş oldu Allah razı olsun hepinizden şimdi sırada kim var sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?