ben kaçıyorum namaz kılıp 1 tane meryem surasi okumaya çalışıcam,sonrada yemek hazırlıcam,
arunayı çok merak ediyorum acaba doktorda ne yaptı ????
inşallah iyi geçmiştir doktoru ben önermiştim :44:
yemekten sonra gelmeye çalışıcam öpüyorummmmm
CANIM BENİM YAAA..çoook geçmiş olsun atlattın bak çok şükür tatlım...bundan sonrası daha kolay olacak Allahın izniyle...
14 tane ayet canım bunlar.her seferinde aynı cümleyle niyet ediyosun.1 ayeti okuyup secde ediyorun kalkıp selam veriyosun.diğerlerini aynı bu şekilde yapıyosun.ayetleri ezberleyebirsinde istersen görebileceğin göz hizasına koyup kitaptanda okuyabilirsin. ben öyle yapıyorum.inşallah kabul olur.inşallah bende doğru tarif etmişimdir.
ben söz verdiğim 2 meryem suresini senin için okudum.rabbim kabul etsin.
kızlar iftar yaklaşıyo yemeğe daha başlayamadım...şimdi çıkıyorum...kızlar yazılarınıza cvp veremedim maalesef ama iftardan sonra inşallah gelirim...kusuruma bakmayın ,fırsat bulur bulmaz cevaplıcam öpüyorum hepinizi...
melish canım merhaba, listeye ben de katılmak istiyorum beni yönlendirir misin. Kimin için okumam gerekiyor bu akşam eve gidince 1 tane okurum, regli olmam yakın yarın da ona göre söylerim. Listenize beni de ekleyin. Tüp bebeğe başladım. 1. Deneme. Morfoloji problemimiz var.
aruna sendne sonra kime okunacak bilgin varmı ben her arkadaşa 1 tane okumayı düşünüyorumda.bi yandanda kendime okuyorum çünkü
sayısı 2 mılyon olan arkadasım vardı
hc cıkıordu
bır akatara gtmıs ıstanbulda
adam demıskı sıfır bıle olsaynız bunu 3 ay kullanın spermlerınızde duzelecek
hamılede kalacaksın
nıce tup bebekte negatf olanlar vardı ıctı hamıle kaldı demıs
awwe cemrenın tırıbulus macunu 33 lıra
2 mılyondan 1 ayda 18 mılyona cıkmıs
ılk defa böle br rakam grduk dedı
harakettede faydası olmus onlara
benim gittiğim aktarda keşke hemen ilaç almasaydınız demişti,ama eşim hala Kaan hocanın verdiği ilaçlarada devam ediyor,
AWE cemrenin kavun çekirdeği yağını kullanıyor eşim,
akşam ve sabahta demir dikeni (tribulus ) çayı içiyor
bizde inşallah kaliteli ve yüksek rakamları görürüz,bu tarz haberleri okudukça moralim yükseliyor,eşimede okuyorum oda mutlu oluyor :))
canım merhaba senin moralini bozmak istemem ama sadece şunu söyleyim bende bu morfolojı illeti yüzünden 3 senedir anne olamıyorum hemde morfolojı 0 ciddi problem bizde nerelere gittik neler yaptık keçiboynuzu kürleri çerezler yemişler ne bileyim pekmezler proxses plus 8 ay kullandı bi dünya ilaç her spermıoğram testi sonucu morfolojı 0 değişmedi sonra ankarada bi dr gittik bize dediki biz erkek infertilitesinin nedenini bilmiyoruz ki ilacını verelim bütün bu ilaçlar yalnızca psikolojık (beyin bi hormon salgılayabilirmiş ve bi nebze düzelir diyeymiş) en sonunda canım baktım bi dünya masraf manevi çöküntü tüp bebek yaptırmaya karar verdik aslında tüp bebek de değil mikroenjeksiyon ilk denemem canım değerim biraz düşük ama olsun gebeyim tabi bilemem düşük riski yüksek değerin yükselmesi lazım felan ama en azından içimde taşıdığımı biliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inş kucaklarımız boş kalmasın:87::87:
hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun ınsllahhhhhhhhh
selam kızlar...erken geldik bugün...işlerimiz baskıdan gelmediği için bi kaç gün erken gelicez:)
fundacım aruna için gelir gelmez 1 meryem suresi daha okudum...20 mi oldu?1 kaldı o zaman.isterseniz onuda ben okuyum iftardan sonra?
evet tatlım bende merak ediyorum...
senin tavsiyelerin işe yarıyo arkadaşım sen hiiiiç tasalanma ...
inşallah Arunamda memnun kalmıştır..
kızlar fundamın bahsettiği dr gittim çok kötüydüm ama en küçük plastik alet kullanıldı smearda yapılmadı çok kolay geçti ben sinirden ağladım yumurta takibine başlattı dr 13.gününde gittim 1 yumurtam gelişmiş bir sorun yok dedi ben hiçbirşey sormadım yumurta takibi ilaçsız yapıyorum eve yeni geldim eşimde 1 tane okuyor galiba benim bitmiş oldu Allah razı olsun hepinizden şimdi sırada kim var sizleri çok seviyorum
cnm arkadaşım iyi bir dr aynen senin dediğin gibi oldu bitti mi dedim anlamadım ama infertiti konusunda nsl bilmiyorum bir tanıdığım ünlü bir dr gitmiş sen anne olamazsın demiş 40 yaşında ikinci çocuk için o da başka bir dr gitmiş hamile amerikan has ama kadın infertitisi kadın infertitisi daha kolay çözümleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?