Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm arkadaşım iyi bir dr aynen senin dediğin gibi oldu bitti mi dedim anlamadım ama infertiti konusunda nsl bilmiyorum bir tanıdığım ünlü bir dr gitmiş sen anne olamazsın demiş 40 yaşında ikinci çocuk için o da başka bir dr gitmiş hamile amerikan has ama kadın infertitisi kadın infertitisi daha kolay çözümleri

CANIM BENİM YAAA..çoook geçmiş olsun atlattın bak çok şükür tatlım...bundan sonrası daha kolay olacak Allahın izniyle...

inşallah yoncam kendime başarma hediyesi ayakkabı etek filan aldım eşim her dr gitmemizde olacaksa yandık dedi yarın 10 randevum var dedim

kızlar iftar yaklaşıyo yemeğe daha başlayamadım...şimdi çıkıyorum...kızlar yazılarınıza cvp veremedim maalesef ama iftardan sonra inşallah gelirim...kusuruma bakmayın ,fırsat bulur bulmaz cevaplıcam öpüyorum hepinizi...

cnm çok teşekkür ederim

cnm sana ve tüm kızlara hayırlı iftarlar inşallah Rabbim oruçlarımızı kabul eyler

aruna sendne sonra kime okunacak bilgin varmı ben her arkadaşa 1 tane okumayı düşünüyorumda.bi yandanda kendime okuyorum çünkü

cnm inşallah hayırlısıyla olursun

benim gittiğim aktarda keşke hemen ilaç almasaydınız demişti,ama eşim hala Kaan hocanın verdiği ilaçlarada devam ediyor,
AWE cemrenin kavun çekirdeği yağını kullanıyor eşim,
akşam ve sabahta demir dikeni (tribulus ) çayı içiyor
bizde inşallah kaliteli ve yüksek rakamları görürüz,bu tarz haberleri okudukça moralim yükseliyor,eşimede okuyorum oda mutlu oluyor :))

FUNDA 3
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 4
BAHARB 1
YADE 3
VEN_HAR 1

20 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur

bir tane daha okudum :))

ne zamn test yaptıracaksınız
ınsallah yukselır canımmmm
en azından 1 mılyon olsun ınsallahhhhh
saglıklı olsun tup bebekte

Merhabalar ilayda,sizedegeçmiş olsun,inşallah bebeğin sana ve hayata sımsıkı tutunur,sizler için hayırlı bir evlat olmasını dilerim,
burdaki arkadaşların çoğu tüp bebek ihtimalini kabullenmiş durumda,sadece çabamız daha çok ve kaliteli spermler elde etmek,bence umutsuzluğa kapılmayalım,önemli olan bebişlerimize kavuşmek,inşallah tedavilerimizin sonucu doğal yolla kavuşuruz ama normal yolla olmasa bile,tüp olabilir,mikroenjeksiyon olabilir fark etmez bence,hatta iyi yönden bakarsak ikiz şansımız artar :))

bebişin gelişimi ile ilgili bilgi verirsen sevinirim,

kızlar şimdi bir arkadaşımın hamiş haberini aldım ilk denemede tüp kız 34 genç kızlığından beri pko erkek 45 ilk eşinden de çocuğu olmamış şuan yurt dışında tatildeler geldiğinde dr ismi herşeyi öğrenirim yazarım

zaten tekstilcinin işi ya kumaş beklemektir,ya baskı,yada aksesuar mutlaka beklenecek birşey vardır :)))

FUNDA 3
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA 2
MELİS 3
YONCA 5
BAHARB 1
YADE 3
VEN_HAR 1

21 adet bitti rabbim inşallah kabul eder,sonunada hacet duası ekliyeyim dedim :))

http://www.edubilim.com/forum/hacet...i_dilek_duasi_buyuk_hacet_duasi-t12493.0.html

Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.

Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir.”

aruna için 21 adet meryem suresini allahın izniyle tamamladık,şimdi sıra BAHARB de,

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,memnun kalmana çok sevindim, Şule Selman gerçekten muayene ederken çok iyiydi,inşallah yumurta takibinizin sonunda bu ay bebişinize kavuşursunuz,

bu arada sizin için olan 21 meryem suresini bitirdik,bundan sonra okuyacaklarınızı baharb için, eşinede maşallah ne güzel o da okuyormuş

canım senin eşinin değerleri çok şükür iyileşmişti,seninde 1 tane yumurtan sorunsuz demedimi doktor sen neden infertitiyi araştırıyorsun ki artık,biraz kendini rahat bırak,bitkisellere felan devam et ve bebek için denemelere başla,moral bozucu şeyler düşünme şimdi , olacak inşallah :))

Baharb arkadaşımıza okuyacağız demek.
Sanırım kendi tüp bebek aşamasında, bu gece eyüp sultan hazretlerinin huzUrunda hem kendim için hem onun için Meryem suresini okuyacağım.
Rabbim tez elden dualarımızı kabul eyler İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…