Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben bu akşam hacet namazıda kılayım mı

ne zamn test yaptıracaksınız
ınsallah yukselır canımmmm
en azından 1 mılyon olsun ınsallahhhhh
saglıklı olsun tup bebekte

sanırım 10 eylülde test yaptırabilicez,inşallah değerler düzelmiştir,eşime burdaki mucize artışları okuyorum çok seviniyor, o da kendi rekorunu kırmayı umuyor :)) tutturmuş 20 milyon diye,bugünlerde gerçekten çok dikkat ediyor,ben hastayken çayını felan hazırlayamamıştım hepsini kendi hazırlayıp yedi ve içti,rabbim inşallah gönlüne göre verir

o birde hızlı okuyor kuran okumayı bildiği için ama pek vakti yok şimdi teravihde yarın dr gelince okumaya başlarım bahar için yarın seminere gideceğim alternatif tıpla ilgili bakalım bizinle ilgili birşey varmı şimdi bir arkadaşımın kardeşi infertiti tedavisi görüyormuş memorilda rabbim arkaarkaya dr isimleri gönderiyor erkek infertitisi onlarda ne kullanıyor sorup öğreneceğim

aRKADAŞLAR BEN NETTE OKUDUĞUM KADARIYLE MERYEM SURESİ 41 TANE OKUNUYOR.
ve buda fakirliktne kurtulmak için deniyor.
Ama bebek içinde okunuyormuş.Peki 21 sayısını nerden duydunuz?

inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alıp büyütürler,darısı başımıza :))

cnm benim inşallah senin gibi eşi olduktan sonra tabiki rekor kıracak

oooo bahar çok şanslıymış o zaman yeni listeye senin okuduğunla başlıyoruz :))
inşallah dediğin gibi tez elden bebişlerimize kavuşuruz

doğru diyorsun tatlım inşallah hepimiz bugün sırada hamişler vardı ah dedim tabi maşallah dedim işte kızlar bütün kızlar toplandık hamiş kaldık

iyi olur ne kadar çok bilgi olursa o kadar iyi,bebişlerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz :)

aRKADAŞLAR BEN NETTE OKUDUĞUM KADARIYLE MERYEM SURESİ 41 TANE OKUNUYOR.
ve buda fakirliktne kurtulmak için deniyor.
Ama bebek içinde okunuyormuş.Peki 21 sayısını nerden duydunuz?

melishten duyduk :)) gelince ona sorarız bakalım o nerden duymuş ,21 olsada kabul olur herhalde hiç okumamaktan iyidir

doğru diyorsun tatlım inşallah hepimiz bugün sırada hamişler vardı ah dedim tabi maşallah dedim işte kızlar bütün kızlar toplandık hamiş kaldık

hadi bakalım ,bugün en büyük adımlardan birini attın,inşallah sende o hamillelerle birlikte hamile olarak o sırada olursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…