ekinim oralarda bizide zikret bende gelmek istiyorum seninle:84::benide al:85:
eşim 1 tane okudu ben okuyamadım yasin adaklarım vardı onları okudum
Hepinizin adını ayrı ayrı zikretmek için 2 topikteki tüm arkadaşlarımın olduğu bir liste oluşturuyorum canım.
Etmezmiyim hepimize dua edeceğim ..
arkadaşlar ben kaçıyorum,malum gece birkaç kez kalktığım için uykumu alamıyorum
hepinize iyigeceler
aşkım ya ne demekmelishcim sen ne süper birisisin ...vallahi maşallah,bende şimdi tilavet sedesini araştırıyordum,sanırım meryem suresi 58. ayette yapmamız gerekiyor,ben daha önce birkez senin için okumuştum ,iki kezde aruna iiçin bu akşam 3 tane yapayım,
yapmak isteyen diğer arkadaşlardan benim gibi bilmeyenler varsa diye aşağıdaki sayfayı ekliyorum
Tilavet secdesi .:.: www.dinimizislam.com :.:.
dua ettim sana yavru..şu kızın başağrıları geçsin dedim :)) tütütütü !çok şükür hayatım bugün daha iyiyim,3 gün boyunca ağrı beni çok yordu,Allaha şükürler olsun ki geçici birşey
canımbenimmcanım melisim ..valla bu hevesle ,şevkle devam edicam Allah kısmet ederse tüüüüm arkadaşlarım için okucam canlarım...
sanada maşallah senin de sayende güzelliklerini,hikmetlerini,mucizelerinide öğreniyoruz duaların...ne güzel...
önceki yazılarımda da bunu belirtmiştim 41 sayısını.ya herkes bir şeyler yazmış.Ben de çevremdeki bir teyzeden duydum :) ayy ne bilem hiç okumamaktan iyidir.yanlış yönlendirmeyim ama en azından biz kendimize bol bol okuruz yarısını paylaşmak da güzel değil mi ama.çok kişi var ve herkes dua bekler :)) sayıya takılmayalım ne kadar okunsa kardır.melishten duyduk :)) gelince ona sorarız bakalım o nerden duymuş ,21 olsada kabul olur herhalde hiç okumamaktan iyidir
arkadaşlar ben kaçıyorum,malum gece birkaç kez kalktığım için uykumu alamıyorum
hepinize iyigeceler
sanırım 10 eylülde test yaptırabilicez,inşallah değerler düzelmiştir,eşime burdaki mucize artışları okuyorum çok seviniyor, o da kendi rekorunu kırmayı umuyor :)) tutturmuş 20 milyon diye,bugünlerde gerçekten çok dikkat ediyor,ben hastayken çayını felan hazırlayamamıştım hepsini kendi hazırlayıp yedi ve içti,rabbim inşallah gönlüne göre verir
kızlar bir haftadır giremiyorum internetin azizliğine uğradıkneyse ki artık geldim biraz okuyayım ben yokken neler olmuş diye ama okuyamadım çoook uzun.var mı iyi haber dua falan okunuyo galiba nasıl oluyor bebekler beni de alııın
bu arada kızlar eşimle emre beye gittik.maalesef yine sperm çıkmadı genetik test istedi emre bey.herşey buna bağlı eğer kötü çıkarsa Allah korusun teseye gerek kalmaz dedi.çok korkuyorum yaemre bey konuşurken boğazımda bişey düğümlendi kaldı.kaç gündür aklımdan çıkmıyor.Allah ayrdımcımız olsun.İnşallah sizlerde iyi haberler vardır canlarım
zaten tekstilcinin işi ya kumaş beklemektir,ya baskı,yada aksesuar mutlaka beklenecek birşey vardır :)))
canim benim ya ne kadar sevindim inanamassin.artik mutlu haberleri almaya basladik insallah bundan sonra hep böyle devam edecek...sen artik herseyi pozitif düsün sakin aklina olumsuz seyler getirme ve m.tese de sperm bulunsun...butun dualarimiz seninle yoncam..allahin izniyle hersey guzel olacak canim kardesim...yeni isinizde hayirli ugurlu olsun insallah...bizde seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzz..
ankara başkent üniversitesi.
senin eşin ne versen yiyen içen bi tip galibabenimki yeni yeni pekmezle başladı artık anladı işin ciddiyetini yeni öğrendi daha doğrusu.hala mırın kırın ediyo gibi ama yemzeler bu sefer.sen bana da bi kür planı çıkarsana funda
kime ameliyat olcaksınız cnm siz.ve ücreti ne kadar.bizde ameliyat tarihi belli dğeil ama bende bişiler yapayım ameliyattan önce
kızlar bir haftadır giremiyorum internetin azizliğine uğradıkneyse ki artık geldim biraz okuyayım ben yokken neler olmuş diye ama okuyamadım çoook uzun.var mı iyi haber dua falan okunuyo galiba nasıl oluyor bebekler beni de alııın
bu arada kızlar eşimle emre beye gittik.maalesef yine sperm çıkmadı genetik test istedi emre bey.herşey buna bağlı eğer kötü çıkarsa Allah korusun teseye gerek kalmaz dedi.çok korkuyorum yaemre bey konuşurken boğazımda bişey düğümlendi kaldı.kaç gündür aklımdan çıkmıyor.Allah ayrdımcımız olsun.İnşallah sizlerde iyi haberler vardır canlarım
aşkım ya ne demek
dua ettim sana yavru..şu kızın başağrıları geçsin dedim :)) tütütütü !
canımbenimm
önceki yazılarımda da bunu belirtmiştim 41 sayısını.ya herkes bir şeyler yazmış.Ben de çevremdeki bir teyzeden duydum :) ayy ne bilem hiç okumamaktan iyidir.yanlış yönlendirmeyim ama en azından biz kendimize bol bol okuruz yarısını paylaşmak da güzel değil mi ama.çok kişi var ve herkes dua bekler :)) sayıya takılmayalım ne kadar okunsa kardır.
iyi akşamlar kızlar.Benim de moralim bozzuk..annecim ile babacımdaydım bugün eşim daha sonra geldi.tabi konu bebeğe geldi ben tutamadım kendimi ağlaaaaaa ağla, doldum yani.annem kızım üzülme sakın napalım canın sağolsun dedi.olmazsa olmaz dedi.ama dedim ben anne olmak istiyorum benim de yavrum olsa kokusunu hissetsem , o da benimle birlikte ağladı.babam da şahit oldu tabi.o da öylee bir yandan.benim ailem eşimi çok seviyor , kızım eşin çok iyi olur dediler durdular bana.ben bazen düşünüyorum eğer ki sorun bende olsa eşimin ailesi ne der.üzgünlüğüm tarifsiz beni en çok anlayan sizsiniz....... bunu biliyorum.bugün belki de üzülmem hastaneyi aramamla başladı.hemşireyle görüştüm.sanırım mucizelere ihtiyacım var .bana da dua edin olur mu.çok üzgünüm çokk ağlamamı hala kesemiyorum
canım benim sizle buluşmak için iftardan sonra diyorumama gelemiyorumki...oturuyo benimki yapışıyo koltuğa...yalvarıyorum yakarıyorum nafile:)o yatınca girebilirmişim ...ancak bu saatlerde yazabiliyorum o yüzden
ay canım yaaa...valla aynen öyle...eşimin sayesindebende tekstilci oldum çıktım:)
artık işlere ürün demiyomurum mesela...yakında makinayada oturucam fundam onada az kaldı...
gülüm sayfalarımızda maaşallah çok hızlı ilerliyo,...takip edebildiğim kadarıyla edicem...
hayatım bugün sabah iviyi aradım ben...natali hn dönmüş izinden,,bayramdansonra bülent beyden randevu almak istiyoruz dedim.eylülün ya ilk yada 2.haftası alabiliriz dedim oda dediki o zaman adet gününüze denk getirelim vakit kaybetmemiş olurz yumurta işlemi sizdede başlamış olur dedi...ikinizide aynı anda hazırlamış oluruz dedi..yani ben adetimden 1 kaç gün önce arıycam o randevuyu ayarlıcak..ondan sonraki gündede ben ve eşim hazırlanacak...
merhabalar baharb :)
listeye seni ekliyorum,sanırım dün birtane okudun,bugünde okursan bana mesaj at listeyi düzenlerim
inşallah ilk denemende bebişine kavuşursun,sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın,
arkadaşım inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun .....Bende elimden geldiğince okurum sanada baharcım...
inşallah tüm yüreklilikle ,içtenlikle okunan dualarımızın ve mübarek ayların hürmetine RABBİM KABUL BUYURSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?