Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[/QUOTE]

kızlar dualra bende katılacağım ama köyde olduğum çin okuyamıyorum evime dönünce inşş bende okuyacağım [/QUOTE]

tamam canım ,

alla alla neden insanları böyle uğraştırırlar ki anlamam,tecrübe diye birşey var,mesela bana işimle ilgili bir şey geldiğinde baştan söylüyorum bakın bu böyle olmaz vs..vs... doktorlarda aslında gayet net biliyorlar ama neden insanı uğraştırırlar anlamıyorum,,Allah akıl fikir versin hem onlar için zaman kaybı hemde tedavi olanlar için zaman kaybı,

Rabbim gerçekten hepimizin yardımcısı olsun,paramızın bereketini katsın,inşallah bu harcamaların sonunda bebeklerimize kavuşuruzda tekrar baştan aynı masraflarla uğraşmayız

bebeğim görmedim yaaa kusura bakma köydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
senin bu yaşta nette ne işin olabiliri biz genciz diyorlarrr
böyle olunca bende her şeyi kaçırıyorum

senin yeğenlerde çok komik :))) gerçekten çocuklar büyüklerin bilgisyarla uğraşmalarını anlamıyorlar

bu karışım parkeler içinmi??birde ne miktarlarda karıştırdınız??
akşam için size afiyet olsun,teyzenlere selamlar :))

merhaba kızlar bende duaya katılacağım .bugün bir tane okudum hafta içinde süreyi tekrar okumaya çalışacağım.bu arada secde ayetini hatırlatan arkadaşada teşekkür ederim gözümden kaçabilirdi.

ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 3

16 oldu :)

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım düşünmen bile yeter. lütfen rahat ol.
benim eşimde bırakın spermi, başlangıç hücresi bile yok
aalh acil şifa versin. bizimde morfoloji %0 ama seni okuyunca kendime üzülmeye utandım. allah yardımcınız olsun. herşey yoluna girsi inşallah. bu süreçte allahtan bol sabır diliyorum.

bebeğim görmedim yaaa kusura bakma köydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
ben de benzer bir haldeyim. kardeşimin bilgisayarını kullnaıyorum. birazdan gelir beni şutlar. o yüzden lütfen kusura bakmayın.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canlarımm hepinize çok teşekkür ederim. allah razı olsun tek tek hepinizden. ben 2 tane eşim de 1 tane okuduk biz de. arapçasının latin harfleriyle yazılmış halinden. inşallah oluyordur öyle de. kuranı da biliyorum ama çok yavaşım. o yüzden türkçe karakter yazılmış okudum. çıkmak zorundayım. iyi geceler herkese.

bu karışım parkeler içinmi??birde ne miktarlarda karıştırdınız??
akşam için size afiyet olsun,teyzenlere selamlar :))

evet cnm 1kaşık hepsinden ama ben karbonat 2 kaşık koydum teyzem camideki hocaya söyleyecek onlarda ayriyeten hepimiz için okuyacak herkes kuzenlerim eşleri ellerinde meryem suresi ben kaç okuyacağım birde 11 aylık bir yiğenim var onu yedim geldim

ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 3
BAHARBNİN EŞİ 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 3

19 oldu :)

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

oyy yerim ben o yiğenini,dün akşam bende arkadaşlarımın çocuklarını sevdim,ikiside birbirinden tatlıydı ama insanın canını çıkartıyorlar,bu yaşta çocukların hızına yetişmek zor :))

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canum ben bi tane daha okudum.20 oldu yani ok...Allah kabul eder inşallah bebekim baharımız da anne olur

oyy yerim ben o yiğenini,dün akşam bende arkadaşlarımın çocuklarını sevdim,ikiside birbirinden tatlıydı ama insanın canını çıkartıyorlar,bu yaşta çocukların hızına yetişmek zor :))

kuzenimle aynı zamanda evlendik aramızda 1 ay bile yok ailemiz bizi çökertiniz demiştio kazara hamile kaldı benden 4 yaş küçüktür aynı hürrem gibi tek gece de ben erken demiştim ben bileydim böyle olacağını ilk geceden çalışmalara başlardım gerçekten çok hareketli tek bebiş ailede hepimiz peşindeyiz kılar yumurtlamayla ilgili bir bilgi:uzayan akıntı varsa yumurtladın hafif ağrın varsa büyüyor uzayan akıntı kısaldığında da yumurtan çatlamıştır bende yumurtam gıt gıdak şeklindeyim yarın öğreneceğim çatlayıp çatlamadığını dr ilişki izni vermemişti pek güvenmediğim için izinleri ihlal eiyorum

arunammmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481 Eki Görüntüle 240481

Canım vala bakalım çarşamba günü eşim test verecek sayı kaç çıkacak bilmiyoruz.Ben aslında umutluyum eşim ilaçlarına dikkat ediyor falan.Bizim ilk sayı 1 ila 2 milyon arasında idi.son teste yaklaşık 400 bin oldu.Mikroenjeksiyon yapan merkezler çok az birkaç tane ,özelleri biliyorsunuz para uğruna mikroyu en sona bırakıyorlar.Ancak egenin bana uygulayacağı tedavi şeklini bilmiyorum.Ya bir arkadaşım var kıza tüp yapmaları gerekirken yani o değerlerle aşılama yapılmış iki kez.şimdi tüpe geçecek.Hoş dr ların mutlaka bir bildikleri var ancak biz mi beklemek bilmiyoruz onu bilmiyorum.Hayırlısı artık......
:)) iyi sevindim canım.
Lafın gelişi aşılama dedim canıy ya , tüp yapılır yeter.Ama ben m.enjeksiyon istiyorum.Mikro diye tutturdum acaba Ankara Gataya mı gitsem (( kafam allak bullak.Çarşamba günü yaklaştıkca ben iyice saçmalıyorum, en kötüye kendimi alıştırmaya çalışıyorum beni anlıyorsunuz değil mi ( Bana tüp yapmasınlar direkt mikroen. yapsınlar istiyorum (((((((((((((((( hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum, yıkılmak istemiyorum minik bir umut besliyorum o da gitmesin istiyorum.
Ben de zaman kaybı olacak diye düşünüyorum.Bilmiyorum Fundam, ben mi gerginim şu ara bilemedim.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canum ben bi tane daha okudum.20 oldu yani ok...Allah kabul eder inşallah bebekim baharımız da anne olur[/QUOTE]

ne güzel maşallah hepinizeee...Rabbim şu dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ben de çarşambaya kadar sizden minik dualar istiyorum, Rabbimin izniyle şu günleri atlatmak istiyorum
Bu arada bir kanalda tüp bebek hakkında her şey diye bir programa rastladım P.Dr. Tarık Aksu vardı konuğu, adam nasıl rahat.Neyse kk da biraz maddi yönünü söylemişler ama. Adam bizim durumumuzda m.enj dedi :))) ben taktım şuna yaaa :)) denk geliyor bana hehhehhehehh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…