canım seni tebrik ediyorum,hem çalışıyorsun,hem hergün iftara misafir alıyorsun,hem meryem suresi okuyorusn hemde sahura erkenden kalabiliyorsun,ideal kadın böyle olmalı ,eşin değerini bilsin :))
canlar biz birazdan çıkıcaz ,gece geç gelirsek mesajlara bakamayabilirim,arunanın ne yaptığını da çok merak ediyorum ama gitmem lazım inşallah iyidir .görüşmek üzere....
Funda sizden ricam olacak ben kendime okuyorum.
Benim yerime esra8 arkadaşa okurmusunuz?
Sizlerinde bir Allah razı olsun demesi yeterli.
ekıncıgım dusuncenı yerım senın
cok tsk edıyorummmmmmm
eşim yattı bende sahurumuzu yapar yapmaz geldim..
FUNDACIM sağol be tatlım.... eşime sorsanda hiç memnun değil benden .....vıdı vıdı yapmak için hep bişiler çıkarır sağolsun...aaah ah zaten bigünde bişiden memnun olduğunu göremedim ki evlendiğimden beri
...
güzelim 3-4 gündür ö.sonra geliyoduk benim için çok iyi oluyodu ama işlerimiz gelmiş.
maalesef artık iftardan sonra ve geç saatte gelebilcez evebayrama kadar pazar günüleri bile ful çalışıcakmışız
sanırım epey zorlanıcam bu yüzdenama yinede gelmeye ve sureleri okumaya çalışıcam elimden geldiğince...
burdan yazamazsam yine haberleşiriz bi şekilde ...kızlar için okudukça ben adetini sölerim sana bitanem...
[/QUOTE][/QUOTE]ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YONCA 3
15 oldu :) bugün inşallah bende iki tane okumaya çalışıcam
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşırkaan hoca ameliyat için ne kadar istiyor cnm.o saydıklarından bizde de var malesef:
nası yani koca izmir de yok mu cidden.mikroenjeksiyon ve tüp bebek aynı şey değil mi.sizin de sayınız az mı morfoloji kaç peki
Rabbim yardımcınız olsun canım.............benim eşimde bırakın spermi, başlangıç hücresi bile yok
inşallah canım...Melishim sen ne şanslısın bak hastane çıkışı benden ,patiler yonca teyzesinden :)) bebiş gelmeden hediyeleri gelmeye başladı :))))
üzülme canım sende haftaya okumaya devam edersin inşallah
alla alla nasıl iş o öyle,nasıl olmaz anlamadım !!ege ün.demi yapmıyor
yaptırdık sonuç bekliyoruz canım.bahçeci umut tüp bebekte yaptırdık.inşallah temiz çıkar:)
kesinlikle katılıyorum Rabbim merhamet ediyor her konuda.baksanıza ramazandan bi gün önce kavruluyorduk sıcaktan şimdi ne güzel serinledi.düünen insan için bunda bile ne hikmet var değil mi...
geçmiş olsun husmehcim.tanışmıyoruz ama sen de burda olduğuna göre sıkıntımız aynı...Allah yardımcımız olsun inşallah
geçen hafta umut tüp bebeğe gitmiştik ya bebekim biz de muayene spermiogram ve genetik testlerre toplam 800 tl den fazla para verdik.tabi kredi kartındanhayatım bu süreç malesef çok pahalı bir süreç,insan verdiği paralara inanamıyor,ben 2 haftada nerdeyse 800 tl vermişim aktara,artık beni kapıda karşılıyorlar :))) aslında bizde çok parlak değiliz bu zamana kadar o bu derken çok fazla para gitti ama derler ya denize düşen yılana sarılırmış( iyi gelir diye duyduğumuz herşeyi yapmaya çalışıyoruz,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....ben kaçkar balına yaptırdığım için o kadar pahalı oldu ama siirt balı var onunla daha uygun oluyordu tam fiyatını hatırlamıyorum,bu arada eşine çörek otu yedirebilirsin,hatta sende ye ölümden başka herşeye şifaymış diyorlar,
MERHABA,tesekkür ederim iyi dileklerin için malesef aynı dertden müzdaribiz.bende sizin gibi sınavdan gecenlerdenim.hepimiz için dua ediyorum insallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz evlatlarımızı kucagımıza alırız.
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşır( Birkaç tane özel merkez var ama malesef ki özeller de para uğruna öncelikleri tüp oluyor.çünkü Mikroenj.nun şansı %50-70 canım , tüp ise %25-30 ..bak gör ege bana aşılama yapacak, Oysa bizim aşılama yapmamamız lazım. Şekil ve hareketi %0 olan sperm için en uygun mikroenjeksiyon..Bu arada sayı 400 bin faalan.Rabbim yardımcınız olsun canım....
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşır( Birkaç tane özel merkez var ama malesef ki özeller de para uğruna öncelikleri tüp oluyor.çünkü Mikroenj.nun şansı %50-70 canım , tüp ise %25-30 ..bak gör ege bana aşılama yapacak, Oysa bizim aşılama yapmamamız lazım. Şekil ve hareketi %0 olan sperm için en uygun mikroenjeksiyon..Bu arada sayı 400 bin faalan.
Rabbim yardımcınız olsun canım.............
inşallah canım...
(((((( aşılama öncelikleri..
yetercim kız sana napıyorsun diyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı( sesin çıkmıyor
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşır( Birkaç tane özel merkez var ama malesef ki özeller de para uğruna öncelikleri tüp oluyor.çünkü Mikroenj.nun şansı %50-70 canım , tüp ise %25-30 ..bak gör ege bana aşılama yapacak, Oysa bizim aşılama yapmamamız lazım. Şekil ve hareketi %0 olan sperm için en uygun mikroenjeksiyon..Bu arada sayı 400 bin faalan.
Rabbim yardımcınız olsun canım.............
inşallah canım...
(((((( aşılama öncelikleri..
yetercim kız sana napıyorsun diyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı( sesin çıkmıyor
sevgili dostlarım bugün temizlik günüm koçişnde desteği ile yapıyorum bugün kanal 7 de bir programda öğrendiğim bir karışımla sildik evi çok iyi oldu karbonat sirke arap sabunu gülsuyu mukabele yaptım hepimiz için dua ettim akşam teyzemlere iftara gideceğim kısmetse herkese meryem suresinin fotokopisini çektim ödevlerini verceğimdaha iyiyim dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?