Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım seni tebrik ediyorum,hem çalışıyorsun,hem hergün iftara misafir alıyorsun,hem meryem suresi okuyorusn hemde sahura erkenden kalabiliyorsun,ideal kadın böyle olmalı ,eşin değerini bilsin :))

eşim yattı bende sahurumuzu yapar yapmaz geldim..
FUNDACIM sağol be tatlım.... eşime sorsanda hiç memnun değil benden .....vıdı vıdı yapmak için hep bişiler çıkarır sağolsun...aaah ah zaten bigünde bişiden memnun olduğunu göremedim ki evlendiğimden beri
...
güzelim 3-4 gündür ö.sonra geliyoduk benim için çok iyi oluyodu ama işlerimiz gelmiş.
maalesef artık iftardan sonra ve geç saatte gelebilcez eve bayrama kadar pazar günüleri bile ful çalışıcakmışız
sanırım epey zorlanıcam bu yüzden ama yinede gelmeye ve sureleri okumaya çalışıcam elimden geldiğince...
burdan yazamazsam yine haberleşiriz bi şekilde ...kızlar için okudukça ben adetini sölerim sana bitanem...

canlar biz birazdan çıkıcaz ,gece geç gelirsek mesajlara bakamayabilirim,arunanın ne yaptığını da çok merak ediyorum ama gitmem lazım inşallah iyidir .görüşmek üzere....

canım inşallah...inşallah hayırlı haberlerle gelir...
kızlar hepizi öpüyorum.Allaha emanet olun......

ekıncıgım dusuncenı yerım senın
cok tsk edıyorummmmmmm

esracım,senide alfabetik sıraya göre listeye ekledim,kusura bakma adını yazmayı unutmuşum , sende okuyabildiğin kadar katılırsın,okudukça hızlanıyor insan,rabbim inşallah en kısa sürede sanada anne olmayı nasip eder

ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YONCA 3

15 oldu :) bugün inşallah bende iki tane okumaya çalışıcam

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE]

canım malesef bazı insanlar elindekinin kıymetini bilemiyor,verdikçe alıyorlar ve almaya o kadar alışıyorlarki artık kendi hakları olduğunu düşünüyorlar,inşallah eşin değerini anlar ,beraberce gül gibi geçinmek varken böyle vıdıvıdı yapmanın ne anlamı var,Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor bir sınav...

işlerinizde de Allah yardımcınız olsun,ramazan ayında yoğunluk gerçekten zor oluyor,inşallah işlerinizi en güzel şeilde tamamlayıp tesli edersiniz ve yenileriyle devam edersiniz

okuduğun adetleri bana mesaj atabilirsin

erken kalkınca biraz aklıma takılanları araştırayım dedim :)))

Kadn Haberleri

En merak edilen belki de istismar edilen sorunlardan biri de kısırlık! Sülüklerin kısırlık tedavisinde ne gibi etkisi oluyor?
Sülükler, seconder kısırlık tedavisinde kullanılabilir. Yani, spermin zayıflığından kaynaklanan sorunlarda yardımcı oluyor. Sülüklerin enzimi sperm kalitesini çok artırıyor. Sülüğün sadece emmesi hiç önemli değil. Enzim verilmesi çok daha önemli diyebiliriz. Bölgesel koyulduğundan dolayı üreme organlarındaki dokuları yenilemesinde etkili oluyor.

SÜLÜK TEDAVİSİ - TÜM FİKRİ GELENLERE - Blogcu
Miğren ve her türlü Baş Ağrısı, Göz hastalıkları
İktidarsızlık, Cinsel güç arttırıcı etki ( Afrodizyak )
Üreme organı rahatsızlıkları ve KısırlıkVaris
Sivilce, İrin, Egzema, Sedef
Epilepsi çeşitleri
Kulak hastalıkları
Yüksek tansiyon
Romatizmal hastalıklar
Kalp ve Damar hastalıkları
Felç, Kısmi felç
Kollestrol
Troid 'e bağlı şişmanlık
Hormonel bozukluklar ve buna bağlı şişmanlık
Astım ve Bronşial hastalıklar
Kangren, Yanık vakaları,
Hemoroid (Bagsur), İyileşmeyen yaralar ve Ameliyat izleri
Ve daha bir çok hastalıkta kullanılmaktadır...

[/QUOTE][/QUOTE]

kızlar dualra bende katılacağım ama köyde olduğum çin okuyamıyorum evime dönünce inşş bende okuyacağım

kaan hoca ameliyat için ne kadar istiyor cnm.o saydıklarından bizde de var malesef:

nası yani koca izmir de yok mu cidden.mikroenjeksiyon ve tüp bebek aynı şey değil mi.sizin de sayınız az mı morfoloji kaç peki
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşır ( Birkaç tane özel merkez var ama malesef ki özeller de para uğruna öncelikleri tüp oluyor.çünkü Mikroenj.nun şansı %50-70 canım , tüp ise %25-30 ..bak gör ege bana aşılama yapacak, Oysa bizim aşılama yapmamamız lazım. Şekil ve hareketi %0 olan sperm için en uygun mikroenjeksiyon..Bu arada sayı 400 bin faalan.
benim eşimde bırakın spermi, başlangıç hücresi bile yok
Rabbim yardımcınız olsun canım.............
Melishim sen ne şanslısın bak hastane çıkışı benden ,patiler yonca teyzesinden :)) bebiş gelmeden hediyeleri gelmeye başladı :))))

üzülme canım sende haftaya okumaya devam edersin inşallah
inşallah canım...
alla alla nasıl iş o öyle,nasıl olmaz anlamadım !!ege ün.demi yapmıyor

(((((( aşılama öncelikleri..

yetercim kız sana napıyorsun diyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı ( sesin çıkmıyor

Son düzenleme:

MERHABA,tesekkür ederim iyi dileklerin için malesef aynı dertden müzdaribiz.bende sizin gibi sınavdan gecenlerdenim.hepimiz için dua ediyorum insallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz evlatlarımızı kucagımıza alırız.

geçen hafta umut tüp bebeğe gitmiştik ya bebekim biz de muayene spermiogram ve genetik testlerre toplam 800 tl den fazla para verdik.tabi kredi kartındanbu hastalık maddi manevi yıpratıyor yani hepimiz aynıyız.Allah yardım etsin hepimize.

inşallah canım isteyen herkese Rabbim yaşatsın o güzel duyguyu.bizim oralarda derler ki kimi yok yiyemez kimi var yemez diyeceğim o ki kimi çocuğu vardır ama değerini bilmez.dün izlediğim haberi yazmıştım adam boğuyor çocuğunu poşetle.. ne diyelim Rabbim yardım etsin hepimize.bize de gülecek birgün kader inşallah...

morfoloji %0 mı sizde sayıda 400 bin ama yinede aşılamamı yaparlar diyosun.ama bu çok saçma değil mi.sayının en az 5 milyon ve morfolojinin de %4 olması gerekiryo diyebliyorum ben.özelde sen mikroenjeksiyon istiyorum desen yapmazlar mı.sonuçta özel yer senin istediğini yapmaları lazım.sizde varikosel varmıydı ameliyat oldunuz mu siz.

Son düzenleme:

bebeğim görmedim yaaa kusura bakma köydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
senin bu yaşta nette ne işin olabiliri biz genciz diyorlarrr
böyle olunca bende her şeyi kaçırıyorum

canım bu sayıya aşılama yapılmaz direk tüp bebek raporu verilir ayrıca klasik tüp bebek yapılan yer varmı hala artık en kötü merkezlerde bile mikro yapılıyorrr
kesinlikle mikro yaptımalısın şasn biraz daha yüksek bu arada ben 2008 de rapor aldığımda eşimin sayısı 4 milyon 700 bindi ve bize direk rapor veriler

sevgili dostlarım bugün temizlik günüm koçişnde desteği ile yapıyorum bugün kanal 7 de bir programda öğrendiğim bir karışımla sildik evi çok iyi oldu karbonat sirke arap sabunu gülsuyu mukabele yaptım hepimiz için dua ettim akşam teyzemlere iftara gideceğim kısmetse herkese meryem suresinin fotokopisini çektim ödevlerini verceğimdaha iyiyim dostlarım

ekincim diğer topikte probleminden bahsetmişsin yalancı polip diye birşey varmış dr bahsetmedi bana daha önce sen ondan olabilirsin endişelenme tatlım

allah kabul etsin canımmm

canlarım bu mübarek günde gönlümün taaaa derinlerinden dilerim ki Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip eder........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…