- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
uykumu almadığım için midemn bulanıyo dedin ya eşiminde bazen bulanır midesi sabahları.uykusunu alamadığından olabilir demek ki.ballı karışım iyi de cnm 350 tl yi duyunca eşim onu yemeden midesi ağrımaya başlaro kadar veremeyiz ki şu an.ameliyat parası tüp parası ayarlamamız lazım.yani hepsini biz ayarlayamayız ama bi kısmını bizim ayarlamamız lazım
sağol canım benim....kızlar önerilere açığım bu konuda..bitkisel kullanıp faydasını görenler yazarsa sevinirim.sizi seviyorum yaw.
Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.
Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.
Eylül ayında ameliyat olucak kaan hocaya. morfoloji sorunumuz var,varikosel var,sperm azlığı var.. herşey var anlayacağın ..
Neris ya napcaz böyle) Bize uygun olan tüp değil ya Mikroenjeksiyon, o da kocaaaa İzmirde yok anasını satayım... :89:
kızlar hepınızın esının sperm sayısı sıfır mı yanı mılyondan dusuk ölemı ?
kaan hoca ameliyat için ne kadar istiyor cnm.o saydıklarından bizde de var malesef:
nası yani koca izmir de yok mu cidden.mikroenjeksiyon ve tüp bebek aynı şey değil mi.sizin de sayınız az mı morfoloji kaç peki
benim eşimde bırakın spermi, başlangıç hücresi bile yok
Merhaba funda bahar arkadaştan sonra kime okuyorsunuz.Ben herkese 1 tane okuyacağım için ona geçeyim istiyorum umarım karışıklığa neden olmam!
ARUNA
BAHARB
EKİN79
ESMA 16
FUNDA
HUSMEH
MASAL5758
MELISH
NERIS2000
YADE78
YONCA
canım bu sıralamaya göre bahardan sonra sıra sende ,herkes için başlık açıyorumya o sırada ben okudum diye yazarsan sevinirim,inşallah dualarımız kabul olur
Funda sizden ricam olacak ben kendime okuyorum.
Benim yerime esra8 arkadaşa okurmusunuz?
Sizlerinde bir Allah razı olsun demesi yeterli.
ekıncıgım dusuncenı yerım senın
cok tsk edıyorummmmmmm
Rica ederim canım.
Ben kendime okudum.Bitti.Şimdi kalan arkadaşlara elimdne geldiğince okumaya yardım edeceğim.
Sen okumakta zorlanıyorsun.sanırım arkadaşlar içinde sorun olmayacaktır.
Rabbim tüm edilen duaları kabul etsin İNŞALLAHHH
[/QUOTE]ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1
ESMA 16 1
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MELISH
NERIS2000 1
YADE78 3
YONCA 2
14 oldu :)
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?