Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melısım gecmısı pek okuyamadım ama sanırım test sonucnuz sıfır cıktı
cok uzuldum hmde cok
rabbım sabır versın ınsallah
yar vede yardımcımız olsun ınsallah

biliyorum ben o yeri de orda bilmezler ki..orda bu tarz bitkiler yok..
senin bahsettiğin ne otu bi de fatma annemizle ilgisi nedir ben bilmiyorum..
bi de canım bu tarz rüyaları kimseciklere anlatma bi daha göremezsin Allah korusun.

biliyorum ben o yeri de orda bilmezler ki..orda bu tarz bitkiler yok..
senin bahsettiğin ne otu bi de fatma annemizle ilgisi nedir ben bilmiyorum..
bi de canım bu tarz rüyaları kimseciklere anlatma bi daha göremezsin Allah korusun.

bahsettıgınız ot sadece umreden hacdan gelıor dıe bılıorum

kızlar bu yenı cıkan hındıstandan gelen genellıkle AZOLULAR ve dusuk sperm hız sorunu yasayanlar ıcın kullanılan ılactan adı M SURE
kullananınız varmı
yada almayı dusunen?
aylık fıyatı 400 tl imiş pahalı ama
işe yarayacaksa neden olmasın ?

ee herkes para derdinde ,bir arayıp konuşun bakalım,ben daha önce aramıştım dosya açmışlardı sonra 15 gün sonra arayın felan demişlerdi öylece kaldı

gitmeyi düşündüğün profun adı ne??? keşke bizde kaan hoca gibi tatlı birini bulsak

hayır olsun inşallah,fatma annemizin otu ne oluyor ??

merhaba ben im esimde azospermi ben 2.5 yildir giriyorum bu siteye,bu liste ne icindir anlmadim???eger dua listesiyse benide ekleyin okunacak birseyler varsa bende okurum

gitmeyi düşündüğün profun adı ne??? keşke bizde kaan hoca gibi tatlı birini bulsak

tansu küçük acıbadem maslakta ama önce medicanada düzgün bey varmış hemde 30 lira polip var mı yok mu diye baktıracağım memorialde derin kösebay prof. birde onun öğrencisi var bu akşam görüşeceğim arkadaşım merak ediyorum belki msureyide kullanmıştır durumu iyi tatile sürekli yurtdışına gider neler kullanmış bakalım eşimle yer ayırtmıştık arkadşım arayınca yeri eşimi unuttum allahtan anlayışlı bebiş için uçarak gittiğimi anladıama bu dr kaan hoca gibimi bilmiyorum tek bildiğim infertiti dr tüp uzmanları ben artık normal kadın doğumcu istemiyorum ortak dil konuşalım istiyorum

kaan hocadan cevap geldi...
emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor..
emre bey genetik testi bekleyelim dedi biliyorsunuz zaten...kaan bey gerek yok buraya gelin iğnelere başlayalım diyor.
emre bey genetik kötüyse bişey yapmam diyor.kaan bey pek takmıyor.
emre bey ilaç iğne işe yaramaz bitkisel kullanmayın diyor.kaan bey kullanın diyor.
şaştıııııım
kaan bey tıkanıklık yoksa iğne verecekmiş.bu iğne ne işe yarayacak yazmıştım...ona bişey yazmamış...buraya gelsin eşiniz yazmış.
ben elbette onlar kadar iyi bilemem ama genetik test sonucunu beklemek mantıklı gibi geliyor..ona göre şekillenir tedavi ama kaan hoca önemi yok demiş.neyse en iyisi biz genetik sonuçlarını alıp emre beyle konuşup sonra da kaan beye gidelim...bakalım ne diyecekler.
gitmedik doktor bırakmayalım

masalcım bence en doğru kararı vermişsin önce test sonucunu al sonra da ver elini ankara kaan hoca demekki umutlu sizden bence çoook güzel bir haber iğne fsh düzenliyecek diğer topiklerde kullanan var

canım bencede genetikleri alıp öyle gidin genetik bir bozukluk varsa (inşş öyle bir şey olmayacak )bunun bir tedavisi yok zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…