Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yi düşünelim iyi olsun,inşallah bir sorun yoktur,benim eşimde yaptıracak ama ben bunu biraz para tuzağı gibi gördüğüm için galiba içim rahat,sonuçlar iyi çıkacak gibi geliyor,inşallah testin sonucunda totoşumun üstüne oturmam,Rabbim hepimizin eşine şifa versin inşallah

ben sorunlarımı anlattıkça normal olduğumu sandığım birçok arkadaşımın badireler atlattığını anladım eğer ilk iki yıl çocuk yapmadıysa 20 lerinde değil ama benim çevremdekiler doğal olarak 30 un üstü aslında bir süreçten geçmiş olyor işte arkadşım vagınusmusu varmış rahimağzı yarası bu süreçleri düzgün beyle geçmiş benim eşim muhafazakar dır bana görede fazladır dr sürecimi görünce tamam dedi tansu beyi tercihim doğumu acıbademde düşünüyorum sırf onun için her ay kullanmadığımız sigorta parası veriyorum özel sigorta infertitiyi kapsamıyor canım benim yeşil kart çok az kaldı bugün daha detaylı öğreneceğim

benim eşimede nebido iğne vermişti ama benim eşimin testosteron hormunu düşük onun içindi

benim eşimin anne babası akraba..hormonda sorun yok muayenede yok tıkanıklık yok yani sorun bu mu acaba diyoum....çok mutsuzum yetercim ya....
çok endişeliyim......

canım benimmmmm sakin olll,iyi olacak inşallah bak yoncada çok stres ypamıştı sonuçlar tertemiz çıktı inşallah senin eşinin sonuçlarıda benim eşimin sonuçlarıda iyi çıkacak,hem düşünsene genetikten şüphelense kaan hoca da istemezmiydi ,moralini bozma bence
seni böyle stresli görünce bende stres yapmaya başladım :))) birde bu streslerini umarım eşine yansıtmıyorsudur ben ona genelde bak forumda bir arkadaş eşine ...... yedirmiş sperm sayısı şu kadar yükselmiş felan gibi güzel şeyleri söylüyorum sadece ,zaten bunalım adam birde ben stres yaparsam iyice depresyona girer

fundacım ne kadar zamandır kendime bakmıyorum tüm para dr vitamin tüm gün bebiş için araştırma şimdi gidip giyineceğim makyaj yapacağım kızkıza gezmeyeli çok oldu eskiden dokunmazdı bebişin olmaması şimdi içimi acıtıyor herkesin bebişi var gerçekten olması imkansız arkadaşımında şükür çok mutluyum hamiş o bana umut hepinize olsun adet olduğunda beri doğum kontrol hapı kullanıyor rabbim ol dedi inşallah bu yıl hepimize ol diyecek hayırlı iftarlar

ah be bebekim bizimkide öyle hem kuzenler hemde onlar için normal diğer çocukları da akraba evliliği yapmış amcasıda kısır bazen eşini çok sevsende şartları değiştirmek istiyor insan

canlar benim eşimin annesiyle babası aynı şehirden bile değil ama bakın bizde aynı sorunları yaşıyoruz,olacaksa oluyor malesef (

Kaan hoca bizede bitkiseller kullanmamızı tavsiye etmişti,hatta kullandıklarımızı onada söyledik ,ençokta bu huyunu sevmiştim,başka doktorlar burunları havada kullanmayın o tarz şeyler felan diyor Kaan hoca herşeye açık bir insan,Rabbim onun gibi doktorların sayısını artırsın inşallah ve o karakterde bayan olup iyi olan kadındoğumcularda olsun :)))

benim eşimde muhafazakardır,erdal beyide hiç kabullenemedi bende dedim ki gittiğim 3 bayan doktoruda gördün sen olsan gidermisin, al işte elinin altında internet ben nasıl sana kaan hocayı bulduysam sende bana iyi bir doktor bul ona gideyim dedim,sustu oturdu :)))
benim özel sigortam yok acıbadem hastanesini düşünemem o yzden

bende kendimi unuttum desem yeridir,eskiden olsa her hafta sonu dışarlarda gezen allı pullu süslenen ben şimdi bir kot bi gömlek işe gidip geliyorum,evlendikten sonra zatne arkadaşımda kalmadı gibi birşey birde olanlarda evliler,aslında yarın akşam eşim iftara gidecek bende arkadaşımı arayıp onunlamı gitsem diyorum ama bir yanım yerimden kımıldamamı engelliyor,sanırım evde tek başıma oturucam yarın

akşam eşim gelince regli olduğumu söyledim,yıkıldı resmen,gözleri doldu ( benim içinde çok zor söylemek ((
hadi bebişim yaaa gel artıkkkk

şimdi daha iyiyim canım.....arada esiyorlar
akşam eşim gelince regli olduğumu söyledim,yıkıldı resmen,gözleri doldu ( benim içinde çok zor söylemek ((

funda sizde sperm var yumurta var...sıkma canını...o da olur inşalah...

Depresyon :))) "Depresyon kadınlarda şöyle ilerler;Bunalım... Bunaalım... Bunu alım... Bunu alayım... Bunu da alayım...Bunu al bunu... Al bunu da... Bunu da bunu da... :)))

Erkeklerde şöyle ilerler;Bunalım... Bunalımdan çıkayım... Bununla çıkayım... Bununla daçıkayım... Hepsiyle çıkayım... :)))

bu superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

hayırlı cumalar
bir tane daha okudum bugün yine okursam yazarım

üzme ama fıstıgım kendini gelicek mucizen biliyorum,sadece zamanını bekliyo öyle düşün.her eşinle ilişkiye girdiginde bebek olacak diye yapma bunu,zamana bırakmamız gerek sadece akısına bırak birazda.bak bnm eşimin yanında calısan bir bayan car 8 yıllık evliler ama bebekleri yok gitmedikleri doktor kalmadı ikiside cok saglıklıkar bebek olmaması için hiç bir neden yok.doktorları bebek fikrini aklınızdan cıkartın sadece rahat olun diyor tamamıyla stresle ilgili.lütfen duanı et,tedavine devam et ama gerisini allaha bırak.bu ay olacak öbür ay olacak diye hem kendine hem eşine eziyet etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…