bizim hormonlarda sorun yok canım..muayenede de yok..tıkanıklık büyük ihtimal yok diyorlar.o yüzden korkuyorum ya genetikten bu kadar....
bu iğne neye yarayacak anlamadım...
inşallah temiz çıkar yetercim...düşündükçe beynim kaynıyor....
canım düzgün beyin muayene ücreti 37 tl imiş bence çok uygun,malesef benim eşim erkek doktor istemiyor,bugüne kadar 3 tane bayan doktora gittim medicinedaki doktorlarda nefret ettim, medical park şule hanım hiç acıtmadan muayene etti ama onunlada anlaşabileceğimi sanmıyorum,
bugün kırmızı kart yedim oruçta gitt ,moralde gitti((( bende en iyisi doktor felan aramayayım hamile kaldıktan sonra bakarım dedim kendi kendime ,ramazan sonrası eşim IVIde kan tahlili yaptıracak bende gider erdal budakta muayene olurum ve artık tedavimize başlayalım diyorum (
akşam eşiminde morali bozulacak,heray büyük bir umutla hamilelik haberini bekliyor,kırmızıkart yediğimi duyuncada omuzları çöküyor( artık doktorlara bir muayene için öyle 300 tl felanda vermek istemiyorum,sanki arka odada para basıyoruz,düzgün bey hakkındaki yorumları okudum herkes süper diyor ve adamın sadece 37 tl muayene ücreti var o da para kazanıyor di mi
bu benim bilmediğim bir iğne olabilir klomen kullanıp işe yaramayınca veriliyor fsh düzenlerken sperm artırıyor ben dr talep etmiştim o eşime klomen devam demişti tıkanıklık varsa endol ve t başlayan ilaç var onu veriyor bence çok umut verici bir cevap inşallah sonuçlar güzel gelecek
benim eşimin anne babası akraba..hormonda sorun yok muayenede yok tıkanıklık yok yani sorun bu mu acaba diyoum....çok mutsuzum yetercim ya....
çok endişeliyim......
ah be bebekim bizimkide öyle hem kuzenler hemde onlar için normal diğer çocukları da akraba evliliği yapmış amcasıda kısır bazen eşini çok sevsende şartları değiştirmek istiyor insan
Bence Kaan hoca,herkese durumuna göre bir tedavi uyguluyor.Standart bir tedavisi yok. Bu da başarısını artıyor bence. Mesela bize de
genetik testi aldıktan sonra ameliyat kararı verdi,eşimde bariz varikosel olmasına rağmen. İlaç ve bitkisel konusunda bize, internette
gördüğünüz,komşunuzdan duyduğunuz her şeyi bana sorabilirsiniz,bu yolda ne gerekiyorsa yaparız dedi. İnşallah o vesile olur da bizler de
bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda.
Umarım bi tedavisi bulunur,desene eğer tedavisi yoksa biz çok umutsuzuz yüzde 99 bozuk çünkü :85:
ben sorunlarımı anlattıkça normal olduğumu sandığım birçok arkadaşımın badireler atlattığını anladım eğer ilk iki yıl çocuk yapmadıysa 20 lerinde değil ama benim çevremdekiler doğal olarak 30 un üstü aslında bir süreçten geçmiş olyor işte arkadşım vagınusmusu varmış rahimağzı yarası bu süreçleri düzgün beyle geçmiş benim eşim muhafazakar dır bana görede fazladır dr sürecimi görünce tamam dedi tansu beyi tercihim doğumu acıbademde düşünüyorum sırf onun için her ay kullanmadığımız sigorta parası veriyorum özel sigorta infertitiyi kapsamıyor canım benim yeşil kart çok az kaldı bugün daha detaylı öğreneceğim
fundacım ne kadar zamandır kendime bakmıyorum tüm para dr vitamin tüm gün bebiş için araştırma şimdi gidip giyineceğim makyaj yapacağım kızkıza gezmeyeli çok oldu eskiden dokunmazdı bebişin olmaması şimdi içimi acıtıyor herkesin bebişi var gerçekten olması imkansız arkadaşımında şükür çok mutluyum hamiş o bana umut hepinize olsun adet olduğunda beri doğum kontrol hapı kullanıyor rabbim ol dedi inşallah bu yıl hepimize ol diyecek hayırlı iftarlar
şimdi daha iyiyim canım.....arada esiyorlarcanım benimmmmm sakin olll,iyi olacak inşallah bak yoncada çok stres ypamıştı sonuçlar tertemiz çıktı inşallah senin eşinin sonuçlarıda benim eşimin sonuçlarıda iyi çıkacak,hem düşünsene genetikten şüphelense kaan hoca da istemezmiydi ,moralini bozma bence
seni böyle stresli görünce bende stres yapmaya başladım :))) birde bu streslerini umarım eşine yansıtmıyorsudur ben ona genelde bak forumda bir arkadaş eşine ...... yedirmiş sperm sayısı şu kadar yükselmiş felan gibi güzel şeyleri söylüyorum sadece ,zaten bunalım adam birde ben stres yaparsam iyice depresyona girer
akşam eşim gelince regli olduğumu söyledim,yıkıldı resmen,gözleri doldu( benim içinde çok zor söylemek ((
hadi bebişim yaaa gel artıkkkk
şimdi daha iyiyim canım.....arada esiyorlar
funda sizde sperm var yumurta var...sıkma canını...o da olur inşalah...
Depresyon :))) "Depresyon kadınlarda şöyle ilerler;Bunalım... Bunaalım... Bunu alım... Bunu alayım... Bunu da alayım...Bunu al bunu... Al bunu da... Bunu da bunu da... :)))
Erkeklerde şöyle ilerler;Bunalım... Bunalımdan çıkayım... Bununla çıkayım... Bununla daçıkayım... Hepsiyle çıkayım... :)))
nbr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 2
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
16 olduuuu varmı artıran :)))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
akşam eşim gelince regli olduğumu söyledim,yıkıldı resmen,gözleri doldu( benim içinde çok zor söylemek ((
hadi bebişim yaaa gel artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?