Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben iki akşamdır evde olmadığım için ilgilenemedim ,sanırım ramazan sonrası veya bayram tatilinde daha çok ilgilenebilicem

benecde ara sıra başka konulardan konuşmak iyi gelir,hayatımız husmehinde dediği gibi sperm ..ot...aktar... vs oldu

canım benim sağolasın ,inşallah hepimizi anne-baba olmanın zevkini yaşarız,inşallah hepimizin çocukları sağlıklı olur,hayırlı olur,Rabbim onları en iyi şekilde büyütmemizi nasip etsin,torunlarımızı bile görelim....

ESMA 16 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA 3
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 6
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

21 olduuuu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE]

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

arkadaşlar sırada ESRA8 var,hadi bakalım ilk kim okuyarak açılışı yapacak

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

fundam cnm gözlerim seni aradı bende sahile inmiştim yeni geldim tnt adnan saraçoğlu yeni bir kür söyleyecekmiş

fundam cnm gözlerim seni aradı bende sahile inmiştim yeni geldim tnt adnan saraçoğlu yeni bir kür söyleyecekmiş

ben de açtım tnt yi şimdi canım....ay heyecanlandım haaa...
aruna bugün diğer topiğe bakıp çıktın galiba..yazdım sana ama görmedin galiba...özledim kız nerelerdesinnn

ben de açtım tnt yi şimdi canım....ay heyecanlandım haaa...
aruna bugün diğer topiğe bakıp çıktın galiba..yazdım sana ama görmedin galiba...özledim kız nerelerdesinnn

seni gördükçe giriyorum ne yapıyorsun diye meraklıyımda yazıyı görmedim tatlım of ne çok konuşuyorlar anlatmıyor

seni gördükçe giriyorum ne yapıyorsun diye meraklıyımda yazıyı görmedim tatlım of ne çok konuşuyorlar anlatmıyor

ben de seni görünce seviniyorum kuzum...
buarada bu biiiip herifler azoyu geçiştirdi...saraçoğlu ne güzel anlatıyodu...neymiş erkek mi olsun kız mı onu soruyo...bizim hiç yok burdaaaaaaaaaa

sinir oldum adam anlatıyodu ne güzel...çocuk erkek mi olsun kız mı diye araya giriyo ... azospermi anlatıyodu ne güzel..siinr oldum ya

canlarım yarın ehliyet sınavında görevliyim beşiktaş pazarına gideceğim uzun zaman oldu gitmeyeli ah program böyle mi bitecektin iyi geceler hayırlı sahurlar

Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.

Anneme bi yakınımız bebiş için şiddetle abdestli olarak 41 gün 41 fatiha okumamı söylemiş..
Belki vesilemiz olur..
nettede yukarıdaki şekilde önerilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…