Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar...konudan biraz uzaklasalım dedik ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım.biz bööle depresyon depresyon takılalım daha iyi.unutun gitsin söylediklerim;(58:

ooooh yarasın fundama çok iyi yapmıssın canım benim.bende bugun işten erken çıkıyorum arkadasımla gidip kendime yeni ciciler alıcam çarsının altını üstüne getirmeyi düşünüyoruz:)))daha sonra eve gidip evimi temizliycem.yarın eşim bayram dolayısıyla çalısıyor sabahta kalkar kuaföre giderim ben beni bildim bileli çocuklığumdan bu yana saçlarım hep uzundur. omuz hizamda kestirmeyi düşünüyorum, bide boyatıcam.aksamda eşime mükellef bir iftar sofrası hazırlıycam iftardan sonra belki çay içmeye gideriz yada elele bir park yürüyüşü bile yeter bana :)))))))

günaydın kızlar...konudan biraz uzaklasalım dedik ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım.biz bööle depresyon depresyon takılalım daha iyi.unutun gitsin söylediklerim;(58:
canım ilgimizi gayet çekti yapalım dedik ama bugünlerde kimse girmiyo sankiiii

ooooooooooo bebekim ne güzel.....değişiklik iyi gelir...süpersin...ben de saçımla çok oynardım eskiden artık uzasın diye oynamıyorum.. iftara da neler yapıyorsun bize de fikir ver

ben de seni görünce seviniyorum kuzum...
buarada bu biiiip herifler azoyu geçiştirdi...saraçoğlu ne güzel anlatıyodu...neymiş erkek mi olsun kız mı onu soruyo...bizim hiç yok burdaaaaaaaaaa

ohh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın :)))
ne bu adamlar çocuk sahibi oldular da kızını erkeğinimi soruyorlar....töbeeeeeeeeeee

[/QUOTE]
Merhabalar benide dua halkaniza dahil ettiginiz icin tesekkurler. 1 tane okudum ben

aslında bende saçıma kına yapmayı istiyorum,annem gelsin bi gece onda kalıp saçları kızıl yapabilirim,
kuaför konusunda ben çok dertliyim,erkek kuaföre gitmiyorum,yıllardırda doğru dürüst dilimden anlayan bir bayan kuaför bulamadım,bir tane evimizin karşısında vardı o da kapandı....insan bazen gidip kuaförde vakit geçirip laklak yapmak istiyor

Merhabalar benide dua halkaniza dahil ettiginiz icin tesekkurler. 1 tane okudum ben[/QUOTE]

ne demek hayatım aramıza hoş geldin :)) Allah kabul etsin

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

açılışımızı LAMYAY ile yaptık :))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

eee kızlar ne dedi saraçoğlu?????

e vitamini alın,çinko kullanın,bol su için,yeşil yapraklı şeyler yiyin gibi bldiğimiz şeyleri söyledi...
hiç hatırlatma sinir oldum fundam adama....kür tarifi verecekti yeniymiş bu....adamın sözünü kesti...
hem de nasıl biliyo musun...çocuk erkek olsun diye ne yemeli kız olsun diye ne yemeli....zıkkım yemeli...
ramazan günü sinirimi bozdular...eşime dedim gir hemen şu f...booka yaz şu adamlara derdiniz ne sizin...eşim girdi yazıyodu ki program bitti...
bizim hiç yok alem cinsiyet beğenmiyo iyi mi....

ben kaçıyorum....temizlik yapıcam bugün ( gerçi bir ara yedikuleye gidip gelicem ya bu ramazan ne kadar yoğun geçiyor ben hiçbirşey yapmıyorum ama yinede hiçbirşeye yetişemiyorum

ben de bi tane okurum

ben kaçıyorum....temizlik yapıcam bugün ( gerçi bir ara yedikuleye gidip gelicem ya bu ramazan ne kadar yoğun geçiyor ben hiçbirşey yapmıyorum ama yinede hiçbirşeye yetişemiyorum

görüşürüz kuzum bi nanik yapıp kaçıyosun sohbetini özledik ya, bir varmış bir yokmuş oluyosun hadi kolay gelsin caım..ben de bi taraftan temzlik yapıyorum bu arada öptüm

kına kokusuna bayılırım:))) arastırmalarda bayan kuaförler hemcinslerinin saçlarına özenmezlermiş,kıskanırlarmıs masallah sende cok tatlısın zaten güzel dahada güzel olmasın diye gecirmişlerdir belkide kuaförler:)) ben zaten pek alakalı değilimdir kuaförlerle annem beni erkek fatmam die sever:))) sürekli kot pantolan spor ayakkabılar fln dolasırımda söölemesi ayıp:))) ama artık bayan olmaya karar verdim:)))

bende oynuycam sacımla azıcık erkek fatma olmaktan sıkıldım:)))) aiftara bizim antebin meşhur bir yemeği var yuvarlama onu yapcam,yanınada zeytinyağlı dolma,gel masalım birlikte iftar yapalım evim şenlenir sayende:))

-Anne ıssız bi adaya düşsen,yanına 3 tane ne alırdın.?
+Seni alırdım önce yavrum.
-Canım annem ya ee diğer 2 ne olurdu.?
+Terliğim ve oklavam ...!=)

görüşürüz kuzum bi nanik yapıp kaçıyosun sohbetini özledik ya, bir varmış bir yokmuş oluyosun hadi kolay gelsin caım..ben de bi taraftan temzlik yapıyorum bu arada öptüm

canım benim bende çok özledim ama yukarda da yazdığım gibi hiçbirşeye yetişemiyorum,birde malesef benim regli günlerim çok ağır geçiyor,karın ağrısı baş dönmesi...sürekli uyukluyorum,inşallah yine hep beraber burda ılup konuşuruz benim için çok zevkli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…