Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende erkek fatmanın istanbul bayisiyim :))) sözlerin için sağol iyi geldi biraz şımarayım :))
bende daha önce erkek kuaförlerin bayanların saçlarını daha güzel yaptıklarını duymuştum,çünkü bayanları güzel görmek isterlermiş :))

ben ağrı kesici aldım,gidip biraz uzanayım (( ya bi hamile kalsamda 9 ay ağrı çekmesem,sonra normal doğumda topluca çekerdim ağrıyı :))))

uzun saçların varmış kuzum ne erkek fatması sağol teklifin için yemiş kadar oldumbu yuvalama nasıl yapılıyor buarada....

bizde akşam somon balığı var,yapımı son derece basit,biraz limon suyu biraz kekik,balığı bunlara bulayıp fırın poşetine koyuyorum ve hooop fırına :)))

melısım gecmısı pek okuyamadım ama sanırım test sonucnuz sıfır cıktı
cok uzuldum hmde cok
rabbım sabır versın ınsallah
yar vede yardımcımız olsun ınsallah
Teşekkür ederim canım 0 değil canım bizim binlerde.yani bizim 9 ay boyunca kullandığımız ilaç kür vs etki etmedi malesef.ayrıca bizim %100 anomal sperm başında bozukluk var.neyse ya hayırlısı artık düşünmek istemiyorum :)
evet ben bunu çoook araştırmıştım ama proxeed i önerdi kaanhoca.ancak bize 4 ay önce gelin tüpe demişti.biz hala ilaç diye oyalanıyoruz.İlaç etki etmedikçe alsan nolur ki..Bilemiyorum bizde etki etmedi ya belki ondan karamsarım.Kullananlar etkisini görmüşler mi?
Umarım bi tedavisi bulunur,desene eğer tedavisi yoksa biz çok umutsuzuz yüzde 99 bozuk çünkü :85:
Bizde de %100 sperm başında canım hayırlısı nerisim..

Kızlar herkese selamlar..Ben de birkaç gündür yoğun bir şekilde misafirliğe gidiyorum , misafir ağırlıyorum.Bugün de misafirlerim gelecek, yemek ve temizlikle uğraştım .Sizleri öpüyorum.Bu arada ben çook iyiyim moralim de süper oldu.Biz eşimle artık ilaçtır kürdür yapmamaya karar verdik napaalım olacaksa onsuz da olacak.Kismetten öteye geçilmiyor..öptüm siziiiiiiiiiiii fistıklar.Benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim tekrar.Bu arada yarın dualar edeceğim size..Bir tane okudum ancak tümmmmmm nickleri saydım :) hepiimiz için yani :) okuduktan sonra yazarım.şimdilik hayırlı iftarlar kendinize iyi bakım aşklarım.

iyi olmana sevindim canım....ne zamandır uğramıyosun merak etmiştim ben de....özletme kendini

kızlar selam,
benim hala reglim bitmedi. o yüzden okuyamıyorum. kusura bakmayın. ama biter bitmez devam edeceğim okumaya. tedavim sürüyor. iğnelere devam. herkese ii akşamlar.

Merhaba FUNDA
ESRA arkadaşımıza geçilmiş ama ben tüm arkadaşlara 1 er tane okumuştum eklemeyi unutmuşsun.Hatırlatayım dedim.

arkadaşlar merhaba ben sayfada gezerken masal arkadaşımızın bir bitkinin ismini aradığını gördüm biraz araştırdım ağaçlar nete sormuştum cevap gelmiş bitkinin ismi (ANASTATİCA HİEROCHUNTİCA)inşallah bir faydası olur iyi akşamlar

canım sen bizim BALIMIZSINNNNNNNN :)))))

masalcım bak bitkinin adı bulunduuuu!!!!ben şimdi faydalarını araştırıcam

melishim Allah senden razı olsun ,
moralinin düzelmesine sevindim,biliyorsun hep senin sesin çok pozitif insana enerji veriyor diyorum ya gerçekten sen hep iyi ol bizede moral ver

birde eklemek istiyorum siz yine bitkkiselleri bırakmayın,şifa niyetine esin yinede eşin :))

öptüm canımmmmmm

arkadaşlar bitki hakkında bir kaç bilgi buldum bu bitki yıllarca kuru kalsa bile suya konulduğu zaman hemen yeşeriyormuş sudan çıkarıldığında tekrar kuruyup uykuya geçiyormuş birdaha suya konulduğunda tekrar yeşeriyormuş bu döngü yıllarca tekrar edermiş şimdilik bukadar bilgi edinebildim başka şeyler bulursam sizlerle paylaşırım

bu bitki kolay doğum için kullanılan bir bitki var o olmasın??? hani doğum başlayınca dua okunuyor suya konuluyor çiçek suda açarken rahimde açılıyor ,doğum sonrasıda sudan çıkartılıyor,söylediklerin bana o otu hatırlattı

evet bazı yerlerde söylediklerin yazıyor bitkinin bir kaç ismi var jericho rose,jericho gülü,meryem ana eli bu isimlerdede ararsanız bilgi edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…