Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet bazı yerlerde söylediklerin yazıyor,bitkinin bir kaç isimi var jericho rose,jericho gülü,meryem ana eli bu isimlerdede ararsanız bilgi edinebilirsiniz

(Jericho rose veya Anastatica hierochuntica
Bu inanılmaz bitki Yahudiye Çölü'nde ve Ölü Deniz çevresinde yetişir. Kuru ve ölü bitki dalları tohumları korumak için bir yumruk olarak katlanır. Genç fide hayatta kalmak için sadece yağmur yeterli Yağmur gelmezse eğer ölü bitki tohumları, yıllarca koruyabilirsiniz)yazıyor...

pıhtılaşma derken......açıklarmısın

tatlım erken düşüklerde bir numara kan dolaşımıyla ilgili bunun için genelde tüp bebekte coraspin verilir doğalı limonsuyu imiş hergün bir bardak limonsuyu içilecekmiş kızlar haftaya cumaya gelecek saraçoğolu düzenli msj atalim kürü versin diye

merhabalar arkadaslar bir sorum olacak,benim adetlerim duzenli ama cok kisa araliklarla oluyor,bugun adet oldum,daha 18 gun once bitmisti diger adetim,sizce normalmi bu ?genelde diger bayanlarin 25 gun aralikla oluyor..

FUNDA canim bu arada meryem suresini ne yazikki bu hafta okuyamiycam cok uzuldum ramazanin son 10 gunu cok onemli dualarin kabul edildigi zaman dilimi,neyse esime okutabilirsem yazarim sayiyi sana

Hz. İbrahim ve Hz. Zekeriyya aleyhimesselam çocuk isterken nasıl dua etmişlerdir?

Cevaplar

Hz. İbrahim aleyhisselam çocuklarının olması için şu şekilde dua buyurmuştur:

“Yâ Rabbî, salih evlatlar lütfet bana!” (Saffat suresi, 37/100)

Hz. Zekeriyya aleyhisselam da şu şekilde duada bulunmuştur:

"Yâ Rabbî, bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle! Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin.” (Âl-i İmran suresi, 3/38).

Hastalıklara karşı okuyacağımız en güzel dua hangisidir?

Cevaplar

En güzel dua Fâtiha’dır. Samimî bir kalble, hangi hastalığa okunursa okunsun biiznillah şifa vesilesi olur. Zaten, Fâtiha’nın isimlerinden biri de “Şâfiye”dir. Ayrıca, başka yirmi kadar ismi de vardır. Mesela, namazda okunması vâcip olduğundan “Sûretu’s-Salât”; başlı başına yeterli olduğundan “Vâfiye” ve “Kâfiye”; bütün sûrelerin aslı ve özü durumunda olduğundan “Ümm’ül-Kitab” ve “Esas” bu isimlerden bazılarıdır.

Siz de her türlü dert ve sıkıntınızın izâlesi için Fâtiha’yı okuyup, “Rabb’im, işte bu sûre Kâfiye’dir. Senin izin ve inayetinle her derde yetebilir. Sen Kâfi’sin. Okuduğum şu sûre hürmetine dert ve sıkıntılarım hususunda banayardımcı ol” diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
HER TURLU MURADA ERMEK ICIN>Fatiha suresi 1000 defa okunur.
Her 100'den sonra asagidaki dua okunur>
dua kitabimda varda arkadaslar yazamiyorum buraya bulursam nette yazarim insaalah.

Duâda Usul Nasıl Olmalıdır?

Cevaplar

Duâya başlarken "eûzü"çekilmesini hükme bağlayan bir kayıt yoktur. Bize emredilen Kur'ân okumaya başlarken "Eûzü"çekmektir. Ancak, duâya da onunla başlanmasında bir mahzur olmayacağı kanaatındayım. Fakat her hayırlı işe besmele ile başlama kâidesinin umumiliğine, duâ gibi bir hayırlı iş de dâhil olacağı için, Besmele çekmek sünnettir, diyebiliriz. Usûl ve metoda gelince, bu mevzûda hülâsa olarak bize tavsiye edilenler şunlardır:

Birincisi: Cenabı Hakk'a, canu gönülden bir iştiyakla hamd ve senâ etmektir. Meselâ, Türkçe ifâdelerle söyleyecek olursak: "Rabb'im, gökleri ve yeri yaratan Sensin. Kalbimden geçenleri bilen Sen'sin. İçime imân ve itminânı yerleştiren sensin. Gönlümü arzuyla dolduran ve buna mukâbil Cenneti de şimdiden donatan Sen'sin. Bülbülü şakıtan, güle rengini bahşeden yine Sen'sin. "İşte böyle umum âlemde cereyan eden tasarrufları sayıp, hepsini Cenabı Hakk'a isnât ettiğini, tazarru ve niyâz dolu bir üslûpla ifâde etme hamd ve senâ demektir ki, Allah Râsûlünün duâlarında bunu açıkça ve tekrarla görmekteyiz.

İkincisi: Efendimize Salâtu selâmda bulunmaktır. Bu âdeta, bir kapıyı vururken, o kapının önünde duran, o kapının kilit ve anahtarlarını elinde tutan Zât'a selâm vermek gibidir. Evet, salât ve selâmın ma'nâsı, Cenabı Hakk'dan Hz.İbrahim ve onun âline verilenlerin aynen Efendimize de verilmesini talep ve Hz. İbrahim'in gönüllerde kazandığı saygıya denk, Allah Resulü için de bir saygı atmosferinin te'sisini arzu etmektir ki, canu gönülden istenen böyle bir şey muhakkak surette kabûl olacaktır. Ve böyle makbûl iki duâ arasında kalan bir duânın kabûl olması da bir cihette teminat altına alınmış olacaktır.

Üçüncüsü: İstenilen şeylerin muhakkak surette Cenâbı Hakk tarafından kabul göreceğine, zerre kadâr tereddüt göstermeden, kıvrana kıvrana ve duânın ayrılmaz bir şartı olan yalvarış, yakarış edâsıyla.. meselâ; deniz ortasında, bir tahta parçası üzerinde kalmış ve bütün sebeplerin sukût ettiğini aynelyakin anlamış bir insanın teslimiyeti içinde ve böyle bir ruhla teveccüh edip Cenabı Hakk'a yönelmektir ki, duânın özü, hayatı da işte bu ihlâs ve bu samimiyettir.

Duânın kabul edilmediğini düşünmek katiyyen yanlıştır. Duâ, eğer şartlarına uygun yapılmışsa muhakkak kabûl görür. Ancak kabûl ediliş keyfiyeti, bizim istediğimizin aynı olmayabilir. Bazan bizim istediğimiz, bizim için hayırlı olmadığından, bir rahmet eseri olarak Cenabı Hakk bize, istediğimizi değilde esas istememiz gerekeni ihsân buyurur. Bazan da duâmız âhiretimiz hesabına kabul görür. Onun için, yapılan duâların mutlak surette kabül edileceğini düşünerek duâ etmek çok mühimdir.

Dördüncüsü: Duâyı yine salât ve selâmla bitirmektir. Duâ hâlisâne bir kulluk ifâdesidir. Yani kul, aczini, fakrını, zaafını ve iktidârsızlığını idrâk ederek; güç, kuvvet, imkân ve gınâ sahibi Cenabı Hakk'ın kapısına, hiç bir vâsıta kullanmadan doğrudan doğruya teveccüh edip matlûbunu ondan istemesi, demektir.

Üzerinde ısrarla durulması gereken önemli bir husus da şudur:

Israr edilirse, bazan duâ ile, âdi sebepler sukût eder ve Cenabı Hakk duâyı kabûl buyurur. Zira bütün sebepler de O'nun kudret elindedir. O istediği şeye istediği şekilde tasarruf etme gücüne sâhiptir. Yeter ki duâ bu şuûr içinde yapılsın ve duâ edilmesi câiz olan noktalar dikkate alınsın!...

Son düzenleme:
canım bu sayfada bir video var bu bitkiyle ilgili izle istersen Rose of Jericho | the real Rose of Jericho | holy land

günaydın Balım,
sanırım bu bitki hristiyanlar için önemli,googlda çeviri yaptırdım aşağıdaki kısım dikkatimi çekti,
. Bu gün bitki, yeni başlangıçlar, umut, ve İsa Mesih'in dirilişi temsil eder.

balım otu bulmanın sevinciyle sohbete başladık ama henüz tanılşmadık galiba,sanırım senin eşinde azosperm,siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz ve tedavi ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin,sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz

günaydın canım

ilaç kullanmaktansa hergün limonsuyu içmeyi tercih ederim,hatta ramazan başladığındanberi zaten hergün limonata içiyoruz tedavye başlamış olduk :))

saraçoğlu nereye gelecek? ve mesajları nereye atmamız gerekiyor??

merhabalar arkadaslar bir sorum olacak,benim adetlerim duzenli ama cok kisa araliklarla oluyor,bugun adet oldum,daha 18 gun once bitmisti diger adetim,sizce normalmi bu ?genelde diger bayanlarin 25 gun aralikla oluyor..

günaydın Lamyay,sanırım sende benim gibi regli dönemin bittikten sonra günleri saymaya başlıyorsun,mesela ben bittikten 19 gün sonra regli oluyorum,ama bildiğim kadarıya doktorlar başladığı günü ilk gün kabul edip bir sonraki başlangıc arsındaki süreyi sayıyorlar,istersen Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu sitede günlerini yaz otomotik olarak hesaplansın,benim mesela 23 gün olarak çıktı ,ayrıca ovulasyon günlerinide hesaplayabiliyorsun , ben daha önce ovulasyon testi almıştım ve testin sonucu ile bu sitede yazan ovulasyon günü aynı çıkmıştı

tatlım cuma günü tekrar tntye ömer çelakılın programına

FUNDA canim bu arada meryem suresini ne yazikki bu hafta okuyamiycam cok uzuldum ramazanin son 10 gunu cok onemli dualarin kabul edildigi zaman dilimi,neyse esime okutabilirsem yazarim sayiyi sana

canım malesef bende bu hafta ara verdim ( kadir gecesinide kaçırıyorum galiab (( eşimin okuyacağınıda sanmıyorum ama bende bir sorayım bakayım,
sanırım eşim sabah namazlarında ekinin önerdiği fatiha suresini okuaycak,kaç tane okunuyordu diye soruyordu,

Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.

Anneme bi yakınımız bebiş için şiddetle abdestli olarak 41 gün 41 fatiha okumamı söylemiş..
Belki vesilemiz olur..
nettede yukarıdaki şekilde önerilmiş..

esram diğer topikte okudum kuzum şu an en çok eşinin desteği var eminim tüm kızlar elini gelini yapar duanı eşin için de okuyarak yaparız bugün iki tane okuyacağım

tatlım normali 28 ile 35 gün arası bence bir dr sor derim geç gelmesi ciddi problem ama erkeni bilmiyorum benimki 31 günde bir 28 günü isterdim ne kadar sık yumurtlarsak o kadar şansımız artıyor

gunaydin,sagol canim girdimde orda ki hesaba gore24 gun cikti,normalmi?benim cevremdi kisilerin hep bitmesiyle baslamasi arasinda 25 gun kadar varda dedim benim anormalmi,24 normalimi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…