bu bitki kolay doğum için kullanılan bir bitki var o olmasın??? hani doğum başlayınca dua okunuyor suya konuluyor çiçek suda açarken rahimde açılıyor ,doğum sonrasıda sudan çıkartılıyor,söylediklerin bana o otu hatırlattı
evet bazı yerlerde söylediklerin yazıyor bitkinin bir kaç ismi var jericho rose,jericho gülü,meryem ana eli bu isimlerdede ararsanız bilgi edinebilirsiniz.
pıhtılaşma derken......açıklarmısın
canım bu sayfada bir video var bu bitkiyle ilgili izle istersen Rose of Jericho | the real Rose of Jericho | holy land
tatlım erken düşüklerde bir numara kan dolaşımıyla ilgili bunun için genelde tüp bebekte coraspin verilir doğalı limonsuyu imiş hergün bir bardak limonsuyu içilecekmiş kızlar haftaya cumaya gelecek saraçoğolu düzenli msj atalim kürü versin diye
merhabalar arkadaslar bir sorum olacak,benim adetlerim duzenli ama cok kisa araliklarla oluyor,bugun adet oldum,daha 18 gun once bitmisti diger adetim,sizce normalmi bu ?genelde diger bayanlarin 25 gun aralikla oluyor..
günaydın Balım,
sanırım bu bitki hristiyanlar için önemli,googlda çeviri yaptırdım aşağıdaki kısım dikkatimi çekti,
. Bu gün bitki, yeni başlangıçlar, umut, ve İsa Mesih'in dirilişi temsil eder.
balım otu bulmanın sevinciyle sohbete başladık ama henüz tanılşmadık galiba,sanırım senin eşinde azosperm,siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz ve tedavi ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin,sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz
FUNDA canim bu arada meryem suresini ne yazikki bu hafta okuyamiycam cok uzuldum ramazanin son 10 gunu cok onemli dualarin kabul edildigi zaman dilimi,neyse esime okutabilirsem yazarim sayiyi sana
merhabalar arkadaslar bir sorum olacak,benim adetlerim duzenli ama cok kisa araliklarla oluyor,bugun adet oldum,daha 18 gun once bitmisti diger adetim,sizce normalmi bu ?genelde diger bayanlarin 25 gun aralikla oluyor..
günaydın Lamyay,sanırım sende benim gibi regli dönemin bittikten sonra günleri saymaya başlıyorsun,mesela ben bittikten 19 gün sonra regli oluyorum,ama bildiğim kadarıya doktorlar başladığı günü ilk gün kabul edip bir sonraki başlangıc arsındaki süreyi sayıyorlar,istersen Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu sitede günlerini yaz otomotik olarak hesaplansın,benim mesela 23 gün olarak çıktı ,ayrıca ovulasyon günlerinide hesaplayabiliyorsun , ben daha önce ovulasyon testi almıştım ve testin sonucu ile bu sitede yazan ovulasyon günü aynı çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?