Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim regli düzenim çok ilginçtir,mesela perşembe günü bir baktım başlamış ama bir iki damla gibi tabi cuma oruç tutmadım ama cuma günü hiçbirşey yoktu,dün yoğun birşekilde başladı,eğer cumartesi başladı diye düşünürsek pazartesi 3. gün oluyor ,inşallah doktor iyidirde gerekli tüm tahlilleri yapar

cnm ben iki tane okudum daha doğrusu eşim okudu midemi üşütmüşüm o yüzden yatıp yuvarlanıyorum[/QUOTE]

Geçmiş olsun hayatım,yanılmıyorsam kudret narı almıştın,mide için çok iyidir :)) birde evde bal varsa iyi gelir

ben alıştım artık kan aldırmaya,kardeşim çok kötü oluyor,senin gibi bayılıyor

Allah sizinde bizlerinde yardımcısı olsun birşekilde hepimizin yolu aynı yere çıkıyor,sanırım beklerken boş durmuyorsun araştırmalar yapıyorsun,inşallah bu otlardan biri sizede bizlerede faydalı olur

iyi yapmışsın demekki ağlamakla,için boşalmış ne güzel,dediğin gibi abartmadan gerekli olan vitaminlerini ver,inşallah rabbim şifasını verir

ne güzel senin regli dönemin bitmiş ben daha başındayım,son üç gün okumaya çalışıcam inşallah

uff rabbim yardımcıları olsun inşallah,biran önce dualarını bitirebilsek ne iyi olur,peşinden şifa ayetlerinden okuyalım,Allahtan en kısa sürede şifa diliyorum onlar için

Hastalar Için şifa Duâları

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 1
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 10 oldu

ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

cnm ben iki tane okudum daha doğrusu eşim okudu midemi üşütmüşüm o yüzden yatıp yuvarlanıyorum

Geçmiş olsun hayatım,yanılmıyorsam kudret narı almıştın,mide için çok iyidir :)) birde evde bal varsa iyi gelir[/QUOTE]

tatlım kudret narını aldım ama nsl yiyeceğimi bilmiyorum soyarak meyve gibi şeker iyi hatırlattın kahve içtim bugün o yüzden tutamadım

kızlar benim saçlar yağlı sanki diğer yerlerim kurusaç maskelerine bakıyorum husmeh kendimize bakalım demişti maslım senin bir kürün vardı nsl suna dumankayanınkini yapacağım

bugün eşimle eyüp sultana gittik,ben regli olduğum için tabi sadece oralarda gezindim,çok güzel seralar var ama fiyatlar uçmuş,sadece baktım (
sonra eşimin arabasını çekmişler gittik birde onu aradık, bu arada birşeye çok üzüldüm eyüp sultan gibi maneviyatı çok yüksek olan bir yerde bile ramazana ve oruca kimse saygı göstermiyor malesef , eskiden diyorum insanlar oruç tutmasada tutana saygı gösterirdi ortalık yerde yemek yemez su içmezdi,şimdi bakıyorum yemekler gayet rahat yeniliyor,sular içiliyor milletin elinde dondurma,birde o kadar çok sigara içine varki şaştım kaldım,sigara zaten sağlığa zararlı birşey...bu durum gerçekten üzdü beni

kızlar benim saçlar yağlı sanki diğer yerlerim kurusaç maskelerine bakıyorum husmeh kendimize bakalım demişti maslım senin bir kürün vardı nsl suna dumankayanınkini yapacağım

canım bende kına yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılan birşey var,hamileyken kına yapmanın bir zararı yok değilmi,inşalah önümüzdeki aylarda hamiş olursam saçımın yarısı kızıl yarısı kumral olmasın güzel bir anne adayı olayım :)))

kızlar kaan hocanın sitesine baktım beslenme programına ben hiç dikkat etmiyordum çiğ fındık çiğ badem badem normal fındık alıyordum ben listesini tekrarlayım yarın alacağım çiğ kavrulmamış fındık badem dut kurusu kayısı incir çekirdekli siyah üzüm
bayanlar kola kahve yok azaltmalıyım
ıspanak semizotu lahan nohut mercimek kuru fasulye
kırmızı et yok
keçiboynuzu

ben özel günlerde sabaha kadar gezerim beni en çok eyüp sultan yorar çünkü ordaki kalabalık enteresandır cami yer tutmalar cep tel sevgili ile konuşmalar ben kendim gezmiyorum araba için yorucu oluyor böyle turlar yapan organizasyonlara katılıyorum evet saygı hiç yok ben dün sınavda gözetmenim dünde rahatsızdım oruçlu değildim nsl orda su içebilirim baktım bazıları sınavda içiyor ne var 1 saat sonra içsen koridorda zaten sıcak üzüldüm ama orda da öyle iseler pes diyor insan fundam allah dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…