esram diğer topikte okudum kuzum şu an en çok eşinin desteği var eminim tüm kızlar elini gelini yapar duanı eşin için de okuyarak yaparız bugün iki tane okuyacağım
bır gıdıcem ramazandan sonra zaten son zamnalarda kasıklarımda cok sancı oluyor adet bıtımınden sonra baslıyor
fundacım adetin 3. günü bakılan hormonlar var. eğer denk geliyorsa onlara da baktır. p ile başlayan test dediğin progesteron olabilir. o da 21. gün bakılıyor. yumurtlamanın olup olmadığını anlamak için. yıllarca doktor doktor gezdim. bide tiroid hormonlarına detaylı baktır. tsh,t3,t4 falan.
balık yiyebilirsiniz kırmızı eti önermiyor doktorlar
tatlım progesteron ama şimdi değil prolaktin fsh e2 adetin 2. yada 3.günü progesteron 21.günü cnm bende salı gideceğim ben kan göremiyorum bayılıyorum o yüzden kan aldırmam işkence görmesemde psikolojik kan çekiliyor vucüdümdan geçen yıl 7 tüp aldırdım check up amaçlı 3 tüp benim sınırım kalktım küt eşim çok panik olmuş hastalar korkmuş
evet canım bizdede azosperm sorunu var aslında biz kök hücreyi bekliyoruz ama yinede araştırma yapıyorum belki birşey çıkar diye.biz 4,5 yıllık evliyiz eşim 6 yaşındayken inmemiş testis sebebiyle ameliyat olmuş testislerinin biri alınmış diğeride aşağıya indirilmeye çalışılmış fakat tam olarak indirilememiş torba sınırlarında kalmış biz evlendikten bir sene sonra artık çocuğumuzun olmayacağından emin olduktan sonra tüp bebek merkezine gittik eşime mikro tese yapıldı sperm bulunamadı patoloji sonucu germ hücre aplazisi(sertoli cell only)çıktı.kök hücreyi beklememiz gerektiğini söylediler bizde bekliyoruz bizim hikayemiz böyle,Allah herkesin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sağol aşkım benim iki gün girmedim kız :))))
Aşkım teşekkür ederim, gerçekten olmadığım kadarıyla iyiyim, sanırım ağladım zehrimi akıttım.Normal mi bu bilmiyorum, sanki bir yük vardı üzerimde onları biri aldı gitti.Umarım iyiye işarettir :)))))))
Bu arada hala proxeed plusı içiyor devam ediyor ona.Tabi ben hala kuruyemiş falan veriyorum , ama özellikle şunu bunu almayacağım kafamın rahatlaması için.9 ay öncesine dönüş yapmak istiyorum ya hep kür kür psikolojim değişti resmen..
Hoppppppppa neymiş bu böylee, sayenizde araştırmacı oldum ben de bir yandan araştırıyorum bunu :))
Fundam yok bu ayrı bu bizim için hepimiz adına okudum :))) bunu sayma..
Esra için ben 1 adet Meryem Suresini okudum.Allah kabul etsin, yarın da okurum inşallah artık adetim bitti..
Balım Rabbim yardımcım olsun.seni de listenin sonuna ekleyelim dualara katılmak istersen tatlım..öptüm seni.
Merhaba kızlar.
Dua sırasındaki ESRA18 arkadaşımız şu günlerde oldukca kötü birdönem geçiriyor.Eşinin testislerinde kist vardı.Doktor öenmsiz demişti.Ağrı şikayetiyle tekrar doktora gittiğinde bu kezde testis kanserinden şüphelenilmiş.İnşallah bebek özlemini geride bırakacak dermansız bir dert daha vermesin Rabbim.
Bayram sonrası durumları netleşecek.
Dua okuyan arkadaşlar eşinede şifa dileyelim lütfen.
cnm ben iki tane okudum daha doğrusu eşim okudu midemi üşütmüşüm o yüzden yatıp yuvarlanıyorum
Geçmiş olsun hayatım,yanılmıyorsam kudret narı almıştın,mide için çok iyidir :)) birde evde bal varsa iyi gelir
balım arkadaşım hoşgeldin aramızı
kızlar benim saçlar yağlı sanki diğer yerlerim kurusaç maskelerine bakıyorum husmeh kendimize bakalım demişti maslım senin bir kürün vardı nsl suna dumankayanınkini yapacağım
bugün eşimle eyüp sultana gittik,ben regli olduğum için tabi sadece oralarda gezindim,çok güzel seralar var ama fiyatlar uçmuş,sadece baktım(
sonra eşimin arabasını çekmişler gittik birde onu aradık, bu arada birşeye çok üzüldüm eyüp sultan gibi maneviyatı çok yüksek olan bir yerde bile ramazana ve oruca kimse saygı göstermiyor malesef , eskiden diyorum insanlar oruç tutmasada tutana saygı gösterirdi ortalık yerde yemek yemez su içmezdi,şimdi bakıyorum yemekler gayet rahat yeniliyor,sular içiliyor milletin elinde dondurma,birde o kadar çok sigara içine varki şaştım kaldım,sigara zaten sağlığa zararlı birşey...bu durum gerçekten üzdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?