Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerde okuduğumu buldum....birsen82den alıntı kkdan..spermlere iyi geliyomuş onun yalancısıyım tabe

İkiside aynı, yumru gibi olanla , bu fotoğrafı çekilen ot.. Yumru gibi olan bahar mevsiminde toplanan, açık dal gibi olan bahar mevsimi bitiminde toplanan.. İkiside aynı etkiyi yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor.. İçinde yoğun miktarda ostrojen hormunu vardır..Ve sperm artırıcıdır..

Hamile kalmayı kolaylaştırmanın nedeni bu.. Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz..Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz.GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek.Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak. ) hamile kalma olasılığı artıyor inşaallah..

Birde bununla birlikte acve hurması isteyin..Sabah namazına kalkanlar sabah namazından sonra , kalkmayanlar çok erken vakitte kalkınca bu acve hurmasından niyet ederek ve her birinde ayrı besmeleyle 7 adet aç karına yesinler , arkasından geceden bıraktıkları bu suyu içsinler..Ve yarım saat başka birşey yenilip içilmesin. Birde günde iki bardağı aşmasın.

Dediğim gibi ilişki süresince yumurtlama takvimine dikkat ederek bunu uygulamaları gerekiyor..

..
NOT : Lutfen güvenilen buyuk ve merkezi baharatçılardan alsınlar..Buyuk çoğunluğu mekke civarında var..Ve lutfen açık ürünleri almasınlar..Onaylı ürünlerin alınması şart..Çünkü son iki yıldır çok rağbet olduğu için işin ticari boyutu düşünülerek , hızlı üretim gerçekleşti..Buda ürünün yanlış şartlarda büyütülüp hemen kimyasal yolla kurutulmasına neden oldu..

ot galiba mısır çarşısında bulunurmuş,bugün bir iki aktara sordum onlarda yoktu,birtanesinin eşi birkaç ay önce doğum yapmış onda vardı dedi,bu elden ele getirilen birşeymiş ,ümreye felan giden birini bulmak lazım..ahhhh annem bilseydi durumumuzu ne yapar eder bulurdu

aynen ben ve eşim,bu kadar olur....bu yazdıklarıı eşime okudum çok güldü:))) benim eşimde korku filmi hastasıdır bense romantik komedi izlemek isterim,aynen senin gibi birkez korku filmi izledim gece çığlıkla uyandım tabi gece zehir oldu :))) o günden sonra izlettirmiyor

ben eskiden hep kadınlar pazarından bıttım sabunu alır saçlarımı onunla yıkardım,evlendikten sonra şampuan kullanmaya başladım aman dedim saçlarım eşime sabun kokmasın güzel güzel şampuan koksun yumuşak olsun dedim ve amwayin şampuanını kullanmaya başladım ama hiç memnun değilim çok dökülüyor,birde o kadar para verdim (

ay kendimi garip hissettim cnm fatma anamız rüyayla yol gösterdi vallah içim ürperdi cnm hac mevsimi geldi aklıma ne geldi hac organizasyonu yapan acentalardan istetilemez mi

canım benimde aklıma senin rüyan geldi,sanırım bu otta bir hikmet var,nerden bulcaz bilemiyorum,bugünlerde mısır çarşısına gidecek varmı??

yakında kanguru eti felan derlermiş :)))))) düşünsene hepimiz onun peşine koşuyormuşuz :)))

inanamıyorum sanaaaaaaa.........

kızlar düşünün karanlık açmışız hep beraber seyrediyoruz korku filmi zaten sonra pek uyunmuyor çıt çıtsa ödün kopuyor ama uzun zamandır öyle bir film yok korkuyla vahşeti karıştırıyorlar komşum geçen ay umreden gelmiş inanamıyorum şu an camimizin hocası ordaymış aynı zamanda benim eski velimdi ulaşmaya çalışacağım ama eşimden vize çıkmadı çünkü eşiyle konuşmalıyım herkes durumumuzu bilecek diye istemiyor şu an eşimin çok problemli olduğu bir amiri hacca gidecekmiş geçen yıl olsa sorun yoktu kısmet kim var etrafta düşünüyorum seni bana yazmışlar çook komik

canım benimde aklıma senin rüyan geldi,sanırım bu otta bir hikmet var,nerden bulcaz bilemiyorum,bugünlerde mısır çarşısına gidecek varmı??

çarşamba günü medical gideceğim kısmet olursa dönüşte eşim izin alabilirse giderim daha erken çok zor nereye bakmak lazım baharat satanlara mı hurmacılarda olmaz mı mekkeden geliyor medineden geliyor hurmalar

funda ben eşimin abisi yurtdışında çalışmıştı orda çok çevresi var..sadece hacca odaklandım aklıma şimdi geldi hayatım ya bu bitki hristiyanlar için kutsal ya amerikada ingilterede bulunur sanki..ozaman buldururum bebekim ben..size de gönderirim..para da almam canımmm

valla mı kadınlar marstan erkekler venüsten bebekim..onlar seviyo korkunç filmlerii..y
bi de benim eşim kardeşiyle de film çekiyo düşün yani okanın programa gönderecekler.işi yok iş arıyo ya..o bari korkunç olmasa

yıllar önce bir akşam arkadaşta kalıyorum tvde bir korku filminin fragmanı vardı kaç saniyelik fragmandı hatırlamıyorum,sonra gece oldu tabi biz yattık herkes derinn uyurken ben rüyamda o filmi görmeye başladım,sonra bir çığlık atmıştım evdeki herkes uyanmıştı :))

ben bu otu yıllar önce duymuştum doğumu kolaylaştırıyor diye ve hep hamile kalınca bundan alayım derdim,buyur al işte nerden bulcaz ki

valla orda gördüğün herkese sor bence :)) bir bilen vardır

bu bitkide hikmet var bizlerden birilerini güldürecek bakalım hayırlısı bebekler...

mısır çarşısına yolum düşmez de özellikle gidip ararım ben...eşime diyeyim de bize çokkk uzak onla gidebilirim ancak....

bu arada aruna haklı dizi çoook güzelll...gülüyorum baya

wayyy haklısın amerikada olabilir,dur ben hemen arkadaşıma mesaj atayım :)))

off yaaa annemmmm annemmm bilseydi hepimize bulurdu kızlar yaaaa ,annem gelince ne desem acaba benim yardımcıma doğum için bakıyoruz mu desem

aynı ben eşim bana korkak tavuk der böyle yapınca

uuuuffff hale bak:18: kaldık öylee

eşinin filmini heyecanla bekliyorum tatlım

arkadaşlar bu sitede bu bitkinin bayağı tanıtımı var dünyanın heryerine kargoyla gönderiyorlarmış bir bakın isterseniz yabancı dil bilen varsa aranızda sipariş verebilirsiniz The Rose of Jericho

evet yaa eşinin filminin yayınlanacağı gün bize özelden mesj at bizde izleyelim,valla helal olsun uğraşıyor
tamam canım...daha başlamadılar diğerinin çekimine..bu çektikleri güzeldi ama eşim ben senaryo yazdım bunu çekcem diyince onu göndermekten vazgeçtiler...çeksinler de sonuç gelirse söylerim...
arkadaşlar bu sitede bu bitkinin bayağı tanıtımı var dünyanın heryerine kargoyla gönderiyorlarmış bir bakın isterseniz yabancı dil bilen varsa aranızda sipariş verebilirsiniz The Rose of Jericho

hıııım bunu ben de gördüm de dikkat etmedim yurt dışı da kargo varmıymış...şaşırdım...
dur bakalım ben bi yurtdışıyla bağlantı kurayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…