iyiyim dün eşimle güzel bi gün geçirdik...yemek yedik,bebek,ortaköy tarafında gezdik,güldük bol bol...iyi geldi
otu buldum da kime getirtcem şimdi de onu düşünüyorum:44:neyse adını buldum yaya bi yerde spermleri güçlendirir diye okudum ama buraya kopyalamak için tekrar aradım bulamadım..tüm gün translateden okudum gözlerim acıdı bu hristiyanlar için önemli bi bitki galiba yeniden dirilişi sembolize ediyomuş...dini törenlerde kullanıyolarmı..hatta hediye olarak birbirlerine veriyolarmış....
bi rivayete göre de meryem anamız doğum yaparken bu bitkiyi acıdan elleriyle çekmiş..şekli de güya ondan el gibiymiş..meryem ana ona kutsallık vermiş ozaman..hatta bu bitki bin yıl bile duruyomuş bu şekilde....
zaten suda tekrar yeşeriyomuş..
kadın kocasıyla içmeliymiş.....içelim
ben de seni bana yazmışları izliyorum....güzel diziama genelde pek dizi izlemek ben de sıkılırım bi süre sonra kendini tekrarlıyo diziler..
bi de bu ara eşimle hep film izliyoruz.....o korku izlemek istiyor ben de romantik komedigeçen korku filmi izletti altıma edecektim korkudan ben de gece uyutmadım korkunca, yine o çekti cefasını
korku filim hastasıyım vampirler şeytanlar zombiler küçüklüğümden beri bayılırım artık pek iddalı yok
canım ben de organik aldım ama kıtır kıtır iğrenç yaptı saçımı...ben de balkon yıkamak için kullandım onca para verdiğim şampuanı
syoss şampuan kullanıyorum ben...ama iyi geliyor saçıma.
ay kendimi garip hissettim cnm fatma anamız rüyayla yol gösterdi vallah içim ürperdi cnm hac mevsimi geldi aklıma ne geldi hac organizasyonu yapan acentalardan istetilemez mi
biri kuş eti biri deve eti diyor..şimdi de hindi mi çıktıarunaaaa boşver
ben çok inandım bu bitkiye biliyosun..çok tuhaf bişekilde karşıma çıkardı Rabbim.öyle düşünüyorum.iyi gelmese de kullanıcam....
nerden bulcaz ne biliiim şimdi de bunu araştıralım...biz de bu vasıta ile anne oluruz belki kimbilir
inanamıyorum sanaaaaaaa.........
canım benimde aklıma senin rüyan geldi,sanırım bu otta bir hikmet var,nerden bulcaz bilemiyorum,bugünlerde mısır çarşısına gidecek varmı??
funda ben eşimin abisi yurtdışında çalışmıştı orda çok çevresi var..sadece hacca odaklandım aklıma şimdi geldi hayatım ya bu bitki hristiyanlar için kutsal ya amerikada ingilterede bulunur sanki..ozaman buldururum bebekim ben..size de gönderirim..para da almam canımmmot galiba mısır çarşısında bulunurmuş,bugün bir iki aktara sordum onlarda yoktu,birtanesinin eşi birkaç ay önce doğum yapmış onda vardı dedi,bu elden ele getirilen birşeymiş ,ümreye felan giden birini bulmak lazım..ahhhh annem bilseydi durumumuzu ne yapar eder bulurdu
aynen ben ve eşim,bu kadar olur....bu yazdıklarıı eşime okudum çok güldü:))) benim eşimde korku filmi hastasıdır bense romantik komedi izlemek isterim,aynen senin gibi birkez korku filmi izledim gece çığlıkla uyandım tabi gece zehir oldu :))) o günden sonra izlettirmiyor
kızlar düşünün karanlık açmışız hep beraber seyrediyoruz korku filmi zaten sonra pek uyunmuyor çıt çıtsa ödün kopuyor ama uzun zamandır öyle bir film yok korkuyla vahşeti karıştırıyorlar komşum geçen ay umreden gelmiş inanamıyorum şu an camimizin hocası ordaymış aynı zamanda benim eski velimdi ulaşmaya çalışacağım ama eşimden vize çıkmadı çünkü eşiyle konuşmalıyım herkes durumumuzu bilecek diye istemiyor şu an eşimin çok problemli olduğu bir amiri hacca gidecekmiş geçen yıl olsa sorun yoktu kısmet kim var etrafta düşünüyorum seni bana yazmışlar çook komik
çarşamba günü medical gideceğim kısmet olursa dönüşte eşim izin alabilirse giderim daha erken çok zor nereye bakmak lazım baharat satanlara mı hurmacılarda olmaz mı mekkeden geliyor medineden geliyor hurmalar
canım benimde aklıma senin rüyan geldi,sanırım bu otta bir hikmet var,nerden bulcaz bilemiyorum,bugünlerde mısır çarşısına gidecek varmı??
funda ben eşimin abisi yurtdışında çalışmıştı orda çok çevresi var..sadece hacca odaklandım aklıma şimdi geldi hayatım ya bu bitki hristiyanlar için kutsal ya amerikada ingilterede bulunur sanki..ozaman buldururum bebekim ben..size de gönderirim..para da almam canımmm
valla mıkadınlar marstan erkekler venüsten bebekim..onlar seviyo korkunç filmlerii..y
bi de benim eşim kardeşiyle de film çekiyo düşün yaniokanın programa gönderecekler.işi yok iş arıyo ya..o bari korkunç olmasa
aynı benyıllar önce bir akşam arkadaşta kalıyorum tvde bir korku filminin fragmanı vardı kaç saniyelik fragmandı hatırlamıyorum,sonra gece oldu tabi biz yattık herkes derinn uyurken ben rüyamda o filmi görmeye başladım,sonra bir çığlık atmıştım evdeki herkes uyanmıştı :))
ben bu otu yıllar önce duymuştum doğumu kolaylaştırıyor diye ve hep hamile kalınca bundan alayım derdim,buyur al işte nerden bulcaz ki
wayyy haklısın amerikada olabilir,dur ben hemen arkadaşıma mesaj atayım :)))
off yaaa annemmmm annemmm bilseydi hepimize bulurdu kızlar yaaaa ,annem gelince ne desem acaba benim yardımcıma doğum için bakıyoruz mu desem
funda ben eşimin abisi yurtdışında çalışmıştı orda çok çevresi var..sadece hacca odaklandım aklıma şimdi geldi hayatım ya bu bitki hristiyanlar için kutsal ya amerikada ingilterede bulunur sanki..ozaman buldururum bebekim ben..size de gönderirim..para da almam canımmm
valla mıkadınlar marstan erkekler venüsten bebekim..onlar seviyo korkunç filmlerii..y
bi de benim eşim kardeşiyle de film çekiyo düşün yaniokanın programa gönderecekler.işi yok iş arıyo ya..o bari korkunç olmasa
eşinin filmini heyecanla bekliyorum tatlım
eşinin filmini heyecanla bekliyorum tatlım
tamam canım...daha başlamadılar diğerinin çekimine..bu çektikleri güzeldi ama eşim ben senaryo yazdım bunu çekcem diyince onu göndermekten vazgeçtiler...çeksinler de sonuç gelirse söylerim...evet yaa eşinin filminin yayınlanacağı gün bize özelden mesj at bizde izleyelim,valla helal olsun uğraşıyor
arkadaşlar bu sitede bu bitkinin bayağı tanıtımı var dünyanın heryerine kargoyla gönderiyorlarmış bir bakın isterseniz yabancı dil bilen varsa aranızda sipariş verebilirsiniz The Rose of Jericho
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?