Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bunu hiç bilmiyorum ama kimyevi değil ben zaten yılda bir boyatım organik boya ile ne kadar organikse kınayı severim

kızlar size basit bir el maskesi 1kaşık bal 1 kaşık zeytinyağını karıştırın yumuşattığınız eline sürün 5 dk bekletin durulayın saçların parlaması içinde maydonoz suyu ile durulayın ellerimizi hergün limonla ovmalıyız
cilt sağlığı için 3 havuç rendele teflonla 3 cevizle çevir ye eşlere sperm hareketliliği için bizede cilt güzelliği için havuç

hayatım saygıya örnek olsun diye yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum,bundan birkaç sene önce yurtdışından misafirim gelmişti,kendisi koyu bir hristiyandır ve pazar günü kiliseye gitmek istedi,burda onların kilisesi ev şeklinde var büyük kileseleri yok,neyse ben aradım kiliseyi ve adres aldım,pazar günü geleceğimizi söyledim ve pazar günü gittik, dua felan ettiler sonrasındada yemekleri varmış,ben arkadaşıma ben yemek yemem çünkü içinde domuz eti veya yağı olabilir dedim,arkadaşımda gitmiş kilise görevlisine biz artık gidiyoruz funda inançlarından dolayı burda yemek istemiyor demiş,inanırmısın karı koca geldiler yanıma gayet samimi bir şekilde beni mutfaklarına davet ettiler,mutfakta bana kullandıkları malzemeleri ayçiçek yağının markasına varana kadar gösterdiler ve o gün ben gideceğim için sadece tavuklu yemekler yapmışlar, düşünün kiliseye giden tek bir müslümana bile hristiyanın gösterdiği saygı bu !!!!!

sonrasında ben onu ziyarete gittim ve ramazanın son 3 günü ordaydım,komşuları beni yemeğe davet ettiler,benimle birlikte iftar saatine kadar beklediler ve iftardan sonra hep birlikte yedik,yine bana yapttıkları yemeğin içeriğini gösterdiler,çok şaşırdığım birşey olmuştu yemeğe mutlaka duayla başlıyorlar ve ev sahibi duaları bitmeden kızını su içmesine bile izin vermemişti,dualarında da tanrım bu akşam soframızda funda da olduğu için sana şükürler olsun gibi birşeyler demişlerdi bu da kendimi önemli hissetmeme neden olmuştu ,beni çokmutlu eden br ayrıntıydı

şimdi ben kimsenin orucuna karışmam,her kesin inancı kendine ama bence insanlar biraz karşısındakinide düşünmeli,benim babam mesela yıllarca oruç tutmamış ama annemin bile haberi olmamış,acıkınca gidip ablasında yemek yiyormuş,sakın annemden korktuğunu düşünmeyin malesef annemin çok canını yaktığı zamanlar olmuştur, saygıyı anneme değil inancına göstermişti,ya üzüldüm aslında ne diyeyim....

kızlar benim saçlar yağlı sanki diğer yerlerim kurusaç maskelerine bakıyorum husmeh kendimize bakalım demişti maslım senin bir kürün vardı nsl suna dumankayanınkini yapacağım
sinamekili olan mıı?

aynen sana katılıyorum..tutmasa bile insan saygı icabından yemez....bunlar yiyip içiyo oruçlu insanların karşısında

bi de esraya ne olmuş ki ya Allah korusun..valla çok üzüldm.Allah'ım şifa versin..Okuduğumuz dualar şifa olsun

arkadaşım kremlerimiz bile organik olacak desene :)))

bi tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynatıyoruz..içine bi tatlı kaşığı badem yağı ve bi de bemiks ampül kırıyoruz...karıştırıp saç diplerine sürüyoruz..2 3 saat bekletip yıkıyoruz...bemiks ampul vitamindir eczanede bulabilirsiniz çok da ucuz bişey..
ben baya etkisini gördüm hem uzattı hem dökülmeyi azalttı...bunu yapabilisin arunam bunu sordun galiba.
bi de sıcak zeytinğı da yapabilirsin...

canlar bana müsade gidip biraz içeriyi toparlayayım,bulaşık makinemde bir sorun var bugünlerde güzel yıkamıyor,çıkarttım tabakları elimde yıkıcam ((

iyiyim dün eşimle güzel bi gün geçirdik...yemek yedik,bebek,ortaköy tarafında gezdik,güldük bol bol...iyi geldi
otu buldum da kime getirtcem şimdi de onu düşünüyorum:44:neyse adını buldum yaya bi yerde spermleri güçlendirir diye okudum ama buraya kopyalamak için tekrar aradım bulamadım..tüm gün translateden okudum gözlerim acıdıbu hristiyanlar için önemli bi bitki galiba yeniden dirilişi sembolize ediyomuş...dini törenlerde kullanıyolarmı..hatta hediye olarak birbirlerine veriyolarmış....
bi rivayete göre de meryem anamız doğum yaparken bu bitkiyi acıdan elleriyle çekmiş..şekli de güya ondan el gibiymiş..meryem ana ona kutsallık vermiş ozaman..hatta bu bitki bin yıl bile duruyomuş bu şekilde....
zaten suda tekrar yeşeriyomuş..
kadın kocasıyla içmeliymiş.....içelim

evet tatlım çook teşekkürler yarın eksikleri alayım ben yaz tatili başlyınca tüm yağlardan aldım suna d. kitaplarını aldım eylül ayı gelecek yapmadım ben organik marka kullanıyorum yves rocher body shop fransızı ürünleri güzel fiyatlarıda avon kadar ama yine de sertifikalı değiller hiçbiri internette sertifikalı da olanları uçuk

ben de seni bana yazmışları izliyorum....güzel diziama genelde pek dizi izlemek ben de sıkılırım bi süre sonra kendini tekrarlıyo diziler..
bi de bu ara eşimle hep film izliyoruz.....o korku izlemek istiyor ben de romantik komedigeçen korku filmi izletti altıma edecektim korkudanben de gece uyutmadım korkunca, yine o çekti cefasını

cnm resimi gönderdiğin otumu buldun yoksa fatma anamızın otu yada meryem ana otu mu yoksa hepsi aynı mı

korku filim hastasıyım vampirler şeytanlar zombiler küçüklüğümden beri bayılırım artık pek iddalı yok

canım ben de organik aldım ama kıtır kıtır iğrenç yaptı saçımı...ben de balkon yıkamak için kullandım onca para verdiğim şampuanı
syoss şampuan kullanıyorum ben...ama iyi geliyor saçıma.

cnm resimi gönderdiğin otumu buldun yoksa fatma anamızın otu yada meryem ana otu mu yoksa hepsi aynı mı
evet canım o otu bulduk hepiniz sağolun...evet hepsi aynı canım...
korku filim hastasıyım vampirler şeytanlar zombiler küçüklüğümden beri bayılırım artık pek iddalı yok

korkunçççççççççççççççççççççççççççççççççççç
hatta iğrençççççççççççççççççççççççççççççççç

saç için gnc şampuanını önerebilirim erkeği eşime iyi geldi benim için iyi benim sorunulu saçlarım neler kullanmadım ama gnc ürünlerin alırken onları da aldım ama meselaannem yıllardır elidor kullanır saçına iyi geliyorsa heleki saçın sorunsuzsa en iyisi en uygunu olanı şampuanın içine bir miktar çam terebenti at yeterli kızlar hindi eti erkekler için çok iyiymiş

ay kendimi garip hissettim cnm fatma anamız rüyayla yol gösterdi vallah içim ürperdi cnm hac mevsimi geldi aklıma ne geldi hac organizasyonu yapan acentalardan istetilemez mi

bende en çok o diziyi sevdim korku film dizide ise komedi severim ne de olsa akrep burcuyum garibim

biri kuş eti biri deve eti diyor..şimdi de hindi mi çıktı arunaaaa boşver
ay kendimi garip hissettim cnm fatma anamız rüyayla yol gösterdi vallah içim ürperdi cnm hac mevsimi geldi aklıma ne geldi hac organizasyonu yapan acentalardan istetilemez mi

ben çok inandım bu bitkiye biliyosun..çok tuhaf bişekilde karşıma çıkardı Rabbim.öyle düşünüyorum.iyi gelmese de kullanıcam....
nerden bulcaz ne biliiim şimdi de bunu araştıralım...biz de bu vasıta ile anne oluruz belki kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…