canım bende kına yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılan birşey var,hamileyken kına yapmanın bir zararı yok değilmi,inşalah önümüzdeki aylarda hamiş olursam saçımın yarısı kızıl yarısı kumral olmasın güzel bir anne adayı olayım :)))
ben özel günlerde sabaha kadar gezerim beni en çok eyüp sultan yorar çünkü ordaki kalabalık enteresandır cami yer tutmalar cep tel sevgili ile konuşmalar ben kendim gezmiyorum araba için yorucu oluyor böyle turlar yapan organizasyonlara katılıyorum evet saygı hiç yok ben dün sınavda gözetmenim dünde rahatsızdım oruçlu değildim nsl orda su içebilirim baktım bazıları sınavda içiyor ne var 1 saat sonra içsen koridorda zaten sıcak üzüldüm ama orda da öyle iseler pes diyor insan fundam allah dualarını kabul etsin
sinamekili olan mıı?kızlar benim saçlar yağlı sanki diğer yerlerim kurusaç maskelerine bakıyorum husmeh kendimize bakalım demişti maslım senin bir kürün vardı nsl suna dumankayanınkini yapacağım
bugün eşimle eyüp sultana gittik,ben regli olduğum için tabi sadece oralarda gezindim,çok güzel seralar var ama fiyatlar uçmuş,sadece baktım(
sonra eşimin arabasını çekmişler gittik birde onu aradık, bu arada birşeye çok üzüldüm eyüp sultan gibi maneviyatı çok yüksek olan bir yerde bile ramazana ve oruca kimse saygı göstermiyor malesef , eskiden diyorum insanlar oruç tutmasada tutana saygı gösterirdi ortalık yerde yemek yemez su içmezdi,şimdi bakıyorum yemekler gayet rahat yeniliyor,sular içiliyor milletin elinde dondurma,birde o kadar çok sigara içine varki şaştım kaldım,sigara zaten sağlığa zararlı birşey...bu durum gerçekten üzdü beni
kızlar size basit bir el maskesi 1kaşık bal 1 kaşık zeytinyağını karıştırın yumuşattığınız eline sürün 5 dk bekletin durulayın saçların parlaması içinde maydonoz suyu ile durulayın ellerimizi hergün limonla ovmalıyız
cilt sağlığı için 3 havuç rendele teflonla 3 cevizle çevir ye eşlere sperm hareketliliği için bizede cilt güzelliği için havuç
funda yeter nasılsınız kızlarr
ben iyiyim çok şükür inşallah herkes iyidir,anneler ve kızlarını izliyorumbelki bu sezon bu diziyi izlerim, o kadar çok dizi varki insan bir süre sonra sıkılıyor
sen nasılsın bakalım otu buldun keyfin yerğne gelmiştir
bi tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynatıyoruz..içine bi tatlı kaşığı badem yağı ve bi de bemiks ampül kırıyoruz...karıştırıp saç diplerine sürüyoruz..2 3 saat bekletip yıkıyoruz...bemiks ampul vitamindir eczanede bulabilirsiniz çok da ucuz bişey..
ben baya etkisini gördüm hem uzattı hem dökülmeyi azalttı...bunu yapabilisin arunam bunu sordun galiba.
bi de sıcak zeytinğı da yapabilirsin...
ben iyiyim çok şükür inşallah herkes iyidir,anneler ve kızlarını izliyorumbelki bu sezon bu diziyi izlerim, o kadar çok dizi varki insan bir süre sonra sıkılıyor
ben de
sen nasılsın bakalım otu buldun keyfin yerğne gelmiştir
iyiyim dün eşimle güzel bi gün geçirdik...yemek yedik,bebek,ortaköy tarafında gezdik,güldük bol bol...iyi geldi
otu buldum da kime getirtcem şimdi de onu düşünüyorum:44:neyse adını buldum yaya bi yerde spermleri güçlendirir diye okudum ama buraya kopyalamak için tekrar aradım bulamadım..tüm gün translateden okudum gözlerim acıdı bu hristiyanlar için önemli bi bitki galiba yeniden dirilişi sembolize ediyomuş...dini törenlerde kullanıyolarmı..hatta hediye olarak birbirlerine veriyolarmış....
bi rivayete göre de meryem anamız doğum yaparken bu bitkiyi acıdan elleriyle çekmiş..şekli de güya ondan el gibiymiş..meryem ana ona kutsallık vermiş ozaman..hatta bu bitki bin yıl bile duruyomuş bu şekilde....
zaten suda tekrar yeşeriyomuş..
kadın kocasıyla içmeliymiş.....içelim
ben de seni bana yazmışları izliyorum....güzel diziama genelde pek dizi izlemek ben de sıkılırım bi süre sonra kendini tekrarlıyo diziler..
bi de bu ara eşimle hep film izliyoruz.....o korku izlemek istiyor ben de romantik komedigeçen korku filmi izletti altıma edecektim korkudan ben de gece uyutmadım korkunca, yine o çekti cefasını
evet tatlım çook teşekkürleryarın eksikleri alayım ben yaz tatili başlyınca tüm yağlardan aldım suna d. kitaplarını aldım eylül ayı gelecek yapmadım ben organik marka kullanıyorum yves rocher body shop fransızı ürünleri güzel fiyatlarıda avon kadar ama yine de sertifikalı değiller hiçbiri internette sertifikalı da olanları uçuk
evet canım o otu bulduk hepiniz sağolun...evet hepsi aynı canım...cnm resimi gönderdiğin otumu buldun yoksa fatma anamızın otu yada meryem ana otu mu yoksa hepsi aynı mı
korku filim hastasıyım vampirler şeytanlar zombiler küçüklüğümden beri bayılırım artık pek iddalı yok
canım ben de organik aldım ama kıtır kıtır iğrenç yaptı saçımı...ben de balkon yıkamak için kullandım onca para verdiğim şampuanı
syoss şampuan kullanıyorum ben...ama iyi geliyor saçıma.
evet canım o otu bulduk hepiniz sağolun...evet hepsi aynı canım...
korkunçççççççççççççççççççççççççççççççççççç
hatta iğrençççççççççççççççççççççççççççççççç
ben de seni bana yazmışları izliyorum....güzel diziama genelde pek dizi izlemek ben de sıkılırım bi süre sonra kendini tekrarlıyo diziler..
bi de bu ara eşimle hep film izliyoruz.....o korku izlemek istiyor ben de romantik komedigeçen korku filmi izletti altıma edecektim korkudan ben de gece uyutmadım korkunca, yine o çekti cefasını
biri kuş eti biri deve eti diyor..şimdi de hindi mi çıktısaç için gnc şampuanını önerebilirim erkeği eşime iyi geldi benim için iyi benim sorunulu saçlarım neler kullanmadım ama gnc ürünlerin alırken onları da aldım ama meselaannem yıllardır elidor kullanır saçına iyi geliyorsa heleki saçın sorunsuzsa en iyisi en uygunu olanı şampuanın içine bir miktar çam terebenti at yeterli kızlar hindi eti erkekler için çok iyiymiş
ay kendimi garip hissettim cnm fatma anamız rüyayla yol gösterdi vallah içim ürperdi cnm hac mevsimi geldi aklıma ne geldi hac organizasyonu yapan acentalardan istetilemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?