Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi tane çektiler onu göndermiceklermiş...daha iyi senaryo yazdı eşim onu çekceklermiş
gündemimiz bu yani...gündeme bakeşim maşallah ne kadar saçma şey varsa ilgilenir.....

bence boş oturmasındansa hayallerinin peşinden koşması çok güzel,tebrik ediyorum onu

Son düzenleme:
masalcım senin resminle bu resim aynı değil
bebekim o bitkinin suda açılmış hali suya sokunca öyle oluyo çıkarınca kuruyo kapanıyo yine

bence boş oturmasındansa hayallerinin peşinden koşması çok güzel,tebrik ediyorum onu

orası öyle tabi ki saygı duyuyorum ona..ama fazla hayalcidir eşim..bi de delidir biraz...
misal biz hiç plan yapıp tatile gitmedik..eşim arabaya biner yol nereye biz oraya nereyi beğendi kalır orda heryeri gezer sonra aynı şekilde devam.. tabi böyle anlatınca güzel geliyo da git git bazen bişey çıkmıyo:) ya da otel bulamıyosun:)
bi lokantada yemek yemek için 4 saat yol yapar ya da yolda güzel deniz görür..arabada giyin girelimder...bazen iyi oluyo da bazen planlı olsun herşey diyorum ben....saatlerce otel aramak bana göre değil yani

bende tatil planımı bir yıl öncesinden yapıp sonra bir yıl hayal kurmak isterim,ama malesef evlenince böyle olmuyor ben ne desem eşim itiraz ediyor (( neyse yaaaa...... iyi olsunlarda napalım

bende tatil planımı bir yıl öncesinden yapıp sonra bir yıl hayal kurmak isterim,ama malesef evlenince böyle olmuyor ben ne desem eşim itiraz ediyor (( neyse yaaaa...... iyi olsunlarda napalım

kızlar eşim geldi...şu bitkiyi gösteriyim çıkcam....görüşürüz yine ok çoooooook öptüm sizi seviyorummmmmm

cnm resimi gönderdiğin otumu buldun yoksa fatma anamızın otu yada meryem ana otu mu yoksa hepsi aynı mı

bende en çok o diziyi sevdim korku film dizide ise komedi severim ne de olsa akrep burcuyum garibim
Ben de ben deeeeeeeeeeee :) akrep olmamdan mıdır bilmiyorum ama gerilime bayılırım :)

Ya ben anlamadım şu bitkiyi aynı mı şimdi ben o siteyi inceleyemedim.Misafirlerim var hala da arada kaçıp girdim :) biri bana şunu detaylı anlatsın :))))))))))))))))
iyi geceler öptüm sizi..

Canım merhaba bu bitkinin adı Anastatica hierochuntica fakat farklı isimleride var jericho rose jericho gülü meryem ana eli fatma ana eli hepside aynı bitki,bitkinin özelliği yıllarca kuru kalsa bile suya konduğu anda yeşermeye başlıyor sudan çıkarıldığı zaman tekrar kuruyor bu döngü yıllarca devam edebilirmiş genelde kadınların kolay doğum yapması için kullanılırmış kadın doğum yaprken suya konulunca bu bitki açarmış bitkiyle beraber doğum yapan kadının rahimide açılırmış şimdilik bukadar bilgim var umarım yardımcı olabilmişimdir

melisim özledim seni:84::84::84:

gecmıs cok bırıkmıstı onu okudum geldım
hepınıze ıı dıleklerınız ıcın sagol
cok tsk ederım
dua ve ıı dıleklerınız ıcın

melısım valla bnde ılk defa duydum o ılacı suan ıcın 1 tane arkadasımız kullanıor
bakalım onda fayda olaackmı
kaan hoca banada prozeed dedi
bılıorsun bızımde bınlerde

bu meryem anamızın elnın otunu aslında bnde ıstıyorum ama ınsallah hacı bırını bulabılırım

Tavsancıl otu almak isteyenler o topiğe bir bakın bi arkadaş yardımcı olabileceğini söylemiş.

kızlaarrr dün bir aktara uğrayıp meryem ananın elinden varmı diye sormuştum,adamda eşim getirtmişti demişti ,doğum yaparken kullanmış,bugün aktarı aradım kadın çıktı,evde bir tane vardı bulursam veririm dedi,yarın tekrar arayıp sorucam ,inşallah evdekini atmamıştır,birde sanırım başka istersekte getirtebilecek gibi ama çok yoğundu telefonda benimle ilgilenemedi,yarın tekrar arıcm inşallah elinde varsa gider alırım,birde sizler içinde bulabilirmi konuşurum,ayyy heyecan yaptımm yaa dua edinde kızlar bulalım şu otu

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikilinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

bu ot ne işe yarıyormuş

bugün reglimin 3. günüydübende gidip tahlil yaptırdım,doktor öncekilere bakıp bu tahlil sonuçlarına göre sende bir problem görülmüyor dedi,sadece biraz kansızlık var dedi,6 ay geçtiği içinde tahlilleri yeniden yaptırdı,sonuçları yarın alıcam ama internetten baktığım kadarıyla hala kansızlık var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…