bi tane çektiler onu göndermiceklermiş...daha iyi senaryo yazdı eşim onu çekceklermiş
gündemimiz bu yani...gündeme bakeşim maşallah ne kadar saçma şey varsa ilgilenir.....
bebekim o bitkinin suda açılmış hali suya sokunca öyle oluyo çıkarınca kuruyo kapanıyo yinemasalcım senin resminle bu resim aynı değil
bence boş oturmasındansa hayallerinin peşinden koşması çok güzel,tebrik ediyorum onu
bebekim o bitkinin suda açılmış hali suya sokunca öyle oluyo çıkarınca kuruyo kapanıyo yine
orası öyle tabi ki saygı duyuyorum ona..ama fazla hayalcidir eşim..bi de delidir biraz...
misal biz hiç plan yapıp tatile gitmedik..eşim arabaya biner yol nereye biz oraya nereyi beğendi kalır orda heryeri gezer sonra aynı şekilde devam.. tabi böyle anlatınca güzel geliyo da git git bazen bişey çıkmıyo:) ya da otel bulamıyosun:)
bi lokantada yemek yemek için 4 saat yol yapar ya da yolda güzel deniz görür..arabada giyin girelimder...bazen iyi oluyo da bazen planlı olsun herşey diyorum ben....saatlerce otel aramak bana göre değil yani
bende tatil planımı bir yıl öncesinden yapıp sonra bir yıl hayal kurmak isterim,ama malesef evlenince böyle olmuyor ben ne desem eşim itiraz ediyor(( neyse yaaaa...... iyi olsunlarda napalım
iyiyim dün eşimle güzel bi gün geçirdik...yemek yedik,bebek,ortaköy tarafında gezdik,güldük bol bol...iyi geldi
otu buldum da kime getirtcem şimdi de onu düşünüyorum:44:neyse adını buldum yaya bi yerde spermleri güçlendirir diye okudum ama buraya kopyalamak için tekrar aradım bulamadım..tüm gün translateden okudum gözlerim acıdı bu hristiyanlar için önemli bi bitki galiba yeniden dirilişi sembolize ediyomuş...dini törenlerde kullanıyolarmı..hatta hediye olarak birbirlerine veriyolarmış....
bi rivayete göre de meryem anamız doğum yaparken bu bitkiyi acıdan elleriyle çekmiş..şekli de güya ondan el gibiymiş..meryem ana ona kutsallık vermiş ozaman..hatta bu bitki bin yıl bile duruyomuş bu şekilde....
zaten suda tekrar yeşeriyomuş..
kadın kocasıyla içmeliymiş.....içelim
cnm resimi gönderdiğin otumu buldun yoksa fatma anamızın otu yada meryem ana otu mu yoksa hepsi aynı mı
Ben de ben deeeeeeeeeeee :) akrep olmamdan mıdır bilmiyorum ama gerilime bayılırım :)bende en çok o diziyi sevdim korku film dizide ise komedi severim ne de olsa akrep burcuyum garibim
bu bitkide hikmet var bizlerden birilerini güldürecek bakalım hayırlısı bebekler...
mısır çarşısına yolum düşmez de özellikle gidip ararım ben...eşime diyeyim de bize çokkk uzak onla gidebilirim ancak....
bu arada aruna haklı dizi çoook güzelll...gülüyorum baya
Ben de ben deeeeeeeeeeee :) akrep olmamdan mıdır bilmiyorum ama gerilime bayılırım :)
Ya ben anlamadım şu bitkiyi aynı mı şimdiben o siteyi inceleyemedim.Misafirlerim var hala da arada kaçıp girdim :) biri bana şunu detaylı anlatsın :))))))))))))))))
iyi geceler öptüm sizi..
Ben de ben deeeeeeeeeeee :) akrep olmamdan mıdır bilmiyorum ama gerilime bayılırım :)
Ya ben anlamadım şu bitkiyi aynı mı şimdiben o siteyi inceleyemedim.Misafirlerim var hala da arada kaçıp girdim :) biri bana şunu detaylı anlatsın :))))))))))))))))
iyi geceler öptüm sizi..
Tavsancıl otu almak isteyenler o topiğe bir bakın bi arkadaş yardımcı olabileceğini söylemiş.
bakmaya gıdıorum
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikilinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
kızlaarrr dün bir aktara uğrayıp meryem ananın elinden varmı diye sormuştum,adamda eşim getirtmişti demişti ,doğum yaparken kullanmış,bugün aktarı aradım kadın çıktı,evde bir tane vardı bulursam veririm dedi,yarın tekrar arayıp sorucam ,inşallah evdekini atmamıştır,birde sanırım başka istersekte getirtebilecek gibi ama çok yoğundu telefonda benimle ilgilenemedi,yarın tekrar arıcm inşallah elinde varsa gider alırım,birde sizler içinde bulabilirmi konuşurum,ayyy heyecan yaptımm yaa dua edinde kızlar bulalım şu otu
bu ot ne işe yarıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?