Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok zaten sperme ıı gelsın dıe deıl
sadece sıfasının oldugunu bıldıgım ıcın kullanmak ıstıyorum
cunku meryem anamızın elının otunun cok ıyı seylere faydası oldugunu duymustum
karsılıksız almam ama

ben de sürekli bi ilaç ismi dönünce şüphe kaçırıyorum açıkçası.ama insaflı Allah orkusu olan insanlar da var herkesin hakkını yemeyelim.esranın dediği gibi bazsına iyi geliyo bazısına gelmiyo tabi...bi de esracım da bi ara msure diye soruyodu alla alla dedim reklemcı mı ki..çünkü öyle tipler var...ama baktım o da bizdenesra nasıl pişman oldum öyle düşündüğüme anlatamam....kusura bakma olur mu cancazım...dua ettim ama sana çok eşinin durumu için inan...bu bi adet kullanılır dedi adam bana ben pek inanmadım...isteyene bir iki neyse elimden gelirse göndercem demiştim zaten..ben bişey beklemiyorum ki karşılık..karşı ödemeli kargo yaparım kargo parası senden bitki parası bendenhangi kargo dersen gönderiyim.dua et yeter kuzum.

tamam tatlım senınde burdan ıhtıyacn olan bırsey varsa ben yollarım esım aktar
oldugu surece elımden geldıgı surce
m sure hındıstandan gelen br ılacmıs
tereddutte kaldım
ben ılk defa duydum
acaba dedım kullanıpta fadasını goren varmı dıe yazdım herkese
oldu kullanan
ama faydasını gormemıs
o yzuden cok yazdım ne yapım reklamı :)))))))))

ay canım ya sağol Allah razı olsun....biliyorum okudum eski yazdıklarının bazılarını...dua edicem sana...bu bitkiyi kullancaksan alır gönderirim en yakın zamanda canım olur mu..haberleşiriz yinegüzel gönlüne göre versin Rabbim..

tamam canım ozelden yazman yeterlı
allh razı olsun

tamam canım ozelden yazman yeterlı
allh razı olsun

esra ben eşimi kandırıp tekrar götüreyim oraya size de alıp hemen gönderirim ok...elimde beş tane var...ikisini göndereyim istersen...daha çok alacaktım valla ama okadar alabildim yine alırım inşalah...adresini özelden at bana ok canım...

tamam canım.....bnden ıstedıgın bırsey varsa bnde her zman elımden geldıgınce yrdımcı olabılırım ınsallah

şuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.

canım oley mısır çarşısını çok seviyorum hangi aktardan 5 liraya aldın nereye yakındı yarın işallah gidip alayım şimdi fiyat artırırlar ben rüyamdan sonra kesin kullanacağım otun kullanımı kolay bir alalımda bu kadar kolay olduğu içinde rabbime şükürler olsun

cnm senin reklam yapmadığına eminim ben bu topiklerden kaan hocayı proxeed plus gnc omega3 coraspin....niceleri duydum hangisi reklamdı bende m sureyi araştırıyorum hani proxeed plusun 8 ay önceki hali gibi duyulmamış ben çok vitamin kullandım sayılarda işe yaradı prolaktini arttı eşimi nedenini bilmiyorum artık doğadan kullanmaya karar verdim kızlar eşlerinizin prolaktininede önem verin o da önemli ilaç veriyorlar ay bugün kan verceğim of

tatlım esraya birde eşine şifa olması için şifa ayetleride okuyoruz

rabbm sıfa versın herkese ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım estafurullah senin eşin gibilerini kasdetmiyorum.biliyorsun şimdi her mesleğin taklitçileri çıkmış ben onlardan bahsediyorum.hiç insana acımıyorlar.dediğin gibi kısmet işi Allah nasip ettikden sonra hepsi bahane bizde normalde sperm hiç yok.mikro tese ameliyatla bıuluyorlar.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın

ben esım ıcın söledın demedım
yanı senın ne demk ıstedıgını anladıgımı kastettım
gercekten ısı paraya dokup ınsanlaın umduuylan oynayanlar
3 tl lık seyı 30 a satıp yollaayanlar
cıddı anlamda baska rahatszlıklar doguracagını bıldıgı halde bunyeye zarar verecek baska otlar verıp
al kullan dıyenler
allh vıcdanlılarlan karsılastırsın ınsallah
rabbm herkesın gonlundekı muradını hayırlı edıp
hayırlı zamnda vermeyı nasp etsın ınsallah

arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum,sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım,insanlarla uğraşmaktan bıktım,yoruldum (

doktorlar neyin sebep olduğunu söylüyorlarmı??

masalcım gözün aydın,inşallah şifa olur,bulmana çok sevindim, alışveriş yaptığın aktarın kartı veya telefon numarsı varmı

ama umreden gelenın fazıletı baska deılmı
amac ordan gelmesı deılmı zaten kullanırken ?

bence farketmez orda satan kişinin otun üzerine dua okuduğunu sanmıyorum,ancak şöyle olsa iyi olur tabi tanıdık biri orda alıp mübarek yerlerde dua etse ve öyle gelse iiyi olur :))

benı tanıorsun zaten canımmmm
bılmedıgımız seyı baskalrının kullanıp kullanamdıgını sordugumuzda adı demkkı bunun reklam oluormus
yenı duydum 2yıldır
arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum,sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım,insanlarla uğraşmaktan bıktım,yoruldum (

hayırdır rabbm gonlun eferahlık versın ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…