- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
canım gönderirim de baştan söyliyim bak bu sperme iyi gelir mi bilmem hamişliği kolaylaştırır doğuma yrd eder diyolar bi arkadaş sperm güçlendirir yazmış eskilerden...vebal almak istemiyorum...dersen ki kullancam ozaman alır gönderirim kargoyla bebekim...
yok zaten sperme ıı gelsın dıe deıl
sadece sıfasının oldugunu bıldıgım ıcın kullanmak ıstıyorum
cunku meryem anamızın elının otunun cok ıyı seylere faydası oldugunu duymustum
karsılıksız almam ama
ben de sürekli bi ilaç ismi dönünce şüphe kaçırıyorum açıkçası.ama insaflı Allah orkusu olan insanlar da var herkesin hakkını yemeyelim.esranın dediği gibi bazsına iyi geliyo bazısına gelmiyo tabi...bi de esracım da bi ara msure diye soruyodu alla alla dedim reklemcı mı ki..çünkü öyle tipler var...ama baktım o da bizdenesra nasıl pişman oldum öyle düşündüğüme anlatamam....kusura bakma olur mu cancazım...dua ettim ama sana çok eşinin durumu için inan...bu bi adet kullanılır dedi adam bana ben pek inanmadım...isteyene bir iki neyse elimden gelirse göndercem demiştim zaten..ben bişey beklemiyorum ki karşılık..karşı ödemeli kargo yaparım kargo parası senden bitki parası benden hangi kargo dersen gönderiyim.dua et yeter kuzum.
tamam tatlım senınde burdan ıhtıyacn olan bırsey varsa ben yollarım esım aktar
oldugu surece elımden geldıgı surce
m sure hındıstandan gelen br ılacmıs
tereddutte kaldım
ben ılk defa duydum
acaba dedım kullanıpta fadasını goren varmı dıe yazdım herkese
oldu kullanan
ama faydasını gormemıs
o yzuden cok yazdım ne yapım reklamı :)))))))))
ay canım ya sağol Allah razı olsun....biliyorum okudum eski yazdıklarının bazılarını...dua edicem sana...bu bitkiyi kullancaksan alır gönderirim en yakın zamanda canım olur mu..haberleşiriz yinegüzel gönlüne göre versin Rabbim..
tamam canım ozelden yazman yeterlı
allh razı olsun
esra ben eşimi kandırıp tekrar götüreyim oraya size de alıp hemen gönderirim ok...elimde beş tane var...ikisini göndereyim istersen...daha çok alacaktım valla ama okadar alabildim yine alırım inşalah...adresini özelden at bana ok canım...
canlarımmmmmmm
meryemeliotunu bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
mısır çarşısında heryerde var....ama pek bilgi sahibi değil aktarlar..ayrıca hepsi tutturabildiğine...
biri 15 diyor biri 5tanesi beş tlye beş tane alabildim..çünkü bal yaptırdık bi de ona da 75 verdik..çakşır suy da aldık15 de ona bayıldık dikkat edin kandırmasınlar alacak olan kızlar..
bulamayanlara ya da istanbul dışındakilere gönderirim para istemiyorum dua edin yeter...
zengin olduğumdan değil tabi ama çektiklerimizi biliyorumadamlar dedi ki abla bu sperme etki etmez..alcam kardeşim dedim etmezse etmesin
bi kez kullanılırmışşşnası yani:44:bunu anlamadım..ama bulduğumu kar biliyorum yani
oraya gittikçe alırım isteyene durumum el verdikçe gönderirim..ama sorumluluk almıyorum kızlar bakın herkes doğuma iyi gelir diyo valla ben Allahtan bi armağan gibi görüyorum anlatmıştımbelki işe yaramaz ama ben kullanıcam..isteyene de Allah rızası için elimden gelirse yardımcı olurum.
şuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.
tamam tatlım senınde burdan ıhtıyacn olan bırsey varsa ben yollarım esım aktar
oldugu surece elımden geldıgı surce
m sure hındıstandan gelen br ılacmıs
tereddutte kaldım
ben ılk defa duydum
acaba dedım kullanıpta fadasını goren varmı dıe yazdım herkese
oldu kullanan
ama faydasını gormemıs
o yzuden cok yazdım ne yapım reklamı :)))))))))
tatlım esraya birde eşine şifa olması için şifa ayetleride okuyoruz
cnm senin reklam yapmadığına eminim ben bu topiklerden kaan hocayı proxeed plus gnc omega3 coraspin....niceleri duydum hangisi reklamdı bende m sureyi araştırıyorum hani proxeed plusun 8 ay önceki hali gibi duyulmamış ben çok vitamin kullandım sayılarda işe yaradı prolaktini arttı eşimi nedenini bilmiyorum artık doğadan kullanmaya karar verdim kızlar eşlerinizin prolaktininede önem verin o da önemli ilaç veriyorlar ay bugün kan verceğim of
şarlatan dıye adlandırman bence hos deıl
art nıyetlı sölemedıgınıbılıorum
fayda gormedıgın ıcın böle dıorsun onuda bılıorum
benm esımde aktar
bzde aynı dertten muzdarıbız
ama bze fayda etmeyecek bısı baskasına cok fayda edıor
bu bunye meselesı
ben tup beebege gıttımde adam 2 mılyonlan grmıs en son testte 100 mılyon olmus
sormuslar ne kullandın kecıbynuzu pekmezı demıs
yanı bazısına hc bırsey fayda etmez
bzdede 170 bın olan sperm 3 ayda kecıbynuzunlan 2 mılyon oldu
az cok fayda oldu
rabbm mucızenı ınsallah br an evel verır
hakkında hayırlısı olsun canm benım
canım estafurullah senin eşin gibilerini kasdetmiyorum.biliyorsun şimdi her mesleğin taklitçileri çıkmış ben onlardan bahsediyorum.hiç insana acımıyorlar.dediğin gibi kısmet işi Allah nasip ettikden sonra hepsi bahane bizde normalde sperm hiç yok.mikro tese ameliyatla bıuluyorlar.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın
cnm birdi iki derken o gün iki küçük bir büyük aldırdım şimdide 4 5 tane var aldırınca çoğalıyor sert değilse sorun değil benim bir tanesi sorunlu aldırsanda tekrarlıyor tam tepede görünmüyor o yüzden acıyor kuaför dikkat etmezse
canlarımmmmmmm
meryemeliotunu bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
mısır çarşısında heryerde var....ama pek bilgi sahibi değil aktarlar..ayrıca hepsi tutturabildiğine...
biri 15 diyor biri 5tanesi beş tlye beş tane alabildim..çünkü bal yaptırdık bi de ona da 75 verdik..çakşır suy da aldık15 de ona bayıldık dikkat edin kandırmasınlar alacak olan kızlar..
bulamayanlara ya da istanbul dışındakilere gönderirim para istemiyorum dua edin yeter...
zengin olduğumdan değil tabi ama çektiklerimizi biliyorumadamlar dedi ki abla bu sperme etki etmez..alcam kardeşim dedim etmezse etmesin
bi kez kullanılırmışşşnası yani:44:bunu anlamadım..ama bulduğumu kar biliyorum yani
oraya gittikçe alırım isteyene durumum el verdikçe gönderirim..ama sorumluluk almıyorum kızlar bakın herkes doğuma iyi gelir diyo valla ben Allahtan bi armağan gibi görüyorum anlatmıştımbelki işe yaramaz ama ben kullanıcam..isteyene de Allah rızası için elimden gelirse yardımcı olurum.
ama umreden gelenın fazıletı baska deılmı
amac ordan gelmesı deılmı zaten kullanırken ?
benı tanıorsun zaten canımmmmcnm senin reklam yapmadığına eminim ben bu topiklerden kaan hocayı proxeed plus gnc omega3 coraspin....niceleri duydum hangisi reklamdı bende m sureyi araştırıyorum hani proxeed plusun 8 ay önceki hali gibi duyulmamış ben çok vitamin kullandım sayılarda işe yaradı prolaktini arttı eşimi nedenini bilmiyorum artık doğadan kullanmaya karar verdim kızlar eşlerinizin prolaktininede önem verin o da önemli ilaç veriyorlar ay bugün kan verceğim of
arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum,sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım,insanlarla uğraşmaktan bıktım,yoruldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?