- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bence farketmez orda satan kişinin otun üzerine dua okuduğunu sanmıyorum,ancak şöyle olsa iyi olur tabi tanıdık biri orda alıp mübarek yerlerde dua etse ve öyle gelse iiyi olur :))
selam arkadaşlar umudunuzu kesmek istemem ama bizde zamanında bir aktardan (sadece bu tarz şeylerle uğraşan,macunlar yapan )yiyen hemen çocuk sahibi oluyor diye hemde çok bilindik ünlü bir yer 750 tl. verdik uçtu gitti .bir sürü macunlar otlar hiçbir işe yaramadı.tüp bebeğe verdiğimiz paralar yetmiyormuş gibi böyle şarlatanlar tarafından da kandırılıyoruz.düşmüşüz ya bir umut bekliyoruz onlarda çok güzel duygularımızı kullanıyorlar.şimdi doktorlarda işi ticarete dökmüşler işlerine geldiği gibi bizi kullanıyorlar.ben pes ettim uzun mücadele sonunda ve evlat edinmeye başvurduk bekliyoruz hayırlısı.hepiniz içinde hayırlısı olsun.
masalcım gözün aydın,inşallah şifa olur,bulmana çok sevindim, alışveriş yaptığın aktarın kartı veya telefon numarsı varmı
şarlatan dıye adlandırman bence hos deıl
art nıyetlı sölemedıgınıbılıorum
fayda gormedıgın ıcın böle dıorsun onuda bılıorum
benm esımde aktar
bzde aynı dertten muzdarıbız
ama bze fayda etmeyecek bısı baskasına cok fayda edıor
bu bunye meselesı
ben tup beebege gıttımde adam 2 mılyonlan grmıs en son testte 100 mılyon olmus
sormuslar ne kullandın kecıbynuzu pekmezı demıs
yanı bazısına hc bırsey fayda etmez
bzdede 170 bın olan sperm 3 ayda kecıbynuzunlan 2 mılyon oldu
az cok fayda oldu
rabbm mucızenı ınsallah br an evel verır
hakkında hayırlısı olsun canm benım
yok zaten sperme ıı gelsın dıe deıl
sadece sıfasının oldugunu bıldıgım ıcın kullanmak ıstıyorum
cunku meryem anamızın elının otunun cok ıyı seylere faydası oldugunu duymustum
karsılıksız almam ama
şuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.
cnm senin reklam yapmadığına eminim ben bu topiklerden kaan hocayı proxeed plus gnc omega3 coraspin....niceleri duydum hangisi reklamdı bende m sureyi araştırıyorum hani proxeed plusun 8 ay önceki hali gibi duyulmamış ben çok vitamin kullandım sayılarda işe yaradı prolaktini arttı eşimi nedenini bilmiyorum artık doğadan kullanmaya karar verdim kızlar eşlerinizin prolaktininede önem verin o da önemli ilaç veriyorlar ay bugün kan verceğim of
canım estafurullah senin eşin gibilerini kasdetmiyorum.biliyorsun şimdi her mesleğin taklitçileri çıkmış ben onlardan bahsediyorum.hiç insana acımıyorlar.dediğin gibi kısmet işi Allah nasip ettikden sonra hepsi bahane bizde normalde sperm hiç yok.mikro tese ameliyatla bıuluyorlar.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın
benı tanıorsun zaten canımmmm
bılmedıgımız seyı baskalrının kullanıp kullanamdıgını sordugumuzda adı demkkı bunun reklam oluormus
yenı duydum 2yıldır
hayırdır rabbm gonlun eferahlık versın ınsallah canım
mısır çarşısında her dükkanda var nerdeyse ama istersen numara ve aktarın adını vereyim özelden..
bilmiyorum ki ..işgüç sıkıldım galiba biraz,bazen tüm insanlardan uzaklaşıp evi felan satıp köye yerleşesim geliyor,ekip biçip yer içer otururum, 2-3 de inek alırım 10-15 tavuk :))) dşünmesi bile güzel
valla masal ıı bulabılmıs ne gusel
ınsallh sıfa olur
funda sendemı alacaksın
funda benmde arkadasıma trıbulusu kullan kesın cocugun olur demıs
cocugu olmadı ama spermlerı tavan yaptı 2 den 22 ye cıktı cok sukur
evet bende almayı düşünüyorum,eyüpteki aktar araştırıyor o getiremezse masalın aldığı yere gidicem inşallah
tribulusu eşim yaklaşık 2 aydır düzenli içiyor (demir dikeni ) sabah akşam çayını içiyor bakalım inşallah şifa olur,
2den 22ye derken 2 adet mi 2 milyonmu ??
dermancım senin adına gerçekten üzüldüm malesef iyi niyetli olmayan kişilerle karşılaşmışsın,bu işin garantisi yok bir kere aktar bu garantiyi veriyorsa zaten baştan yanlış kişi olduğu anlaşılıyor, günümüzde insanlar çok değişti,kazancının helalmi haram mı olduğuna hiç bakmıyorlar,karşılarındaki insanı insan olarak değil para olarak görüyorlar,bu sözlerim aktarlar için değil her meslek için geçerli,hatta mesleği bırak hiç alakan olmayan bir insan bile durup duruken çok büyük zararlar verebiliyor, dediğin gibi aktarlarında doktorlarında kötüsü var,bu yüzden ben herkese Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ederim, bu durumda aktarın yapabileceği birşey malesef yok..Rabbim ol derse olacak ,benim gittiğim aktarda mesela çörek otunu çekilmiş halde bala karıştırıyor ama benim çok iyi bildiğim birşey varsa o da çörek otunun ağızda çiğnenerek yenmesi gerektiği,çekilmiş halde olanın içindeki uçucu maddeleri kalmıyor diye biliyorum,bu durumda bende eşime her akşam bir çay kaşığı çörek otu veriyorum,veya ısırgan otu katacaktı ama ben kattırmadım,içeriğini söylemezlersede bedava bile verseler almam,
birkaç gün önce afrikadaki insanları izliyordum eşime dedim ki biz seni kuş sütüyle besliyoruz bir kaçtane kaliteli sperme ulaşabilmek için baksana adamlar açlıktan ölüyor ama bir sürü çocukları olmuş,demekki bunun yediğimizle içtiğimizlede alakası yok,gerçi eşim onlar az yiyorlar ama doğal besleniyorlar diye farklı bir bakış açısıyla yaklaştı bu duruma, ben kendi adıma şöyle söyleyebilirim şifayı otton çöpten değil Allahtan bekliyorum,Rabbim dert verirken dermanınıda veriyor belki bu kullandıklarımızdan birisini bizim için şifalı kılmıştır deyip deniyorum,boş oturup beklemekte olmuyor malesef ,canım inşallah en kısa sürede sende bebişine kavuşursun ve nşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın
macununumu kullanıorsunuz kapsulunumu
sız ne zman test vereceksınız ayrıca
2 mılyondan 22 mılyona harekte yukselmıstı
saol canım aynen öyle oldu doktorunda özeline gittim ama malesef iyisine düşemedim.hep pofpofluyolar başka bişey yok yüzüne gülerekden seni dolandırıyolar.bizde hem maddi hem manevi yönden çok yorulduk.toplam 5 kez denedik tüpbebeği olmadı.hep hayal kırıklıkları üzüntülerle kaldım .sonra oturup üzülmenin bize fayda getirmeyeceğini düşünrek evlat edinmeye başvurduk.daha sonra tekrar bikez daha tüpbebek deniycem ama bu sefer doktorumu çok iyi araştırıcam .olmasada üzülmem artık bebeğim geldikden sonra .inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olur.Allahım kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun
aktardan ot şeklinde aldım,bir adıda çoban çökerten ,akşam yemekten sonra hazırlıyorum,bir bardak akşam içiyor bir bardak sahurda,inşallah eşimin değerleride düzelmiştir,bu ay çok umutlu ,eylülün 10 gibi tahlil yaptırmayı düşünüyoruz,keşke bizde de sayıda mucize bir artış olsa
saol canım aynen öyle oldu doktorunda özeline gittim ama malesef iyisine düşemedim.hep pofpofluyolar başka bişey yok yüzüne gülerekden seni dolandırıyolar.bizde hem maddi hem manevi yönden çok yorulduk.toplam 5 kez denedik tüpbebeği olmadı.hep hayal kırıklıkları üzüntülerle kaldım .sonra oturup üzülmenin bize fayda getirmeyeceğini düşünrek evlat edinmeye başvurduk.daha sonra tekrar bikez daha tüpbebek deniycem ama bu sefer doktorumu çok iyi araştırıcam .olmasada üzülmem artık bebeğim geldikden sonra .inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olur.Allahım kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun
ınsallah canım ınsallah kurban oldugum yarabbım sasırtsın sızı ve herkesııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?