Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence farketmez orda satan kişinin otun üzerine dua okuduğunu sanmıyorum,ancak şöyle olsa iyi olur tabi tanıdık biri orda alıp mübarek yerlerde dua etse ve öyle gelse iiyi olur :))

gıden vardıda gec kaldım
neyse rabbm kullanan herkese sıfa versın
vesıle olur ınsallah

dermancım senin adına gerçekten üzüldüm malesef iyi niyetli olmayan kişilerle karşılaşmışsın,bu işin garantisi yok bir kere aktar bu garantiyi veriyorsa zaten baştan yanlış kişi olduğu anlaşılıyor, günümüzde insanlar çok değişti,kazancının helalmi haram mı olduğuna hiç bakmıyorlar,karşılarındaki insanı insan olarak değil para olarak görüyorlar,bu sözlerim aktarlar için değil her meslek için geçerli,hatta mesleği bırak hiç alakan olmayan bir insan bile durup duruken çok büyük zararlar verebiliyor, dediğin gibi aktarlarında doktorlarında kötüsü var,bu yüzden ben herkese Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ederim, bu durumda aktarın yapabileceği birşey malesef yok..Rabbim ol derse olacak ,benim gittiğim aktarda mesela çörek otunu çekilmiş halde bala karıştırıyor ama benim çok iyi bildiğim birşey varsa o da çörek otunun ağızda çiğnenerek yenmesi gerektiği,çekilmiş halde olanın içindeki uçucu maddeleri kalmıyor diye biliyorum,bu durumda bende eşime her akşam bir çay kaşığı çörek otu veriyorum,veya ısırgan otu katacaktı ama ben kattırmadım,içeriğini söylemezlersede bedava bile verseler almam,

birkaç gün önce afrikadaki insanları izliyordum eşime dedim ki biz seni kuş sütüyle besliyoruz bir kaçtane kaliteli sperme ulaşabilmek için baksana adamlar açlıktan ölüyor ama bir sürü çocukları olmuş,demekki bunun yediğimizle içtiğimizlede alakası yok,gerçi eşim onlar az yiyorlar ama doğal besleniyorlar diye farklı bir bakış açısıyla yaklaştı bu duruma, ben kendi adıma şöyle söyleyebilirim şifayı otton çöpten değil Allahtan bekliyorum,Rabbim dert verirken dermanınıda veriyor belki bu kullandıklarımızdan birisini bizim için şifalı kılmıştır deyip deniyorum,boş oturup beklemekte olmuyor malesef ,canım inşallah en kısa sürede sende bebişine kavuşursun ve nşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın

esracım sanırım burdaki en büyük sorun derman arkadaşımızın gittiği aktarın çok fazla umut vermesi olmuş,bu karışımı kullan kesin çocuğun olur diye bir cümleyi nasıl kurabiliyorlar yazık doğrusu, dermanda büyük umutlar bağlayınca hem parasından hem umutlarından olmuş, seninde dediğin gibi bazı şeyler kimi insan için şifa olurken kimine ise hiç iyi gelmeyebiliyor, inşallah bizlerin kullandıkları şifa olur

dün aradığım aktara siz doğum yaparken kullanışsınız faydası oldumu diye sordum,kadın bu birazda inanmaya bağlı ben çok kolay doğum yaptım dedi :)) bende mutlaka almak istiyorum,evdekini bulamamış ama toptancımı arayıp sordum dedi varsa bana haber verecek

şuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.

baharcım şu anda sıra esra 8de ,10 adette takıldık kaldık,sen madem beni niyet ettin bu okuduğunu benim listeye geçince eklerim ,esra 8 içinde okuyabilirsen sevinirim sanırım ramazanın sonu yaklaşınca herkes yoğunlaştı ve birkaç arkadaşta benim gibi regli oldu dua zinciri biraz yavaş gidiyor

bende dün kan vermiştim bugün sonuçları aldım,demir stokları yine azalmış alt limitin altındayım ((diğer sonuçlar çok şükür iyi,doktor ilaç felan vermedi
sanırım yine pekmeze devam etmem gerekecek,

inşallah senin sonuçlarda temiz çıkar

tüp bebek denedinizmi?

bilmiyorum ki ..işgüç sıkıldım galiba biraz,bazen tüm insanlardan uzaklaşıp evi felan satıp köye yerleşesim geliyor,ekip biçip yer içer otururum, 2-3 de inek alırım 10-15 tavuk :))) dşünmesi bile güzel

valla masal ıı bulabılmıs ne gusel
ınsallh sıfa olur
funda sendemı alacaksın

funda benmde arkadasıma trıbulusu kullan kesın cocugun olur demıs
cocugu olmadı ama spermlerı tavan yaptı 2 den 22 ye cıktı cok sukur

:))))))))
herkesde oluyor o dusunceler
salavat cek rahatlık veır ınsallah

evet bende almayı düşünüyorum,eyüpteki aktar araştırıyor o getiremezse masalın aldığı yere gidicem inşallah

tribulusu eşim yaklaşık 2 aydır düzenli içiyor (demir dikeni ) sabah akşam çayını içiyor bakalım inşallah şifa olur,
2den 22ye derken 2 adet mi 2 milyonmu ??

macununumu kullanıorsunuz kapsulunumu
sız ne zman test vereceksınız ayrıca

2 mılyondan 22 mılyona harekte yukselmıstı

saol canım aynen öyle oldu doktorunda özeline gittim ama malesef iyisine düşemedim.hep pofpofluyolar başka bişey yok yüzüne gülerekden seni dolandırıyolar.bizde hem maddi hem manevi yönden çok yorulduk.toplam 5 kez denedik tüpbebeği olmadı.hep hayal kırıklıkları üzüntülerle kaldım .sonra oturup üzülmenin bize fayda getirmeyeceğini düşünrek evlat edinmeye başvurduk.daha sonra tekrar bikez daha tüpbebek deniycem ama bu sefer doktorumu çok iyi araştırıcam .olmasada üzülmem artık bebeğim geldikden sonra .inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olur.Allahım kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun

macununumu kullanıorsunuz kapsulunumu
sız ne zman test vereceksınız ayrıca

2 mılyondan 22 mılyona harekte yukselmıstı

aktardan ot şeklinde aldım,bir adıda çoban çökerten ,akşam yemekten sonra hazırlıyorum,bir bardak akşam içiyor bir bardak sahurda,inşallah eşimin değerleride düzelmiştir,bu ay çok umutlu ,eylülün 10 gibi tahlil yaptırmayı düşünüyoruz,keşke bizde de sayıda mucize bir artış olsa

tatlım kac yasındasın sanırım 3 ıle 4 yıl arasında verıolar evlatlıgı ölemı =?

ınsallah canım ınsallah kurban oldugum yarabbım sasırtsın sızı ve herkesııııııı

eşim 6 aydır tedavi görüyor,Kaan hocanın hastası, Kaan hoca tedaviye başladığında bize açıkca sizin bu yaşta normal yolla çocuk sahibi olmanız çok zor diye söyledi,ama imkansız değil dedi,millipiyangodan büyük ikramiye çıkması gibiymiş ,şu an bizde mümkün olduğunca sayıyı ve kaliteyi artıraya çalışıyor,bizde bu arada belki normal yolla çocuk sahibi oluruz diye umuyoruz,

bende 3 ayrı kadındoğumcuya gittim üçünede bir daha uğramam, eşimde ilk önce medical parkta alibeye gitmişti ama o da büyük bir hayal kırıklığı oldu bizim için,bize bakınca sanki gözlerinde dolar işareti çıktı adamın ( şu an çok şükür Kaan hocadan memnunuz,adam gibi adam derlerya öyle bir insan,

siz nerede tüp bebek tedavinizi oldunuz? biz eğer normal yolla olmazsa IVI tüp bebeği düşünüyoruz,tüp bebeği düşündüğümüzü hiçbir arkadaşımız ve ailemiz bilmiyor ,gidip sessiz sakin yaptırıcaz,geri inşallah gerek kalmaz ama ihtimalleride göz önünde bulundurmak gerekiyor

evlatlık almak aslında güzel birşey bir çocuğun hayatını kurtarıyorsun ama bana sorarsan tüp bebek denemeyi düşünüyorsan tekrar dene ve artık denemeyeceğim dedikten sonra evlatlık almayı düşün,tabi akıl vermek bana düşmez ama olurda çocuk sahibi olursanız evlatlık aldığın bebeğe hak ettiği sevgiyi veremezseniz diye korktum birden, ben kendi adıma konuşayım ben olsam umudumu kaybetmezdim çünkü gözümün önünde mucizeler var,bir arkadaşımın kaç adet tüp bebek yaptırdığını bilmiyoruz ama kesin 5ten fazladır, şu an ikizlere hamile,önümüzdeki ay ikitane oğlu olacak inşallah ve tamamen umudunu yitirdiği anda oldu ,inşallah rabbim sizede bir mucize gösterir ve bebğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…