canım ya hiç sorma
kız kardeşim diyor siz çocuk yapmadan ben 1.2 çocuk daha yapasam kıyafetten yana kafam rahat olur yine diyorrrnasılsa siz dayanamayıp alırsınız diyorrr
ama siz üzlmeyin ben oğlnın tüm kıyatfetlerini sizinkilere sakladımm size hiç masraf yaptırmayacağım diyor
güzel hatunlarrrrrr ben kaçtım çok yorgunummm acuk çu ayakalrımı yükseğe kaldırayım yoksa dile gelip konuşacaklarrr
iyi geceler sizee
kime sorsam aynı şeyi söylüyor benim kuzenimin dr bayandı eşi değilde kendisi takıntılıydı sıkıntı süreçle doğumu oldu o tam bir hürrem teek gece tek atışben bayramdan sonra düzgün beye gideceğim arkadaşım faruk buyru söyledi ona tüp yaptırmış tüp olursa beraber konuşuruz zaten şimdi muayene için çok para vermek istemedim
güzel hatunlarrrrrr ben kaçtım çok yorgunummm acuk çu ayakalrımı yükseğe kaldırayım yoksa dile gelip konuşacaklarrr
iyi geceler sizee
valla özeller insanı sömürüyorlar,biz Allahtan IVIde paket progrm aldık,ilk muayenede ücretsiz :))) gerçi inşallah bu ay bebişi tuttururuzda tüp bebeğe gerek kalmaz
birde bugün gittiğim doktor insan olarak iyi biriydi,ama şişli etfalin polikliniği ,küçük biryer ne kadar imkanları vardır bilemiyorum
husmehcim bende senin yazından sonra saç bakımı yapmaya karar verdim masalın tarifini yapacağım bu akşam bemim kafamda yağ bezeleri var aldırdıkça çoğalıyor kuaföre gitmeye çok sevmiyorum sıkıntılı oluyor çook dikkat etmeleri gerekiyor nişnda tarak darbesi aldı düğün öncesi 1o dikiş mikrop kapmış davetiye vermeye gitmiştim cerrah tanıdığımıza ameliyathanedeyim annem şaşkın gelince kafamda kelebek
uff geçmiş olsun,bende de var birtane çok şükür tararken felan sorun çıkartmıyor
kızlar ben kaçıyorum,uyku saatim geldi,sanırım bebiş olduğunda en çok bu uyku konusunda zorlanıcam,inşallah uykusu hemen düzene girerde rahat ederiz :)))
herkese iyigeceler
canlarımmmmmmm
meryemeliotunu bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
mısır çarşısında heryerde var....ama pek bilgi sahibi değil aktarlar..ayrıca hepsi tutturabildiğine...
biri 15 diyor biri 5tanesi beş tlye beş tane alabildim..çünkü bal yaptırdık bi de ona da 75 verdik..çakşır suy da aldık15 de ona bayıldık dikkat edin kandırmasınlar alacak olan kızlar..
bulamayanlara ya da istanbul dışındakilere gönderirim para istemiyorum dua edin yeter...
zengin olduğumdan değil tabi ama çektiklerimizi biliyorumadamlar dedi ki abla bu sperme etki etmez..alcam kardeşim dedim etmezse etmesin
bi kez kullanılırmışşşnası yani:44:bunu anlamadım..ama bulduğumu kar biliyorum yani
oraya gittikçe alırım isteyene durumum el verdikçe gönderirim..ama sorumluluk almıyorum kızlar bakın herkes doğuma iyi gelir diyo valla ben Allahtan bi armağan gibi görüyorum anlatmıştımbelki işe yaramaz ama ben kullanıcam..isteyene de Allah rızası için elimden gelirse yardımcı olurum.
ama umreden gelenın fazıletı baska deılmı
amac ordan gelmesı deılmı zaten kullanırken ?
canım benim zaten o bölgelerde yetişiyor..tabi ordan gelse daha iyi olurdu.ama oraya gidecek yakınım yok buara...sperme yaramaz dediler bugün bana ama ben bunu kullancam bakalım ne olacak sonuçları yazarım
sen nasılsın tatlım eşinin sağlık sorunu çıkmış galiba kızlar söylemiştidua ettim kız sana
canım benim zaten o bölgelerde yetişiyor..tabi ordan gelse daha iyi olurdu.ama oraya gidecek yakınım yok buara...sperme yaramaz dediler bugün bana ama ben bunu kullancam bakalım ne olacak sonuçları yazarım
sen nasılsın tatlım eşinin sağlık sorunu çıkmış galiba kızlar söylemiştidua ettim kız sana
bayramdan sonra anlıcaz ne derecede oldugunu
allh razı olsun duların ıcın
ınsallah kotu bısı cıkmaz
bende ıstıyorum o ottan ama kesınlıkle bedava ıstemıorum
ben sıfa olsun dıe yapmak ıstıyorm
selam arkadaşlar umudunuzu kesmek istemem ama bizde zamanında bir aktardan (sadece bu tarz şeylerle uğraşan,macunlar yapan )yiyen hemen çocuk sahibi oluyor diye hemde çok bilindik ünlü bir yer 750 tl. verdik uçtu gitti .bir sürü macunlar otlar hiçbir işe yaramadı.tüp bebeğe verdiğimiz paralar yetmiyormuş gibi böyle şarlatanlar tarafından da kandırılıyoruz.düşmüşüz ya bir umut bekliyoruz onlarda çok güzel duygularımızı kullanıyorlar.şimdi doktorlarda işi ticarete dökmüşler işlerine geldiği gibi bizi kullanıyorlar.ben pes ettim uzun mücadele sonunda ve evlat edinmeye başvurduk bekliyoruz hayırlısı.hepiniz içinde hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?