fundam sana soru soracaktım masalım diyeceğine fundam demişim yaşlandım
yok bebekim fundaya sordum
üzme kendini inşş kendi bebeklerimiz çinde alışveriş ypacağız
cnm bugün sadece hormon testlerini mi gösterdin muayenede oldun mu
bu sıpaları beklerken aklımızdan olduk valla
ahhhh ahhhh bende bugün internette bebekmağazalarına baktım,ne güzel şeyler var,giysiler,oyuncaklar,ktaplar,ninniler......
dün eyüpte kitapçıları dolaşıyorduk,masal kitapları vardı,elimden bırakamadım,eşimde istiyorsan alalım dedi ama ben doğacağa ddon biçilmezmiş diye aldırmadım
inş yeterim tüm kızlar toplanacağız sen ist bizlere misafirliğe gelirsin boğaza gideriz bebişler kucakta
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinş yeterim tüm kızlar toplanacağız sen ist bizlere misafirliğe gelirsin boğaza gideriz bebişler kucakta
yeterim
kızlar kısmet olursa kadir gecesini bursada geçireceğim hepimize isimleriyle dua edeceğim
evet canım yaaane kadar hoş şeyler hiç birini bırakasım gelmedi eşim de diyorki aşkım bak bu şortlu olan daha güzel almış eline ama daha 5.6 aylık bebek için bir şort dikmişler üzerinede spor bir badi okadar tatlı kiii
ve erkek dr daha haslar bayan hastalarayok hayatım muayene olmadım,ama doktoru beğendim,gelince eşimede söyledim gerçekten erkek doktorlar daha iyi
inşşşşşşşşşşşşş o günlerde gelecek bebğimmilupanın sayfasına baktınızmı,ben hep hamile lsamda öyle yerlere üye olsam bana hediye gönderseler istiyorum,gönderdikleri şeyler önemli değil ama ne bileyim hoşuma gidiyor
kızlar kısmet olursa kadir gecesini bursada geçireceğim hepimize isimleriyle dua edeceğim
Biz birkez dayanamadık ve üzerinde i love my dady yazan tshirt aldık,çok şirin birşey :)) o zamanlar daha bebeğimiz için bu kadar uğraşmamız gerektiğini bilmiyorduk tabi
ama sonra ben üzülüyorum aldığım şeyleri görünce onun için artık almıyorumm [sıze=3][/sıze]
bende aldırmıyorum,eşime kalsa evi çocuk eşyasıyla doldurur :)) bayılıyor bebek mağazalarında gezmeye bende hep arkadaşların çocuklarına aldırıyorum,o kadar şirinlerki dayanamıyor insan minicik minicik
yok hayatım muayene olmadım,ama doktoru beğendim,gelince eşimede söyledim gerçekten erkek doktorlar daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?