Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım yaaane kadar hoş şeyler hiç birini bırakasım gelmedi eşim de diyorki aşkım bak bu şortlu olan daha güzel almış eline ama daha 5.6 aylık bebek için bir şort dikmişler üzerinede spor bir badi okadar tatlı kiii

biz birkez dayanamadık ve üzerinde i love my dady yazan tshirt aldık,çok şirin birşey :)) o zamanlar daha bebeğimiz için bu kadar uğraşmamız gerektiğini bilmiyorduk tabi

yok hayatım muayene olmadım,ama doktoru beğendim,gelince eşimede söyledim gerçekten erkek doktorlar daha iyi
ve erkek dr daha haslar bayan hastalara
milupanın sayfasına baktınızmı,ben hep hamile lsamda öyle yerlere üye olsam bana hediye gönderseler istiyorum,gönderdikleri şeyler önemli değil ama ne bileyim hoşuma gidiyor
inşşşşşşşşşşşşş o günlerde gelecek bebğim
kızlar kısmet olursa kadir gecesini bursada geçireceğim hepimize isimleriyle dua edeceğim

allah razı olsun canımmmmm inşşş bende dua edeceğim hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz ama mübarek gecelerde günlerde daha çok aklımdasınız SİZ VE BIDIKLARINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Biz birkez dayanamadık ve üzerinde i love my dady yazan tshirt aldık,çok şirin birşey :)) o zamanlar daha bebeğimiz için bu kadar uğraşmamız gerektiğini bilmiyorduk tabi

ama sonra ben üzülüyorum aldığım şeyleri görünce onun için artık almıyorumm [sıze=3][/sıze]

ama sonra ben üzülüyorum aldığım şeyleri görünce onun için artık almıyorumm [sıze=3][/sıze]

bende aldırmıyorum,eşime kalsa evi çocuk eşyasıyla doldurur :)) bayılıyor bebek mağazalarında gezmeye bende hep arkadaşların çocuklarına aldırıyorum,o kadar şirinlerki dayanamıyor insan minicik minicik

canım ya hiç sorma
kız kardeşim diyor siz çocuk yapmadan ben 1.2 çocuk daha yapasam kıyafetten yana kafam rahat olur yine diyorrr nasılsa siz dayanamayıp alırsınız diyorrr
ama siz üzlmeyin ben oğlnın tüm kıyatfetlerini sizinkilere sakladımm size hiç masraf yaptırmayacağım diyor

yok hayatım muayene olmadım,ama doktoru beğendim,gelince eşimede söyledim gerçekten erkek doktorlar daha iyi

kime sorsam aynı şeyi söylüyor benim kuzenimin dr bayandı eşi değilde kendisi takıntılıydı sıkıntı süreçle doğumu oldu o tam bir hürrem teek gece tek atışben bayramdan sonra düzgün beye gideceğim arkadaşım faruk buyru söyledi ona tüp yaptırmış tüp olursa beraber konuşuruz zaten şimdi muayene için çok para vermek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…