Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim annemde senin kanna gibi boğazımıza sokuyor ekmeği sen öleceksin diyor böyle az yerken diyor

ben artık mutfaga geçeyim,yavaş yavaş yemek yapmaya başlasam iyi oolur

canım ya progestereon sınırda olan bir arkadaşa tüp bebk yapmamışlar iptal dmeişler ne sıkıntısı olabilirki birde ot çöp ne kulana bilirim diyor (üst sınırdaymış)

benim
progesteronum 0.409
prolaktin 9.18

diğer değerlerde fena değilmiş,doktor herhangi bir ilaç vermedi

tatlım prolaktin çok güzel ben bir ara sınırı geçtim çok önemli değil tek o olsun eşimin 24 ilaç verdiler 1 oldu 10 altı iyi çatlamamaış demek hamiş kalmayı zorlar 5 altına ilaç veriyorlar ama 21.gün sonuçlarında diğer güünlerde bu sonuç doğal ben dr niye 26. gün yaptırdı bilmiyorum artık güvenemiyorum

kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et

kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et

gözünüz aydın canım güzel haberler bebek haberiyle taçalansın inşşşşş

Son düzenleme:
progesteron canımm üst sınırda demiş adetin 3. günü

çok enteresan önemli olduğunu biliyordum aslında sen biliyorsundur tüp için hormonçok önemli eşde sorun var diye dr bayana bakmıyor eşde sperm çıksa bile işte tüp bile yapılamıyor hormonlar ilaçla düzeliyor ama süreci var

ben kendimde hiç böyle bir şeye rastlamadım yani hormonla ilğili sorun olmayınca araştıma gereğide duymadım birde sınırdaki sonuç için tedvi iptal edilirmi anlamdım kızın da aklı karışmış

canım ya progestereon sınırda olan bir arkadaşa tüp bebk yapmamışlar iptal dmeişler ne sıkıntısı olabilirki birde ot çöp ne kulana bilirim diyor (üst sınırdaymış)

canım ben progeteronu ilk kez geçen hafta arunadan duydum ve doktora gitmişken baktırdım ama inan neye yarıyor hala tam olarak bilmiyorum,arkadaşın için internetten araştırırız

bana doktor kaçıncı gün diye sormadı bile ( zaten şu anda ben kaçıncı gün olduğunu bile hatırlamıyorum

ne güzel olurdu,şöyle keyifli keyifli boğaza gidip çay içip sohbet etmeyeli çok uzun zaman oldu,bu arada sen ne tarafta oturuyorsun?

tarabya tarafında biraz yukardayım yürüyerekde iniliyor arabayla 5 10 dk ilk taşındığımızda yürüyüz dedik ay araba olsaydı araba oldu üşeniyoruz bugün sarıyerde kan aldırdım baygınlık geçirince bir saat oturduk ramazanda zor oluyor tarabya sahilini seviyorum geceleri balık tutanlar yoruyor ama10 da meyvelerimizi alıyoruz üşüyene kadar eşim hemen üşür çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…