anne işte :))) geçen gün anne ddedim merak etme ben oğluna gayet iyi bakıyorum yediği önünde yemediği ardında,ama hep sağlıklı şeyler,fındık badem ceviz hergün yediriyorum felan dedim,onada üzülüyorum kötü niyetli değil ama bizede yazık,birde o kadar gzel yemek yaparki öyle bir tabakj yiyerek masadan kalkamazsın :)))
benim annemde tam tersidri tabğı önümden çeker,ekmeği elimden alır çok yedin der hemen,hamur işi ancak misafir varsa yapar,sebze ve meyvenin organiğini almaya çalışır,mevsimi değilse hiçbir sebzeyi eve sokmaz
ben artık mutfaga geçeyim,yavaş yavaş yemek yapmaya başlasam iyi oolur
benim
progesteronum 0.409
prolaktin 9.18
diğer değerlerde fena değilmiş,doktor herhangi bir ilaç vermedi
canım ya progestereon sınırda olan bir arkadaşa tüp bebk yapmamışlar iptal dmeişler ne sıkıntısı olabilirki birde ot çöp ne kulana bilirim diyor (üst sınırdaymış)
ben artık mutfaga geçeyim,yavaş yavaş yemek yapmaya başlasam iyi oolur
tatlım prolaktin mi progesteron mu
kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et
gözünüz aydın canım güzel haberler bebek haberiyle taçalansın inşşşşş
progesteron canımm üst sınırda demiş adetin 3. günü
kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et
inaşallah canım...Allah sana da anneliği nasip etsin..
çok enteresan önemli olduğunu biliyordum aslında sen biliyorsundur tüp için hormonçok önemli eşde sorun var diye dr bayana bakmıyor eşde sperm çıksa bile işte tüp bile yapılamıyor hormonlar ilaçla düzeliyor ama süreci var
cnm benim gel güzel arkadaşım şöyle boğaza deniz havası iki kelam ederiz
canım ya progestereon sınırda olan bir arkadaşa tüp bebk yapmamışlar iptal dmeişler ne sıkıntısı olabilirki birde ot çöp ne kulana bilirim diyor (üst sınırdaymış)
tatlım prolaktin çok güzel ben bir ara sınırı geçtim çok önemli değil tek o olsun eşimin 24 ilaç verdiler 1 oldu 10 altı iyi çatlamamaış demek hamiş kalmayı zorlar 5 altına ilaç veriyorlar ama 21.gün sonuçlarında diğer güünlerde bu sonuç doğal ben dr niye 26. gün yaptırdı bilmiyorum artık güvenemiyorum
ne güzel olurdu,şöyle keyifli keyifli boğaza gidip çay içip sohbet etmeyeli çok uzun zaman oldu,bu arada sen ne tarafta oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?