Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kolestrol şeker iyi diye bugün zararlı şeyler yapıyorum patates kabak biber kızartması

bizim evde böyle karışık kızartma kaç ay önce yapıldı hatırlamıyorum,geçen ramazan arkadaşları iftara çağırmıştık o zaman patlıcan kızarttığımı hatırlıyorum, ramazana başladığımızda ise eşime değişiklik olsun diye birkez patates kızartmıştım çok sevinmişti :)))

kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et

canım arkadaşım ne güzel bir haber bu böyle inşallah tüm testleri güzel çıkar,çok sevindim yaaaaa,inşallah sende en kısa sürede bebişini kucağına alırsın

canım ben progeteronu ilk kez geçen hafta arunadan duydum ve doktora gitmişken baktırdım ama inan neye yarıyor hala tam olarak bilmiyorum,arkadaşın için internetten araştırırız

yumurtanın sağlıklı büyüyüp büyümediği çatlayıp çatlamadığı çatlamazsa hamiş kalamazsın ama yeterimin söylediği kadar önemli olduğunu bilmiyordum kızlar hormonlar önemli kadında erkekte prolaktin yüksekliği erkekte fsh düşüklüğü kadında fsh yüksekliği hamileliğe engel:84:

canım FSH 6.92
ama e2 ye bakmamışlar,onun başka adı varmı
sende kaç bu değerler

cnm bizim gibi 34 35 yaşındaki hatunlar için fsh çok önemli maşallah güzel e2 esteroil gibi birşey yumurta rezerv için 35 den sonra azalıyor ben bu ay incir kürü yapacağım bunun için

oo süpermiş,ben tam biraz deniz hastasıyım sabahları haliçten geçmek bile bana zevk veriyor,bazen boşver işi al başını git deniz kenarına diyorum ama iş aşkı ağır basıyor :))

balık tutumayada bayılırım

esracım senin için msureyi sordurdum bayramdan sonra arkadaşımın eşi hindistana konferansa gidiyormuş dr o araştıracak bugün karşıma çıkardı rabbim

cnm bizim gibi 34 35 yaşındaki hatunlar için fsh çok önemli maşallah güzel e2 esteroil gibi birşey yumurta rezerv için 35 den sonra azalıyor ben bu ay incir kürü yapacağım bunun için

estradiol ise o bende 81.26
ben bu ay ballı karışım içtim,b uhafta sonu galiba balım biter ,zaten regli dnemimide o zamanlarda bitiyor,bebiş çalışmalarına başlarız:)) artık Rabbimden hayırlısı ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…