fundam fsh e2 kaçtı
kolestrol şeker iyi diye bugün zararlı şeyler yapıyorum patates kabak biber kızartması
kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et
canım ben progeteronu ilk kez geçen hafta arunadan duydum ve doktora gitmişken baktırdım ama inan neye yarıyor hala tam olarak bilmiyorum,arkadaşın için internetten araştırırız
progesteron canımm üst sınırda demiş adetin 3. günü
ben kendimde hiç böyle bir şeye rastlamadım yani hormonla ilğili sorun olmayınca araştıma gereğide duymadım birde sınırdaki sonuç için tedvi iptal edilirmi anlamdım kızın da aklı karışmış
canım FSH 6.92
ama e2 ye bakmamışlar,onun başka adı varmı
sende kaç bu değerler
tarabya tarafında biraz yukardayım yürüyerekde iniliyor arabayla 5 10 dk ilk taşındığımızda yürüyüz dedik ay araba olsaydı araba oldu üşeniyoruz bugün sarıyerde kan aldırdım baygınlık geçirince bir saat oturduk ramazanda zor oluyor tarabya sahilini seviyorum geceleri balık tutanlar yoruyor ama10 da meyvelerimizi alıyoruz üşüyene kadar eşim hemen üşür çocuk gibi
cnm bizim gibi 34 35 yaşındaki hatunlar için fsh çok önemli maşallah güzel e2 esteroil gibi birşey yumurta rezerv için 35 den sonra azalıyor ben bu ay incir kürü yapacağım bunun için
kaan hoca tedavisinde genelde her ay hormon testi istiyor bunun için
esracım senin için msureyi sordurdum bayramdan sonra arkadaşımın eşi hindistana konferansa gidiyormuş dr o araştıracak bugün karşıma çıkardı rabbim
estradiol ise o bende 81.26
ben bu ay ballı karışım içtim,b uhafta sonu galiba balım biter ,zaten regli dnemimide o zamanlarda bitiyor,bebiş çalışmalarına başlarız:)) artık Rabbimden hayırlısı ol derse olur
yatsı okunuyor ben hocayı dinleyip yatayım,herkese iyigeceler...yarın inşallah güzel haberlerin devamı gelir
işe yaramış çok güzel
kızlar yumurta rezervine nasıl bakıyo doktorlar
kızlar yumurta rezervine nasıl bakıyo doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?