canım daha başlamadık sıcak suda bekletip içiliyomuş.kaç kez içicek eşim bunu bilemedimmaslım otumuzu içmeye başladın mı nsl içiliyor
ben henüz o aşamaya geçemedim,herhalde ultrasonla bakılıyordur, ama üstten ultrson mu yoksa alttanmı bilemiyorum
ben henüz o aşamaya geçemedim,herhalde ultrasonla bakılıyordur, ama üstten ultrson mu yoksa alttanmı bilemiyorum
tatlım adetin 2.günü ya da 3 günü yapılan hormon testi fsh e2 ile bakılıyor birde yumurta takibi ile gelişimine 21..gün yapılan progesteronda bizim morfolojimiz kalite olup olmadığı anlaşılıyor
tatlım adetin 2.günü ya da 3 günü yapılan hormon testi fsh e2 ile bakılıyor birde yumurta takibi ile gelişimine 21..gün yapılan progesteronda bizim morfolojimiz kalite olup olmadığı anlaşılıyor
canım daha başlamadık sıcak suda bekletip içiliyomuş.kaç kez içicek eşim bunu bilemedim
valla öyle bişey değildir sanki..ben her ikisine de baktırdım önceden rezervle ilgili bişey demedi jinekoloğum...gerçi ben de sormadım...
jinekologtan nefffret ediyorum allahtan iyi doktorum çok bilgili ve çok nazik..alttan da baksa farketmiyorsun bile acıtmıyo hiç...yerim ben onu
Teşekkür ederim tatlım...Canım merhaba bu bitkinin adı Anastatica hierochuntica fakat farklı isimleride var jericho rose jericho gülü meryem ana eli fatma ana eli hepside aynı bitki,bitkinin özelliği yıllarca kuru kalsa bile suya konduğu anda yeşermeye başlıyor sudan çıkarıldığı zaman tekrar kuruyor bu döngü yıllarca devam edebilirmiş genelde kadınların kolay doğum yapması için kullanılırmış kadın doğum yaprken suya konulunca bu bitki açarmış bitkiyle beraber doğum yapan kadının rahimide açılırmış şimdilik bukadar bilgim var umarım yardımcı olabilmişimdir
Aşkımmmmmmmm ben de seni özledimmelisim özledim seni:84::84::84:
Esracım Canım hayırlısı olsun her şey için.Bu arada eşin için dua ettim inşallah tez zamanda iyi haberler verirsin biz de okuruz amin.gecmıs cok bırıkmıstı onu okudum geldım
hepınıze ıı dıleklerınız ıcın sagol
cok tsk ederım
dua ve ıı dıleklerınız ıcın
melısım valla bnde ılk defa duydum o ılacı suan ıcın 1 tane arkadasımız kullanıor
bakalım onda fayda olaackmı
kaan hoca banada prozeed dedi
bılıorsun bızımde bınlerde
bu meryem anamızın elnın otunu aslında bnde ıstıyorum ama ınsallah hacı bırını bulabılırım
Ben birkaç gündür evde durmuyorum yaşuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.
Allah kabul etsin.tatlım esraya birde eşine şifa olması için şifa ayetleride okuyoruz
Ayy süper bir haber bu hadi bakalım..maşallahhh Rabbim bize de yardımcı olsun inşallah.kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et
adet başladıktan sonramı 21 gün sayıcaz yoksa bittikten sonramı 21 gün olacak?
Teşekkür ederim tatlım...
Aşkımmmmmmmm ben de seni özledimhepinizi çok özledim.
Esracım Canım hayırlısı olsun her şey için.Bu arada eşin için dua ettim inşallah tez zamanda iyi haberler verirsin biz de okuruz amin.
Ben birkaç gündür evde durmuyorum yaya da misafir ağırlıyorum şu ara.Bu arada hepimiz adına dua ettim tez zamanda Rabbim bize selamet verir..
Allah kabul etsin.
Ayy süper bir haber bu hadi bakalım..maşallahhh Rabbim bize de yardımcı olsun inşallah.
Masalcım canım ben burdan otu araştırayım diyeceğim ancak zamanım malesef ki sınırlı.Biraz da merkeze uzağım ben.Eğer ki bulamazsam ben de isterim sizlerden bana yollamanızı ama parasını ödemek şartıylaaaaaaa.
Kızlar bu arada ben sizleri çook özledim yaa..Benden yeni haberler var.Ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma anlattım durumumuzu.yarın birgün sorun çıkmasın diye..Ve artık saklamıyorum.Napalım bunu ben istemedim.Hakkımızda hayırlısı.
Dualarımı birkaç gündür edemedim ama hep aklımdan sizleri geçiriyorum , aklımda burda hep.Yonca ile yademi de özledim bennnnnnnn ;(
Allaha emanet olun öptüm sizi çok..
canım daha başlamadık sıcak suda bekletip içiliyomuş.kaç kez içicek eşim bunu bilemedim
valla öyle bişey değildir sanki..ben her ikisine de baktırdım önceden rezervle ilgili bişey demedi jinekoloğum...gerçi ben de sormadım...
jinekologtan nefffret ediyorum allahtan iyi doktorum çok bilgili ve çok nazik..alttan da baksa farketmiyorsun bile acıtmıyo hiç...yerim ben onu
Esracım Canım hayırlısı olsun her şey için.Bu arada eşin için dua ettim inşallah tez zamanda iyi haberler verirsin biz de okuruz amin.
Ben birkaç gündür evde durmuyorum yaya da misafir ağırlıyorum şu ara.Bu arada hepimiz adına dua ettim tez zamanda Rabbim bize selamet verir..
Allah kabul etsin.
Ayy süper bir haber bu hadi bakalım..maşallahhh Rabbim bize de yardımcı olsun inşallah.
Masalcım canım ben burdan otu araştırayım diyeceğim ancak zamanım malesef ki sınırlı.Biraz da merkeze uzağım ben.Eğer ki bulamazsam ben de isterim sizlerden bana yollamanızı ama parasını ödemek şartıylaaaaaaa.
Kızlar bu arada ben sizleri çook özledim yaa..Benden yeni haberler var.Ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma anlattım durumumuzu.yarın birgün sorun çıkmasın diye..Ve artık saklamıyorum.Napalım bunu ben istemedim.Hakkımızda hayırlısı.
Dualarımı birkaç gündür edemedim ama hep aklımdan sizleri geçiriyorum , aklımda burda hep.Yonca ile yademi de özledim bennnnnnnn ;(
Allah kabul etsin.
başladıktan sonra cnm hatta 19. 21. 23. gün yaptıran dr var
funda en kapsamlı bilgi senin kopyaladığın kuzum da ne kadar süre kullancaazzzzzz..bunu hala bilmiyoruz
hamile kalana kadar kullanalım işte :)) nolcak bi zararı olmaz,hamile kalınca inşallah bırakırız sonrada doğum yaparken kolay olsun diye kullanırız :))
bana doktor başlangıcını bitişini felan sormadı testi sormuştum tamam yapalım dedi
iyi geceler tatlımmmben kkaçtım herkese iyigecelerrrrrr
İnşallah canım benim. amin
Bu arada kızlar bizim tayinimiz var bu yıl ;( yer belli oldu gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?