Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maslım otumuzu içmeye başladın mı nsl içiliyor
canım daha başlamadık sıcak suda bekletip içiliyomuş.kaç kez içicek eşim bunu bilemedim
ben henüz o aşamaya geçemedim,herhalde ultrasonla bakılıyordur, ama üstten ultrson mu yoksa alttanmı bilemiyorum

valla öyle bişey değildir sanki..ben her ikisine de baktırdım önceden rezervle ilgili bişey demedi jinekoloğum...gerçi ben de sormadım...
jinekologtan nefffret ediyorum allahtan iyi doktorum çok bilgili ve çok nazik..alttan da baksa farketmiyorsun bile acıtmıyo hiç...yerim ben onu

tatlım adetin 2.günü ya da 3 günü yapılan hormon testi fsh e2 ile bakılıyor birde yumurta takibi ile gelişimine 21..gün yapılan progesteronda bizim morfolojimiz kalite olup olmadığı anlaşılıyor

hıımmm bu bana hiç yabancı gelmedi..ben de bi reglken kan istemişti dr cuğum..yumurtaların büyüyomu diye de çağırıyodu...sonra ta ta ta taaaa azoooo
bu işler ne zor beeeeeeeeeeeeeee

tatlım adetin 2.günü ya da 3 günü yapılan hormon testi fsh e2 ile bakılıyor birde yumurta takibi ile gelişimine 21..gün yapılan progesteronda bizim morfolojimiz kalite olup olmadığı anlaşılıyor

adet başladıktan sonramı 21 gün sayıcaz yoksa bittikten sonramı 21 gün olacak?

baktığında göremez takiple anlaşılır baktığın genel basit şeyleri görüyorlar takite ulturason resimlerini çekiyorlar bi hoş oluyor kendimi hamiş hissediyorum ben bu ay ilaçlı takip isteyeceğim kısmetse

Teşekkür ederim tatlım...
melisim özledim seni:84::84::84:
Aşkımmmmmmmm ben de seni özledim hepinizi çok özledim.
Esracım Canım hayırlısı olsun her şey için.Bu arada eşin için dua ettim inşallah tez zamanda iyi haberler verirsin biz de okuruz amin.
şuanda dua sırası kimde bimiyorum ama tahminim funda da olması lazım. fundaya niyet ederek bir tane meryem suresi okudum. iyi geceler.
Ben birkaç gündür evde durmuyorum ya ya da misafir ağırlıyorum şu ara.Bu arada hepimiz adına dua ettim tez zamanda Rabbim bize selamet verir..
tatlım esraya birde eşine şifa olması için şifa ayetleride okuyoruz
Allah kabul etsin.
kızlar eşimin genetik sonucunun biri açıklanmış..sorun çıkmamaış elhamdülillah.......inşallah diğeri de temiz çıkar...spermler bulunur ve hamiş kalırım inşallah....Allah'ım yardım et
Ayy süper bir haber bu hadi bakalım..maşallahhh Rabbim bize de yardımcı olsun inşallah.

Masalcım canım ben burdan otu araştırayım diyeceğim ancak zamanım malesef ki sınırlı.Biraz da merkeze uzağım ben.Eğer ki bulamazsam ben de isterim sizlerden bana yollamanızı ama parasını ödemek şartıylaaaaaaa.

Kızlar bu arada ben sizleri çook özledim yaa..Benden yeni haberler var.Ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma anlattım durumumuzu.yarın birgün sorun çıkmasın diye..Ve artık saklamıyorum.Napalım bunu ben istemedim.Hakkımızda hayırlısı.

Dualarımı birkaç gündür edemedim ama hep aklımdan sizleri geçiriyorum , aklımda burda hep.Yonca ile yademi de özledim bennnnnnnn ;(
Allaha emanet olun öptüm sizi çok..

canım ne demek tabi gönderirim...senin paran da geçmez burda para istemez kuzum dua et yeter

daha önce bir yazı bulmuştuk ya ordaki bilgileri hatırlatmak istgedim,zaten bundan başkada bilgi bulamadım henz

İkiside aynı, yumru gibi olanla , bu fotoğrafı çekilen ot.. Yumru gibi olan bahar mevsiminde toplanan, açık dal gibi olan bahar mevsimi bitiminde toplanan.. İkiside aynı etkiyi yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor.. İçinde yoğun miktarda ostrojen hormunu vardır..Ve sperm artırıcıdır..

hamile kalmayı kolaylaştırmanın nedeni bu.. Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz..Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz.GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek.Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak. ) hamile kalma olasılığı artıyor inşaallah..

Birde bununla birlikte acve hurması isteyin..Sabah namazına kalkanlar sabah namazından sonra , kalkmayanlar çok erken vakitte kalkınca bu acve hurmasından niyet ederek ve her birinde ayrı besmeleyle 7 adet aç karına yesinler , arkasından geceden bıraktıkları bu suyu içsinler..Ve yarım saat başka birşey yenilip içilmesin. Birde günde iki bardağı aşmasın.

Dediğim gibi ilişki süresince yumurtlama takvimine dikkat ederek bunu uygulamaları gerekiyor..

..
NOT : Lutfen güvenilen buyuk ve merkezi baharatçılardan alsınlar..Buyuk çoğunluğu mekke civarında var..Ve lutfen açık ürünleri almasınlar..Onaylı ürünlerin alınması şart..Çünkü son iki yıldır çok rağbet olduğu için işin ticari boyutu düşünülerek , hızlı üretim gerçekleşti..Buda ürünün yanlış şartlarda büyütülüp hemen kimyasal yolla kurutulmasına neden oldu..

en iyisi yapmışsın bende anlattıkça yeni kapılar dr isimleri işte bugün bir arkadaşıma anlattım pat eşi ilaç araştıracak bizde seni çoook özledik

hoşgeldin hayatımmm..özledik yawww....
iyi yapmışsın söylemekle,çok fazla içine atmıştın konuşmak seni biraz rahatlatır ,ohh valla at üzerindeki yükleri öğrenseler ne olacak ki ...
duaların için çok sağol allah kabul eder inşallah,
yonca ve yade malesef uzun süredir yoklar ,belki bayramda tatilinde fırsat bulabilirler diye umuyorum,yonca bayram snrası tüp bebek tedavisine başlayacaktı bende merak ediyorum ,inşallah tedavisi hayırlı olur ve ilk seferde bebişine kavuşur

bana doktor başlangıcını bitişini felan sormadı testi sormuştum tamam yapalım dedi

beni bu dr çok şaşırttı en önemli şey düzenli adet sonra kaç günde bir ağrılı miyom polip kist var mı hormon testleri kadın için banada hiç sormadı o yüzden güvenim azaldı smear testi yapmadı çok önemli sen o gün gidersin yaptırırsın eşime zaten her ay bende arada bir yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…