Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir arkadaşıma dr "Kaç günde bir adet olursanız olun, 7-14-21 . günler çalışma yapın " şansınız yüksek demiş :)) ben nedense tutturamyorum bu günleri :)))))))

canım ben progeteronu ilk kez geçen hafta arunadan duydum ve doktora gitmişken baktırdım ama inan neye yarıyor hala tam olarak bilmiyorum,arkadaşın için internetten araştırırız

sağol tatlım baktım pek anlaşılır bir şeye rastlamadımm

benimde adetin 3. günü yapıldı,çok şükür sorun yok,arkadaşın içinde birşeyler buluruz inşallah

doktor bir açıklama yapmamışmı? nerde tedavi görüyor?

canım dr aslında normal bir has olsan sorun olarak gölülmez ama bz biraz titiz davranıyoruz sonuçta buraya hem para hamde umut yatıyorsunuz demiş dupaston vermiş bunu kulan önümüzdeki ay bakalım demiş

merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet eve geldim ve pc nin başındayım.biraz geçmişi okudum ama ne mümkün hepspni bitiremedim ne cok sey olmuş.benim içinde dualar okunmuş rabbim hepinizden razı olsun.gani gani bu du alar size geri dönsün.bu arada bizim fsh 15 ten 19 cıktı.kaan hoca yeni tedavi verdi.klomen testo jel endol proxeed ve m-sure.biz m- sureyi bulamadık.net ten almayada güvenemedik.m- sure hakkında bilgisi olan varmı nasıl temin ediliyor bizim bulup hemen başlamamız lazım.

Son düzenleme:

tatlım ben araştırıyorum bakalım arkadaşımın eşi gitsin gelsin hindistana diğer topikte yağmur arkadaşımız kullanıyordu esra daha iyi bilir şu an pek bilinmiyor

tatlım ben araştırıyorum bakalım arkadaşımın eşi gitsin gelsin hindistana diğer topikte yağmur arkadaşımız kullanıyordu esra daha iyi bilir şu an pek bilinmiyor

bitkisel terapi adlı bi siteden ben şimdi ısmarladım bakalım gelecekmi bakalım nasıl sonuçlar verecek benim de bu ilaça karşı pek güvenim yok hatta bu ilaçın sağlık bakanlığından izni bile yok ama kaan hoca yazdı kullanıcaz.inşallah iyi sonuçlar verir hepimize.

esracım senin için msureyi sordurdum bayramdan sonra arkadaşımın eşi hindistana konferansa gidiyormuş dr o araştıracak bugün karşıma çıkardı rabbim
cok sagol bebem herkese umut olur ınsallah
iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş :)))
:)))))))))))
kızlar yumurta rezervine nasıl bakıyo doktorlar

adetın 2. 3. gunu kan tahlıl vede alttan bakarak rezervını takıp edebılıolr canm

hayırlı olur inşallah bende izni yok diye almadım ama dr söyleseydi alırdım sana söylemiş

Arkadaslar size bir sorum olacakti Kaan hocaya soyle bir mesaj yolladik:
Iyi Gunler Hocam
Size bir sorum olacakti, ben proxeed kullaniyorum,proxeedin yanina m-sure adli ilaci tavsiye edermisiniz?Bununla beraber caksir otu suyunu da tavsiye edermisiniz?
Hocanin cevabi su:
M-Sure da Proxeed gibi bitkisel içerikli destek amaçlı ilaçlardan. Birlikte, sabah akşam 1 tane kullanabilirsiniz ama bulması zor oluyor. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Çakşirotu da sizin için faydalı olabilir. Ancak bunlar mutlaka kullanılırsa iyi gelecek diye düşünülmemeli. Tamamen destek amaçlı ampirik karışımlar. Kendinizi kullanmak için mecbur hissetmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Benim kafam karisti sanki doktora biz sorunca basindan savmis gibi geldi,yani sormasak yazmayacakti.Sizce ne yapalim?Alalimmi almayalimmi?

kafam sundan dolayi karisti biz caksir otunu FSh i yukseltiyor diye biliyoruz,bizim fsh i dusurmeye calisiyo 1 yildir
Allahim yardi et lutfen

kızlar ben bugün bu dr allaha havale ettim eşim dilekçe yazalım dedi yok dedim yorumsuz anlatıyorum bugün 1 saat bekledim progesteron sonucumu gösterdim 0.7 kötü bir sonuç ama 26.günde yaptırdı a çok kötü dedi en 6 olmalı ideali 10 dedi dr hn biliyorum siz 26.gün yaptırdınız dedim kadın günleri bilmiyor hayır dedi gününde yaptırdım dedi sonra hesaplı a evet ama sen geç yumurtladın hayır dr dedim ben 30 günde bir oluyorum 15.gün ya da 16. gün çatladım galiba bugünde hasta olcam erken gelecek dinlemedi beni çünkü ateşime baktım düşmüştü sonra durup dururken 29 mayıs has göndereceğim seni dedi senin kisttin var bu arada muayene etmiyor ben şok nsl yani polip şimdi kistte oldu sen 34 yaşındasın o yüzden oraya yönlendireceğim bende sordum yumurtlama sorunum var o zaman dedim yok yok ciddi bir problem yok tüp mü yapmam gerekiyor yok o an sormadım medicalde de tüp var niye oraya yönlendiriyor 200 liramı aldı hiç birşey yapmadı benim basiretim bağlandı çıktım şimdi çok erken 27.günde koyu renk kanamam var o değer böyle olması çok normal sinirden ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…