İnşallah canım benim. amin
Bu arada kızlar bizim tayinimiz var bu yıl ;( yer belli oldu gibi)
neresi tatlım eşin asker mi
hamile kalana kadar kullanalım işte :)) nolcak bi zararı olmaz,hamile kalınca inşallah bırakırız sonrada doğum yaparken kolay olsun diye kullanırız :))
Evet kuzum.Ankara((
kaan hocanın yanına melisim vardır bunda hayır
Bir arkadaşıma dr "Kaç günde bir adet olursanız olun, 7-14-21 . günler çalışma yapın " şansınız yüksek demiş :)) ben nedense tutturamyorum bu günleri :)))))))
canım ben progeteronu ilk kez geçen hafta arunadan duydum ve doktora gitmişken baktırdım ama inan neye yarıyor hala tam olarak bilmiyorum,arkadaşın için internetten araştırırız
benimde adetin 3. günü yapıldı,çok şükür sorun yok,arkadaşın içinde birşeyler buluruz inşallah
doktor bir açıklama yapmamışmı? nerde tedavi görüyor?
merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet eve geldim ve pc nin başındayım.biraz geçmişi okudum ama ne mümkün hepspni bitiremedim ne cok sey olmuş.benim içinde dualar okunmuş rabbim hepinizden razı olsun.gani gani bu du alar size geri dönsün.bu arada bizim fsh 15 ten 19 cıktı.kaan hoca yeni tedavi verdi.klomen testo jel endol proxeed ve m-sure.biz m- sureyi bulamadık.net ten almayada güvenemedik.m- sure hakkında bilgisi olan varmı nasıl temin ediliyor bizim bulup hemen başlamamız lazım.
tatlım ben araştırıyorum bakalım arkadaşımın eşi gitsin gelsin hindistana diğer topikte yağmur arkadaşımız kullanıyordu esra daha iyi bilir şu an pek bilinmiyor
cok sagol bebem herkese umut olur ınsallahesracım senin için msureyi sordurdum bayramdan sonra arkadaşımın eşi hindistana konferansa gidiyormuş dr o araştıracak bugün karşıma çıkardı rabbim
:)))))))))))iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş :)))
kızlar yumurta rezervine nasıl bakıyo doktorlar
bitkisel terapi adlı bi siteden ben şimdi ısmarladım bakalım gelecekmi bakalım nasıl sonuçlar verecek benim de bu ilaça karşı pek güvenim yok hatta bu ilaçın sağlık bakanlığından izni bile yok ama kaan hoca yazdı kullanıcaz.inşallah iyi sonuçlar verir hepimize.
kafam sundan dolayi karisti biz caksir otunu FSh i yukseltiyor diye biliyoruz,bizim fsh i dusurmeye calisiyo 1 yildirArkadaslar size bir sorum olacakti Kaan hocaya soyle bir mesaj yolladik:
Iyi Gunler Hocam
Size bir sorum olacakti, ben proxeed kullaniyorum,proxeedin yanina m-sure adli ilaci tavsiye edermisiniz?Bununla beraber caksir otu suyunu da tavsiye edermisiniz?
Hocanin cevabi su:
M-Sure da Proxeed gibi bitkisel içerikli destek amaçlı ilaçlardan. Birlikte, sabah akşam 1 tane kullanabilirsiniz ama bulması zor oluyor. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Çakşirotu da sizin için faydalı olabilir. Ancak bunlar mutlaka kullanılırsa iyi gelecek diye düşünülmemeli. Tamamen destek amaçlı ampirik karışımlar. Kendinizi kullanmak için mecbur hissetmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Benim kafam karisti sanki doktora biz sorunca basindan savmis gibi geldi,yani sormasak yazmayacakti.Sizce ne yapalim?Alalimmi almayalimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?